|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Dobrodelnost: Brki za šolarje

Marjan Čibej, 1.8.2012
Brki so nov hit poletja! Ste se že slikali z brki? Bi brke z bleščicami? Morda ste pristaš pravih starih »avstroogrskih« brkov, ali pa le obožujete mleko in ponosno razkazujete svoje mlečne brke.

image
/51


 

Brki za šolarje, je dobrodelna akcija, v kateri Karitas in Moja Košarica zbirata sredstva za pomoč socialno ogroženim osnovnošolskim otrokom, pri nakupu šolskih potrebščin ter zbiranju sredstev za šolske ekskurzije in ostalo pomoč, ki jo otroci nujno potrebujejo. Ideja je nastala v podjetju cLoovis, kjer so hoteli svojo programsko rešitev Moja Košarica uporabiti tako, da pomagajo tistim, ki pomoč najbolj potrebujejo. Zato so se odločili, da k zbiranju sredstev pristopijo na svoj, poseben način.

 

Akcija poteka po celi Sloveniji in spodbuja vse, da dobrodelno sodelujejo na svež in mladosten in predvsem nadvse pozitiven način.

 

Brki

V akciji lahko sodelujete na naslednji način:

1. slikate se z brki (lahko so narisani, prilepljeni, od mleka, čokolade ...),

2. prilepite sliko na naš Facebook profil ali jo pošljite na naš e-mail,

3. na spletni strani www.brkizasolarje.si si izberete donacijo v vrednosti 5, 10 ali 15 € in za to prejmete darilo z vašo sliko.

Če darujete 5 € boste prejeli razglednico izbrane slike, če darujete 10€ dobite šalico, če darujete 15 € dobite majčko.

Vsakdo lahko naroči katerokoli sliko, lahko svojo, sliko znane osebnosti, lahko pa tudi sliko z logotipom akcije.

 

Ustvarjanje lastnih brkov, je odlična priložnost, da se mlada (ali malo manj mlada) družina poveže v skupni zabavni in ustvarjalni dejavnosti s katero se pomaga otrokom v stiski. Vse kar potrebujete je kartonasta ali pensta podlaga, flomaster, in že se lahko ustvarjanje začne. Najbolj pogumni pa si lahko brke zares začinijo z bleščicami ali pa si jih kar narišejo s flomastrom. Naj bo namesto večera pred televizijo, večer v znaku brkov!

 

Cilj akcije je zbrati 1000 fotografij z brki in poleg zbiranja sredstev spodbuditi mlade k dobrodelnosti. Zato vabimo vse, da se slikajo z brki in podprejo akcijo.

 

Več na brkizasolarje.si ter na facebook.com/brkizasolarje.

 

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
8
10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
7
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
7
Nepozaben otroški raj za praznovanja rojst...
V PLANETU LOLLIPOP je za sproščeno vzdušje in varno zabavo vaših najmlajših odlično poskrbljeno.
7



10 zanimivih idej za velikonočne aktivnost...
Za vas smo pripravili 10. idej za praznične aktivnosti, ki jih lahko organizirate z otroki za veliko noč. Otroci bodo ta...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hval...
Pravila in pogoji nagradne igre HiPP: Hvala mama.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?