|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Petkova ideja za vikend: Ta vikend se bomo sproščali na pohodih in sprehodih

Uredništvo Ringaraja.net, 18.9.2020
Pohod v soju bakel do termalnega izvira, pohod na Goro sv. Miklavž, Kneippova bosonoga pot, pohod na Menino planino, ornitološki sprehod po Arboretumu, družinsko fotografiranje sredi čudovite narave ...

image
Terme Snovik in Turistično društvo Tuhinjska dolina sta ta vikend organizirala jesenski pohodniški vikend v Tuhinjski dolini. (Foto: Arhiv)
/11


V trenutnih družbenih in globalnih razmerah je še toliko bolj pomembno, da starši poskrbimo za dovolj sprostive in odklopa od vsakodnevnega stresa.

Če to lahko počnemo skupaj z družino v naravi, je to vsekakor odlična ideja za družinski vikend.

Ta vikend se bomo sproščali na pohodih in sprehodih v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

 

Pohodniški dnevi v Tuhinjski dolini 

Terme Snovik in Turistično društvo Tuhinjska dolina od petka, 18. septembra 2020, do nedelje, 20. septembra 2020, organizirata jesenski pohodniški vikend v Tuhinjski dolini, ko se boste lahko pridružili vodenim pohodom v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp.

V petek se boste lahko ob 20. uri v soju bakel podali na pohod do termalnega izvira, kjer se boste lahko odžejali in si nekaj kapljic zdravilne vode v steklenički (ki jo prinesite s sabo) odnesli tudi domov. Zbirno mesto je na recepciji Term Snovik, kjer se lahko prijavite tudi še na dan pohoda do 19. ure. Ob prijavi boste morali plačati en evro, sicer pa se lahko prijavite tudi na animacija@terme-snovik.si ali 051 313 966

 

PREBERITE TUDI: Izlet v pravljično deželo do najlepšega slapa

 

V soboto bo med 10. in 13. uro potekal pohod na Goro sv. Miklavž, za katerega boste morali odšteti deset evrov na osebo, saj je vključena tudi malica. Popoldne med 16. in 18. uro pa se lahko z družino odpravite na Kneippovo bosonogo pot, na kateri boste lahko spoznali Kneippovo filozofijo petih elementov zdravega načina življenja. Za bosonogo pot boste prav tako odšteli deset evrov, prijavite pa se lahko še tudi na dan pohoda do 14. ure na animacija@terme-snovik.si ali 051 313 966. Za oba pohoda je zbirn mesto recepcija Term Snovik.

V nedeljo pa bo med 7. in 13. uro potekal že tradicionalni pohod na Menino planino, ki je zahtevnejši, zato bodite primerno obuti in opremljeni. Organiziran je prevoz do izhodišča pohoda na recepciji Term Snovik in nazaj, v ceno 14 evrov na osebo pa je  vključena tudi malica pri Jurčkovi koči in topel obrok na Menini planini.

 

Družinska fotografija sredi čudovite narave v Arboretumu

Veliko zelene narave ter sprostitve za telo in dušo pa vas čaka tudi v Arboretumu Voljčem potoku, kjer vas poleg rednih razstav Velikani morskih globin, Dinozavri, Cvetlične iluzije, Razstava orhidej, Razstava kaktusov ... čakajo tudi cvetoče dalije in razstava trav.

V septembru (20., 25. in 27. septembra med 17. in 19. uro) in oktobru (2., 4., 9., 11., 16. in 18. oktobra med 16. in 18. uro) pa lahko v cvetočih ambientih Arboretuma ujamete družinski, zaljubljeni ali slavnostni trenutek v objektiv profesionalne fotografinje in tako ustvarite večne spomine s svojimi najdražjimi. Več tukaj!

 

PREBERITE TUDI: 12 idej za popoln oddih v slovenski Istri

 

V nedeljo, 20. septembra 2020, pa se lahko ob 8.30 z ornitologinjo Alenka Bradač iz DOPPS odpravite na ornitološki sprehod, na katerem boste izvedeli več o življenju in navadah ptic, ki jih boste opazili v parku. Organizatorji priporočajo, da s seboj prinesete daljnogled, da jih boste lahko opazili čim več.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
6
Hrastnik
Hrastnik leži v eni izmed prečnih dolin v Posavskem hribovju, 63 kilometrov vzhodneje od Ljubljane. Ozemlje občine meri ...
4
Highlander Adventure - mini Camina po slov...
V Slovenijo premierno prihaja pohodniška oziroma treking prireditev Highlander Adventure!
4
Klopi na pohodu
S prihodom pomladi se prebudijo tudi klopi. Ker prenašajo bolezni, se je pred njimi treba zaščititi. V trgovinah in leka...
4



Družinski izlet v neznano
Starši smo sicer vodje družine, pa vendar lahko vodenje kdaj načrtno prepustimo otrokom. Zakaj se ne bi ta vikend odprav...
3 pravljični družinski izleti
V članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?