|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Kdo prejme januarski darilni paket?

Uredništvo Ringaraja.net, 3.2.2014
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za januar 2014. Vsem se zahvaljujemo za sodelovanje, nagrajence pa prosimo, da nam pravočasno posredujejo dokazila za prevzem nagrade.

image
/11


 

 

Dobitniki Ringarajinega darilnega paketa - januar 2014

Rezultati žreba objavljeni 3. 2. 2014

 

 

Darilni paket za nosečko

 

Anja Obranovič

3313 Polzela

Petra Čepelnik

8270 Krško
9243 mala nedelja
3304 Tabor
2000 Maribor
8270 Krško

Anita Hanžel

9243 Mala Nedelja

Tamara Lukman

3304 Tabor

Alja Rus

2000 Maribor

 

Darilni paket za novorojenčka

 

Vlatka Maček

8330 Metlika

Tina Pustovrh

4263 Bohinjska Bela

Nina Bevc

1000 Ljubljana

Stanka Jerman

8230 Mokronog

Katja Kvas

3000 Celje

 

Darilni paket za enoletnika

 

Klavdija Hrastovec

1221 Motnik

Irena Žužek

3211 Škofja vas

Romana Žibert

1223 Blagovica

Jasmin Hadžović

6000 Koper

Urška Mali

1240 Kamnik

 


Dobitnicam in dobitnikom nagradnih paketov iskreno čestitamo, vsem ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vam želimo, da bi se prihodnjič sreča nasmehnila prav vam. Hkrati vam vsem iz srca želimo prijetno nosečnost in porodno izkušnjo oziroma kar največ veselja in užitkov v vlogi starša.

 

Nagrajenci boste o nagradi obveščeni po elektronski pošti, ki ste jo navedli ob prijavi. Prosimo, da nam najkasneje v 14 dneh po objavi rezultatov na elektronski naslov darilni.paketi@danu.biz, posredujete ustrezno dokazilo, s katerim boste potrdili upravičenost do nagrade. Dobitnice paketa za nosečke morate poslati kopijo materinske knjižice, s katere je razviden predvideni datum poroda, dobitniki paketa za novorojenčke morate poslati kopijo rojstnega lista, s katero dokazujete, da se je otrok rodil januarja 2014, dobitniki paketa za enoletnika pa morate poslati kopijo rojstnega lista ali osebne izkaznice (potnega lista), s katero dokazujete, da se je otrok rodil januarja 2013. Dokazilo je lahko skenirano ali fotografirano, pomembno je, da sta razvidna avtentičnost dokumenta in podatki na dokumetu.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Nagradni program: Darilni paketi
Si noseča? Morda že tik pred porodom? V rokah že držiš drobceno štručko oziroma malega navihančka? Imaš doma razposajene...
3
Nagrajenci darilnih paketov v FEBRUARJU 2024
Rezultati žreba - FEBRUAR Ringarajini darilni paketi
3
Darilni paketi za novorojenčke - februar 2011
Ste v velikem pričakovanju. Torbica za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripo...
3
Paket za novorojenčke - december 2011
Ste v velikem pričakovanju? Torba za v porodnišnico je pripravljena, kotiček za novega družinskega člana z vsemi pripomo...
3



Nagrajenci darilnih paketov v JULIJU 2022
Rezultati žreba - JULIJSKI Ringarajini darilni paketi
Kdo prejme oktobrski darilni paket?
Mesec je znova naokoli in izžrebali smo nove nagrajence darilnih paketov, tokrat za oktober 2012. Vsem se zahvaljujemo z...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?