|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Znane so družine, ki prejmejo vstopnico za Arboretum

Uredništvo Ringaraja.net, 1.7.2019
Kdo bo svojo družino brezplačno odpeljal v čudovit Arboretum Volčji Potok? Znane so prve tri zmagovalne družine naše tradicionalne nagradne igre Arboretum. Preverite, če ste med njimi tudi vi!

image
Znane so tri družine, ki dobijo nagrado. (Foto: M. Račevski)
/11


Tudi letos se vas je v prvem krogu nagradne igre Osvoji družinsko vstopnico za ARBORETUM! veliko potegovalo za super nagrado: družinsko vstopnico za Arboretum Volčji Potok, s katero se boste lahko vsi družinski člani po tem čudovitem parku pod Kamniško - Savinjskimi Alpami sprehajali brezplačno in uživali v vseh lepotah in dogodivščinah, ki jih tale ponuja.

 

Prve tri srečnice, ki so imele v juniju največ sreče pri žrebu in prejmejo nagrado so: 

 

Alenka Klemenčič Holynski

Simona Golnar

Vesna Majhen

 

Iskrene čestitke! Vse svoje družinske člane boste lahko brezplačno peljale na ogled čudovite narave Arboretuma Volčji Potok in obljubljamo, da vam res ne bo dolgčas, velikim in malim.

Preverite svoje e-nabiralnik in nam čim prej pošljite zahtevane podatke, ki so pogoj, da boste lahko izkoristili nagrado.

 

Želimo vam en super družinski dan!

 

 

 

NE SPREGLEJTE!

V tem poletju boste imeli še dve možnosti, da si priigrate nagrado in z družino brezplačno obiščete Arboretum Volčji Potok.

Za vstopnico se lahko potegujte še v drugem in tretjem krogu. Drugi krog se začne že 8. julija in bo trajal vse do 28. julija 2019, tretji krog pa bo potekal med 5. in 25. avgustom 2019. Podelili bomo torej še dvakrat po 3 družinske vstopnice za enkraten obisk Arboretuma, ki jo boste nagrajenci lahko kot družina (največ dva odrasla ter predšolski in osnovnošolski otroci) vnovčili kadarkoli do konca leta 2019. 

Redno spremljajte Ringaraja.net in 8. julija se vam bo na naši strani spet pojavil nagradni kuponček, ki ga morate izpolnite za sodelovanje v nagradni igri.

 

In še dobra novica: tudi če ste že sodelovali, lahko sodelujete še enkrat in mogoče bo prav letošnji julij ali avgust vaš srečni mesec.

 

Se veselimo vaših prijav! ;)


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
15
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
13
Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
12
Pisanka za Karolino
Kot vsi drugi otroci tudi deklica Karolina v teh dneh že veselo pričakuje darilo velikonočnega zajčka. Največje in najle...
9



Čarobni gozd v Supernovi
Supernova Ljubljana Šiška v marcu in aprilu prinaša pomladna doživetja za otroke Čarobni gozd.
Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?