|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Čudežni kviz je ZAKLJUČEN!

Ringaraja.net, 28.6.2011
Preveri, kdo je pravilno uganil in osvojil ČUDEŽNO SKODELICO!

image
/41



SEZNAM UGANJENIH IZDELKOV

1. gumijasti bomboni

2. PEZ bomboni

3. risalni žebljički

4. sponke

5. frnikole

6. Lego kocke

7. voščenke

8. sestavljanka

9. smoki

10. čips

11. žitarice (kosmiči)

12. figure za igro "Človek, ne jezi se"

13. pokovka (kokice)

14. čokoladke

15. jagode

16. češnje

17. borovnice

18. slani oreščki

19. puding

20. sladoled

21. piškoti

22. perlice

23. školjke

24. čokoladni bomboni

25. slane prestice

26. kovanci

27. monopoly hiške

28. lešniki

29. suho sadje

30. vijaki

 

 

SEZNAM NAGRAJENK

Če se najdete na seznamu, nam prosim v skladu s pravili nagradenega kviza pošljite svoje podatke na info@ringaraja.net in na dom boste prejeli čisto svojo čudežno skodelico (www.cudeznaskodelica.si).


1. SONJA MERKAČ

2. LARA DJERMANOVIČ

3. HELENA H. TERPIN

4. PATRICIJA DOKL

5. TINA VOGRINC

6. LILIJANA ZVIKART

7. AGATA KUNC

8. DARIJA KRISTAN

9. MARI MI

10. MAJA MOJZER JUROVIČ

+ nagrada za fairplay, ki jo prejme MAJA LENART

 

Čestitke vsem nagrajenkam, vsem ostalim, ki ste sodelovale, pa najlepša hvala. Se vidimo ob naslednji podobni priložnosti. Lep dan še naprej.


 

Čudežna skodelica

 


NAGRADNA IGRA

 

Čudežna skodelica se vrti 360° v vseh smereh in zato vsebina vedno ostane v njej, ne glede na to, kako jo otrok obrne, ko se z njo igra. Skodelica je tako primerna za shranjevanje hrane, prigrizkov, igračk, nekateri očetje pa jo uporabljajo tudi v svojih delavnicah. Na Ringaraji smo Čudežno skodelico testirali in sestavili seznam 30 različnih izdelkov, ki jih lahko varno shranimo v njej. Uganeš, kateri so?

 

Vsak/a, ki ugane 3 različne izdelke s seznama, prejme na dom brezplačno Čudežno skodelico! Priigraš si lahko največ 1 skodelico, vsak predlog lahko vsebuje največ 5 izdelkov hkrati, predloge pa lahko pošiljaš dokler v istem postu ne navedeš 3 izdelkov, ki jih še nismo prečrtali s seznama. Pohiti in si priigraj to enkratno nagrado. Zakaj se ti splača sodelovati, si poglej na www.cudeznaskodelica.si.

 


POGOJI

1. Splošne določbe

Organizator Danu d.o.o., Ul. Franca Mlakarja 32, 1000 Ljubljana prireja nagradni kviz z naslovom »Čudežni kviz« na spletnem portalu www.ringaraja.net v času od 28. 6. 2011 do vključno 29. 6. 2011.

 

2. Nagrada

Ob koncu kviza bo organizator največ 10 sodelujočim podaril Čudežno skodelico, ki jih podarja podjetje Arcula d.o.o., Besednjakova 12, 2000 Maribor (www.cudeznaskodelica.si). Nagrade ni mogoče zamenjati za kakršno koli drugo nagrado ali za denar, vsak tekmovalec pa si lahko priigra največ 1 nagrado.

 

3. Kdo lahko sodeluje v nagradnem kvizu?

V nagradnem kvizu lahko sodeluje vsakdo, ki sprejme pravila kviza, razen zaposlenih v podjetjih Danu d.o.o. in Arcula d.o.o. ter njihovih ožjih družinskih članov. Če je dobitnik nagrade mladoletna oseba, morajo starši ali skrbniki podpisati izjavo, da se strinjajo s prejemom nagrade.

 

4. Potek nagradnega kviza

Nagradni kviz poteka prek Ringarajine Facebook skupine, kjer tekmovalci ugibajo, katerih 30 izdelkov smo med testom brezskrbno shranili v Čudežni skodelici. Ugibanje poteka na način, da tekmovalci objavljajo komentarje pod post o Čudežnem kvizu; v teh postih morajo jasno zapisati najmanj 3 in največ 5 izdelkov, za katere menijo, da so na našem seznamu in jih z njega še nismo črtali (torej jih drugi tekmovalci še niso ugotovili).

 

Na vsak poskus ugibanja bo odgovorili administrator kviza, ki bo tekmovalcu namignil, koliko izdelkov je zadel (manj kot 3 zadeti) oziroma potrdil zmago (v primeru, da so pravilni vsaj trije izdelki). Če tudi bo tekmovalec v komentarju navedel več kot 3 pravilne odgovore, bo administrator priznal le 3 (to je dovolj za zmago). Medtem ko ostali izdelki ostajajo na voljo za ostale tekmovalce. Ažuriran seznam izdelkov (že ugotovljenih) bo dostopen na spletnih straneh Ringaraja.net. Administrator bo sem ter tja tekmovalcem pomagal z namigi.

Naloga vsakega zmagovalca kviza bo, da na info@ringaraja.net pošlje svoje osebne podatke za dostavo nagrade. V elektronsko sporočilo je potrebno zapisati ime in priimek, domači naslov, poštno številko in kraj, davčno številko ter telefonsko številko, na katero vas lahko pokliče dostavno podjetje, da se dogovorite za čas dostave.

 

Da bo kviz potekal v skladu z objavljenimi pravili, bo skrbel administrator kviza, ki je pooblaščena oseba s strani organizatorja. Seznam 30 izdelkov je znan 3-članski komisiji.

 

5. Nagrajenci

Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli, če ugotovi, da je tekmovalec v nagradnem kvizu sodeloval v nasprotju s pravili oz. da ni izpolnjeval pogojev za udeležbo. Če nagrajenec ne posreduje vseh zahtevanih podatkov (ime, priimek, naslov, davčna številka, telefonska številka), ni upravičen do nagrade.

 

6. Davki in akontacija dohodnine

Nagrajenec je kot davčni zavezanec dolžan organizatorju predložiti osebne podatke (ime, priimek, naslov in davčno številko). V skladu z zakonom, ki ureja dohodnino, plačilo akontacije dohodnine od nagrade te vrednosti ni potrebno, mora pa nagrajenec, v primeru, da izpolni pogoje iz zakona, nagrado prijaviti v letni dohodninski napovedi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme prejemnika nagrade.

 

7. Zbiranje in uporaba podatkov

Vsak tekmovalec z oddajo komentarja potrjuje, da v celoti sprejema pogoje tega kviza ter jamči, da so podatki pravilni in resnični. Vsak udeleženec kviza soglaša in se strinja, da organizator osebne podatke, ki jih ob izvedbi kviza pridobi od udeležencev, obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za namene statistične obdelave in za pošiljanje informacij ter propagandnega gradiva (po e-pošti in navadni pošti).

 

Organizator nagradnega kviza vse osebne podatke, ki jih ob izvedbi kviza pridobi od udeležencev, varuje v skladu s predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Organizator sme osebne podatke, pridobljene od udeležencev uporabljati izključno za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko kadarkoli prekliče svoje soglasje za uporabo osebnih podatkov, pridobljenih v nagradnem kvizu za namene neposrednega trženja.

 

Dobitniki nagrad organizatorju kviza dovoljujejo objavo svojih osebnih podatkov (ime, naslov) v sredstvih javnega obveščanja in na svetovnem spletu, z namenom obveščanja o rezultatih žrebanja oz. prevzema nagrade in za promocijo nagradnega kviza.

 


Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
19
Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
11
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
9
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
8



Kako ustvariti umetniške pirhe?
photo
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
Pomladno potepanje s kolesom
Pomlad prinaša toplejše sončne žarke. Vremenske razmere, primerne za gibanje zunaj, koristijo tako staršem, kot njihovim...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?