|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Bownovo terapijo za dojenčka dobijo ...

Uredništvo Ringaraja.net, 28.1.2019
Na Ringaraja.net smo uspešno zaključili še eno odlično nagradno igro. Poglejte si, kdo so srečnice, ki jim je uspelo osvojiti eno od treh super nagrad za dojenčke!

image
Srečne nagrajenke so ...
/11


V prvi Ringarajini nagradni igri v novem letu ste imeli možnost, da se potegujete za eno od treh čudovitih nagrad, ki jih je za naš portal podarila Irena Jamšek Halas (MIR-NA). 


Nagradna igra je zaključena in znane so tri srečne nagrajenke, ki bodo svojega dojenčka prepustile v roke izkušeni Bownovi terapevtki, da mu bo pomagala pri težavah, ki pestijo to malo bitje.


Nagrade prejmejo:

1) Bon za BREZPLAČNO BOWNOVO TERAPIJO ZA DOJENČKE MIR-NA

Nena Kopitar

 

2) Bon za 50 % POPUST NA BOWNOVO TERAPIJO ZA DOJENČKE MIR-NA

Martina Kelemina

 

3) Bon za 30 % POPUST NA BOWNOVO TERAPIJO ZA DOJENČKE MIR-NA

Ivana Antonič

 

Iskrene čestitke!

O nagradi boste nagrajenke obveščene tudi na e-nasov, ki ste nam ga zaupale o prijavi na nagradno igro.

 

Bownova terapija je pri mamicah z dojenčkih najbolj znana kot tehnika, ki pomaga omiliti ali odpraviti prebavne težave, kolike, refluks in krčke, rešuje pa tudi številne druge pogoste tegobe dojenčkov in otrok.

Več o pozitivnih učinkih Bownove terapije za dojenčke in otroke izveste v članku TUKAJ >>>

 

POMEMBNO: Nagrajenke bodo o izidu žreba obveščene na e-naslov, ki so ga navedle ob prijavi. Organizatorju morate najkasneje v roku 7 dni od prejema obvestila o nagradi na e-naslov info@ringaraja.net javiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko), v nasprotnem primeru se izžreba drugega nagrajenca/ko. Davčno številko potrebujemo zgolj za osebno evidenco, saj v skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno.

 

 

Povabilo na Bownovo terapijo

Bownova terapija je naravna in učinkovita oblika samozdravljenja s pomočjo nežnega dotika, s katerim se fizično in energijsko-vibracijsko stimulira telo. Terapija je varna za ljudi vseh starosti, tudi za novorojenčke, dojenčke in otroke, nosečnice in mamice po porodu. Vabljeni na Bownovo terapijo MIR-NA, ki jo izvaja Bownova terapevtka z licenco, Irena Jamšek Halas, ki je obenem tudi mednarodno certificirana inštruktorica masaže dojenčka (IAIM CIMI), maserka NPK, voditeljica priprav na porod po metodi HypnoBirthing® (HBCE) in obporodna spremljevalka (dula).

Vse informacije boste našli na spletni strani www.mir-na.si.



PREBERI TUDI: Bownova terapija pred in med nosečnostjo


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
4
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
4
Logopedske pravljice pri težavah z razvoje...
Sodobnim zvočnim pravljicam Lahkonočnice se je pridružila serija 12 logopedskih pravljic z vajami za razvoj poslušanja i...
4
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
3



Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?