|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kdo prejme avgustovski darilni paket?

Uredništvo Ringaraja.net, 2.9.2014
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za avgust 2014. Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje, nagrajence pa prosimo, da nam pravočasno posredujejo dokazila za prevzem nagrade.

image
Dobitniki Ringarajinih darilnih paketov
/11


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dobitniki Ringarajinega darilnega paketa - avgust 2014

Rezultati žreba objavljeni 2. 9. 2014

 

 

Kategorija: NOSEČNICE

Ana Steklačič

1295 Ivančna Gorica

Brigita Vute

2250 Ptuj

Nataša Urbančič

1291 Škofljica

Matejka Tomazin

6000 Koper

Maja Sušek

2393 Črna na Koroškem

 

Kategorija: NOVOROJENČKI

Tina Žagar

8340 Črnomelj

Melita Gorše Pihler

2310 Slovenska Bistrica

Valentina Ducman

2287 Žetale

Tea Sedej

1410 Zagorje ob Savi

Andreja Mlinar

4223 Žiri

 

Kategorija ENOLETNIKI 

Bor Oven

1355 Polhov Gradec

Ana Pirc

1290 Grosuplje

Ajša Mali

1241 Kamnik

Rok Pevec

1370 Logatec

Daša Smrdelj

1000 Ljubljana

 

 

Dobitnicam in dobitnikom nagradnih paketov iskreno čestitamo, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vam želimo, da bi se prihodnjič sreča nasmehnila prav vam. Hkrati vam vsem iz srca želimo prijetno nosečnost in porodno izkušnjo oziroma kar največ veselja in užitkov v vlogi starša.

 

Nagrajenci boste o nagradi obveščeni po elektronski pošti, ki ste jo navedli ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje v 14 dneh po objavi rezultatov na elektronski naslov darilni.paketi@danu.biz, posredujete ustrezno dokazilo, s katerim boste potrdili upravičenost do nagrade. Dobitnice paketa za nosečke morate poslati kopijo materinske knjižice, s katere je razviden predvideni datum poroda, dobitniki paketa za novorojenčke morate poslati kopijo rojstnega lista, s katero dokazujete, da se je otrok rodil avgusta 2014, dobitniki paketa za enoletnika pa morate poslati kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice (potnega lista), s katero dokazujete, da se je otrok rodil avgusta 2013. Dokazilo je lahko skenirano ali fotografirano, pomembno je, da sta razvidna avtentičnost dokumenta in podatki na dokumetu.

 


Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Darilni paketi: Splošni pogoji in pravila
Splošni pogoji za sodelovanje v programu Darilni paketi za nosečke, za novorojenčke in dojenčke, za malčke, otroke, pare...
3
Nagrajenci darilnih paketov v DECEMBRU 2021
Rezultati žreba - DECEMBRSKI Ringarajini darilni paketi
3
Darilni paket za nosečke - december 2018
Decembrski čas, je čas obdarovanj tudi na Ringaraji. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35. tedna. Prijavite ...
2
Darilni paket za nosečke - oktober 2018
Preverite novega sponzorja v oktobrskih Ringarajinih darilnih paketih. Sodelujete lahko od zanositve do dopolnjenega 35....
2



Nagrajenci DECEMBRSKIH darilnih paketov
Rezultati žreba - DECEMBRSKI Ringarajini darilni paketi
Kdo prejme januarski darilni paket?
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za januar 2013. Vsem se zahvaljujemo za...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?