|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Edinstvena modna revija

Uredništvo Ringaraja.net, 7.3.2012
Pridružite se nam in mogoče se bo tudi vam bo utrnila ideja, kako iz vaših starih oblačil ustvariti nove, modne obleke.
Ključne besede:

image
/11


 

V Ljubljani bo 7. marca potekala edinstvena modna revija, organizirana v okviru projekta Očistimo Slovenijo 2012. Z modno revijo pobudniki projekta Ekologi brez meja spodbujajo javnost k preprečevanju nastajanja odpadkov ter k ponovni rabi odpadnega tekstila in embalaže. Na modni reviji bodo predstavljene kreacije in modni dodatki, ki so jih iz rabljenih oblačil ter iz embalažne plastike s kančkom domišljije ustvarili mladi oblikovalci iz vse Slovenije.

 

Projekt Očistimo Slovenijo 2012 se s svojimi številnimi aktivnostmi, katerih osnovni namen je ozaveščanje prebivalcev o pomembnosti trajnostnega ravnanja z odpadki, približuje dnevu Č. 24. marca bomo v vseslovenski čistilni akciji skupaj očistili našo domovino. Do takrat pa organizatorji pripravljajo še številne dogodke, med katerimi še posebej izstopa modna revija 3RE 2012 (Reduce/Reuse/Recycle), ki bo v sredo 7. marca od 15.00 ure dalje potekala na Čopovi ulici v Ljubljani.

Na modni reviji 3Re 2012 bodo manekenke agencije Vulcano Models predstavile kreacije mladih modnih oblikovalcev, to je študentov ljubljanske Visoke šole za dizajn, dijakov Srednje šole za oblikovanje Maribor ter študentk Oddelka za tekstilne materiale in oblikovanje mariborske Fakultete za strojništvo.

 

Dogodek bo povezovala Mojca Mavec, za glasbeno popestritev pa bodo poskrbeli Rok Trkaj, Janez Dovč in Boštjan Gombač.

 

 

 

Kreacije nadebudnih mladih oblikovalcev bodo do konca meseca marca na ogled v pritličju Name in Maximarketa v Ljubljani, nato pa bodo predstavljene še na skupni razstavi v Kavarni Mestnega muzeja. Kreacije bodo 18. maja ponovno postavljene na ogled v Slovenskem etnografskem muzeju, modna revija 3Re 2012 pa bo odšla tudi na krajšo turnejo po Sloveniji. 31. marca bo gostovala v mariborskem Europarku, 5. septembra 2012 pa se ponovno vrne v Ljubljano.

 

Pridružite se nam in mogoče se bo tudi vam bo utrnila ideja, kako iz vaših starih oblačil ustvariti nove, modne obleke.

 

Letos so sodelovanje ter podporo potrdile Ljubljanske mlekarne, ki nam bodo dale embalažo svojih izdelkov, iz katere se bo v kombinaciji s starim, že rabljenim tekstilom naredilo novo oblačilo.

 

Pri izvedbi dogodka pa nam bodo pomagali tudi Mojca Mavec ter glasbena skupina Terrafolk.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Voda je naše bogastvo
Dezertifikacija je izraz za proces degradacije tal, ki je posledica različnih dejavnikov – od podnebnih sprememb do nepo...
3
Svetovni dan varstva okolja 2010
5. junij je svetovni dan varstva okolja, skupne dobrine, ki je ni mogoče izkoriščati brezplačno in neomejeno.
3
Eko adventni koledar
Zagotovo se pri vas doma najdejo kakšne nogavice brez para, mala in velika rokavica, kakšen kos starega blaga? Letos izd...
3
Dnevnik hvaležnosti
Redno pisanje dnevnika hvaležnosti je učinkovit način, da se naučimo pozitivnega načina razmišljanja. Pomaga nam, da vid...
3



Zmenek z drugo obleko
Izmenjava oblačil poteka po principu prinesi 5 odnesi 5: vsak prinese 5 kosov oblačil, ki se jih je naveličal iz različn...
Kopriva in preslica
photo
Na domačem vrtu je prav, da ne uporabljamo strupenih pripravkov za zatiranje uši, ki se zelo pogosto naselijo na mladih ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?