|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Ob Tednu otroka: Skupaj se imamo dobro

Skrbenstarš.si, 3.10.2022
Pri spletni šoli SkrbenStars.si si želimo, da bi v vsaki družini, šoli in vrtcu obeležili Teden otroka®. Poglejte, kaj smo vam pripravili - priložnost, ki je preprosto ne smete zamuditi!

image
Podatki TOM telefona kažejo, da je prijateljstvo nekaj, po čemer otroci najbolj hrepenijo. (Freepik.com)
/11


Osrednja tema letošnjega Tedna otroka®, ki bo potekal od 3. do 9. oktobra, je SKUPAJ SE IMAMO DOBRO. Povezavo so pri Zvezi prijateljev mladine našli z naslovom pesmi “Skp se mava dobr“ pri otrocih zelo priljubljenega NIPKEja.


Podatki TOM telefona kažejo, da je prijateljstvo nekaj, po čemer otroci najbolj hrepenijo - da se imajo dobro s sovrstnikom, ki mu lahko zaupajo, zato se tokrat Tedna otroka® osredotoča na pomen povezanosti, druženja, prijateljstev, pogovarjanja v živo, skupnih dogodivščin, sproščenosti in zabave.


»V zadnjih dveh letih se je duševno zdravje otrok poslabšalo. Zaradi protikoronskih ukrepov so se šolali doma, ni bilo medsebojnih druženj in interakcij, ki so nujno potrebne za njihov socialni in psihološki razvoj. Znašli so se v situaciji, ki ji niso bili kos. Letošnja tema in poslanica kot protiutež prinašata pozitivno sporočilo in veliko ritma,« sporočajo iz Zveze prijateljev mladine.


Pri spletni šoli SkrbenStars.si si želimo, da bi v vsaki družini, šoli in vrtcu obeležili Teden otroka®. Ustavite se za trenutek, umirite tempo in si vzemite čas za pogovor, priredite si kak zabavni popoldan, povabite še otrokovega prijatelja, morda soseda in ušpičite kako skupaj!

Domače karaoke? Večerni sprehod z lučkami? Skupno nabiranje materiala za ustvarjanje v bližnjem gozdu? V čem bi vaš otrok najbolj užival in lahko razveselil še prijatelja?


Tednu otroka® pa letos pristopamo tudi mi - v času od 3. do 13. oktobra 2022 bodo za KAR 60 % znižani VSI NAŠI SPLETNI TEČAJI.

- NAJSRČEKBIJE - spletni tečaj prve pomoči in temeljnih postopkov oživljanja dojenčkov in otrok

- GREMO ZA MIZO – uvajanje dojenčkov v zdravo družinsko prehrano

- V OBJEMU NOSILKE – prvi spletni tečaj o nošenju otrok

- POMENKI – spletni program za pare, za ljubečo povezanost

Najdeš jih TUKAJ >> 


Izkoristi popust ter pri zaključku nakupa vpiši kodo za popust: OTROK60. Pohiti, saj znižanje velja le do nedelje, 9. oktobra 2022 do 23:59 ure!


Dobro se imejte,

Ekipa SkrbenStars.si


TEDEN OTROKA

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Velikonočne ustvarjalne ideje
Pomlad se prebuja in izza grma že kuka – velikonočni zajček! Krasno, še ena priložnost za tematsko ustvarjanje! Idej je ...
13
Zabavne velikonočne igrice
Velika noč je tudi zaradi simpatičnih velikonočnih opravil in iger, eden najbolj razburljivih praznikov za otroke. Zelo ...
11
Kako ustvariti umetniške pirhe?
Pri pisanih pirhih lahko resnično sprostite svojo domišljijo in dovolite, da pride do izraza vaša umetniška žilica. Pogl...
10
Nižanje imunskega sistema
Naše telo se obnaša VEDNO zelo racionalno. Ob pomanjkanju energije racionalno izloči vse tiste funkcije, ki v tistem tre...
6



V petih letih kar 23 mladoletnikov naredil...
Med mladimi se pojavljajo vedno hujše duševne stiske. Povečuje se število samomorov in tudi poskusov samomora – samo lan...
Dobrodelna nagradna igra Fala Slonček je z...
photo
V preteklem mesecu ste pridno objavljali fotografije pustnih dobrot in s tem pomagali zbirati donacije za krizni center ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?