|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Naj risbice postanejo umetnine

Artbutik.si, 22.12.2010
Spletni portal Atrbutik.si je zasnovalo podjetje Artiko d.o.o., katerega glavna dejavnost je skeniranje, arhiviranje in reproduciranje umetniških del priznanih slovenskih umetnikov.

image
/61


Prednost naših storitev je opravljeno delo od začetka do konca, torej od skeniranja, grafične obdelave do tiska. Natančno lahko nadzorujemo vsak korak in zagotovimo najvišjo kvaliteto storitve, hkrati pa znižamo stroške izdelave. Pred tiskom lahko naredimo preizkusni odtis in tako vnaprej preverimo primernost papirja in barvnega zapisa.

Na spletni strani Artbutik.si ponujamo umetniške izdelke za vse generacije in okuse, od čudovitih ilustracij za otroke do umetniških slik za starše, sorodnike in prijatelje. Med ilustratorji boste srečali znana slovenska imena, kot so Marjan Manček, Milanka Fabjančič, Polona Kosec in drugi. Prav z Milanko Fabjančič smo ustvarili simpatično magnetno nalepko Otrok v avtu, ki gotovo pride prav vsem malčkom in njihovim staršem za varno pot na cesti. Milanka je tudi sama mlada mamica in že od nekdaj ilustrira tudi za otroke ter v tem neizmerno uživa.

Umetniška dela v podjetju pretvorimo v digitalno obliko s skenerjem Cruse, ki omogoča digitalizacijo formatov do velikosti 150 x 100 cm v zelo visoki ločljivosti. Je trenutno edini tovrstni skener v Sloveniji in zagotavlja najvišjo kakovost digitalizacije. Skeniramo lahko risbe, umetniške slike, fotografije itd. Slike so lahko okvirjene in zastekljene. Z različnimi nastavitvami lahko skeniramo tako, da poudarimo reliefnost slike ali pa se znebimo motečih senc (npr. prepogibi, zmečkanine). Risbe vaših malih ustvarjalcev lahko digitaliziramo ter natisnemo kot povečavo ali pomanjšavo na različne končne izdelke kot so skodelice, majice, namizni koledarji, voščilnice in giclée grafike.

Grafike, ki nastanejo z natančno digitalno reprodukcijo, imenujemo giclée grafika. Beseda giclée je francoskega izvora in pomeni škropiti ali brizgati. Z barvnim nadzorom skrbimo za pravilne barve pri skeniranju in tisku. Za tisk giclée grafik uporabljamo profesionalne inkjet tiskalnike, ki imajo poleg osnovnih barv še dodatne, kar nam omogoča, da so grafike enake originalu, vaše fotografije pa še bolj zaživijo v barvah za katere niste vedeli, da sploh obstajajo. Slike in fotografije je mogoče natisniti na različne foto in umetniške paprije ter slikarsko platno.

Slike po želji okvirimo ter jih s tem dodatno poživimo in hkrati zaščitimo pred vplivi iz okolja (vlaga, prah).


Umetniško delo je lahko najlepše darilo saj nas vedno znova spominja na nekaj lepega, s časom pa še pridobi na svoji vrednosti, saj je trenutek nastanka težko ponovljiv.


Prepričajte se o kvaliteti naših storitev in izdelkov v naši galeriji v poslovnih prostorih podjetja Artiko d.o.o., Stegne 3 v Ljubljani. Ob dobri kavi ali čaju, lahko predstavimo naše storitve in izdelke na najbolj pristen način.



Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
29
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
13
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
12
Barvanje in ustvarjanje velikonočnih pirho...
Prepričani smo, da bodo skoraj vsi otroci radi sodelovali pri tem – verjetno najbolj zabavnem – opravilu, zato smo za v...
8



Pogovor z Manco Izmajlovo
photo
Manca Izmajlova je pevka z žametnim glasom, ki omehča prav vsakega. Pravi, da se ji je po nosečnosti glas še polepšal, t...
Downov sindrom: Obujmo pisane nogavice!
Praznovanje letošnjega, že 15. svetovnega dneva Downovega sindroma, lahko podprete tako, da na Facebooku društva Downov ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?