|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Šolarji za dober namen ustvarjajo modra srca

S. M., 11.2.2015
Na pravljično obarvanih dogodkih v slovenskih osnovnih šolah so ambasadorji akcije NIVEA Podarite nam modro srce med šolarji za dober namen zbirali modra srca z lepimi besedami.

image
Boštjan Gorenc Pižama v družbi šolarjev OŠ F. Prešerna Kranj
/61


NIVEA v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije med 15. januarjem in 15. februarjem že deveto leto zapored izvaja vseslovensko dobrodelno akcijo NIVEA Podarite nam modro srce, ki je do zdaj pomagala že 82 otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejšega okolja na poti do izobrazbe.

Sredstva v Učni sklad NIVEA letos zbiramo z modrimi srci. kamor zapisujemo lepe besede. Za vsako modro srce podjetje Beiersdorf d.o.o. v Učni sklad NIVEA podari 0,25 €.

 

Nepozabni pravljični dogodki

V okviru akcije NIVEA Podarite nam modro srce so družbi znanih ambasadorjev s televizije in priljubljenega komika Boštjana Gorenca Pižame zbirali modra srca v družbi najmaljših šolarjev slovenskih osnovnih šol. Za otroke izbranih šol v Ljubljani, Novem mestu, Mariboru, Kopru in Kranju so organizatorji pripravili posebne pravljične dogodke, otroci pa so jih pričakali z velikim številom čudovito izdelanih modrih src z lepimi besedami.

 

Pižama jih je tako zabaval s pripovedovanjem znamenite rezijanske pravljice v sodobni preobleki, z naslovom "Rusica in grdina". Nazadnje so skupaj z znanimi ambasadorji iskali in v modra srca zapisovali še več lepih besed. Med navdušenimi vzkliki iz občinstva je bilo pogosto slišati besede kot so "mama", "prosim" in "hvala", domislili so se celo lepih misli kot so "lepa si" ali "bodi dobrega srca", nekateri pa so postregli s posebej izvirnimi besedami, kot sta denimo "iskrenost" ali "skupina".

 

Med letošnjimi ambasadorji so se znašli znani obrazi s televizije. Osnovne šole so skupaj z Boštjanom Gorencem Pižamo tako obiskali Polona Zoja Jambrek, znani vremenar Robert Erjavec, vedno hudomušni Marko Potrč in modna poznavalka Lorella Flego.

 

gorenc erjavec

Robert Erjavec in Boštjan Gorenc Pižama sta zbirala srca v novomeški Osnovni šoli Drska.

 

Lorella Flego se je v vlogi ambasadorke akciji pridružila na koprski Osnovni šoli Dušana Bordona in povedala, da je bil dogodek zanjo čudovita izkušnja: "Za stiske otrok sem kot mama posebej občutljiva, zato sem vesela, da obstajajo akcije kot je NIVEA Podarite nam modro srce. Mislim, da takšni projekti v teh časih ljudi uspešno združujejo."

 

lorella

Lorella Flego in Boštjan Gorenc Pižama na Osnovni šoli Dušana Bordona v Kopru.

 

Svoje lepe besede v modrih srcih lahko podarite tudi vi, do 15. februarja prek spletne aplikacije na povezavi www.NIVEA.si/srce, ali pa jih izdelate sami in po pošti pošljete na naslov Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1001 Ljubljana.

 

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
4
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...
4
Ideja za vikend: Izdelajmo hišico za žuželke
Čeprav so žuželke najštevilčnejša živalska skupina je njihov obstoj ogrožen. S postavitvijo hišice za koristne žuželke p...
4
Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
4



Prazniki na delovni dan v letu 2024
V letu 2023 je kar 11 praznikov padlo na delovni dan. Kaj pa nas čaka v 2024? Koliko praznikov bo prineslo dela prost da...
1. april: Ideje za prvoaprilske potegavščine
photo
Bi radi koga potegnili, pa nimate prave ideje. V članku jih boste našli nekaj, ki jih lahko "skuhate" na hitro oziroma...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?