|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Poišči svoje prijatelje!

Jelena Rašula - Punca iz RRazvoja :), 5.7.2011
Prijateljstva so neprecenljiva! Ne pozabi dodati svojih virtualnih prijateljev na svoj seznamček najdražjih. Tukaj preberi, kako to najlažje storiš.

image
/11



Za dodajanje prijatelja sledi naslednjemu postopku (na voljo samo registriranim članom):

  1. Vstopi v Moja Ringaraja
  2. Klikni na Nabiralnik


 

KJE SE NAHAJA SEZNAM PRIJATELJEV?

V desnem stolpcu, ob zasebnih sporočilih, so izpisani vsi tvoji prijatelji. Razdeljeni so v tri skupine: trenutno prisotni, trenutno odsotni in tisti, od katerih še čakaš na potrditev prijateljstva.

Seznam prijateljev



KAKO LAHKO POIŠČEM SVOJE PRIJATELJE?

Takoj nad seznamom tvojih prijateljev, ki je ob tvojih prvih korakih na Ringeraji verjetno še prazen, se nahaja področje s priporočili. Tukaj ti bomo priporočili prijatelje, prav tako pa na tem mestu najdeš tudi Iskalnik prijateljev. Nahaja se tudi v navigaciji Moje Ringaraje, desno od nastavitev sporočil.

Iskalnik prijateljev



KAKO LAHKO DODAM PRIJATELJA NA SVOJ SEZNAM?

Iskalnik ti omogoča, da poiščeš svoje prijatelje in jim posreduješ predlog za prijateljstvo. Šele, ko ga potrdijo, je prijateljstvo na Ringaraji uradno.

Prijatelje na Ringaraji lahko dodajaš na več mestih: Na forumu, v Moji Ringaraji, v Iskalniku prijateljev, v profilu določenega uporabnika... skratka povsod, kjer srečaš ikonico za dodajanje prijatelja:

Dodaj prijatelja


Tukaj si lahko ogledaš kje se nahaja ikonica za prijateljstvo na forumu:

Dodaj prijatelja - forum


Prijetno klikanje :)

Jelena, Punca iz RRazvoja

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

TEKMOVANJE »Prva med enakimi« JE ZAKLJUČENO!
Nagradno tekmovanje »Prva med enakimi« je za nami in veseli smo, da smo vam lahko podelili ogromno lepih nagrad naših sp...
2
Kontakti za oglaševanje
Spoznajte Ringarajine svetovalke in skrbnice ključnih kupcev, ki vam bodo vedno pripravljene priskočiti na pomoč in prip...
2
Oglaševanje na Ringaraja.net
Spoznajte spletni portal Ringaraja.net in možnosti, ki vam jih ponuja za oglaševanje. Kontaktirajte nas, skupaj bomo naš...
2
Ringarajin vodič ;)
Nasveti za zabavnejšo in učinkovitejšo uporabo spletnega portala Ringaraja.net. Poglej seznam uporabnih orodij, ki jih M...
2



Spremljajte statistiko ogledov dnevnika
Prenovljena stran z dnevniki vam omogoča, da spremljate statistiko vaših dnevniških zapisov. Poglejte, koliko je bilo og...
Nastavitve zasebnosti dnevnika
Za vsak posamezni zapis v dnevniku lahko spreminjate nastavitve zasebnosti. Izbirate lahko med štirimi možnostmi.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?