|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Fejstbukerji o raperski pesmarici Ti si čist normalen

Helena Primic, 23.2.2018
V ponedeljek, 26. februarja 2018, bodo Fejstbukerji debatirali o raperski pesmarici Ti si čist normalen. Gre za prvo pesniško zbirko, v kateri so zbrane stvaritve slovenskih raperjev, urbanih poetov in pripovedovalcev sodobnih zgodb.

image
Brina Vuković, ena izmed petih Fejstbukerjev
/11


"Zame knjige predstavljajo pobeg od resničnosti, zabavo, novo znanje, zgodbe in veliko novih pustolovščin," nam je zuapala Brina Vuković, ena izmed petih Fejstbukerjev, ki pod okriljem založbe Mladinska knjiga že dobri dve leti enkrat na mesec pripravijo debatni dogodek, na katerem izmenjajo mnenje o izbranih knjigah, k sodelovanju pa povabijo tudi občinstvo. Letos se bodo po novem srečevali v ljubljanski Trubarjevi hiši literature.

 

Koncert med platnicami knjige

V ponedeljek, 26. februarja 2018, bodo Fejstbukerji debatirali o raperski pesmarici za mlade in vse druge Ti si čist normalen. Gre za prvo pesniško zbirko, v kateri so zbrane stvaritve slovenskih raperjev, urbanih poetov in pripovedovalcev sodobnih zgodb: Slona in sadeža, Ezy-G, 6 Pack Čukurja, Gerota, Valterapa, Murat in Joseta, N’tokoja, Klemen Klemna, Koste, Steklih psov, Trkaja, Doše, Toxsicka, Samo Borisa, Nikolovskega, Pižame, Ali Ena in Zlatka.


 

Njihove raperske pesmi tudi na papirju in brez glasbe delujejo ravno tako prepričljivo kot takrat, ko se pod njimi razlegajo biti! Pravzaprav gre za koncert med platnicami knjige, za katerega se morda marsikakšen najstnik, ki ne mara knjig, obožuje pa rap, ne bi zanimal. 

 

Fangirling je bonus

"Ravno to mi je pri srečanjih Fejstbukerjev najbolj zanimivo in privlačno - da ima vsak mesec izbrana knjiga drugo tematiko. Zato tako preberem tudi kaj, kar me morda na prvo žogo ne bi zanimalo. Poleg tega je zanimivo slišati mnenja ostalih, saj ima na neko zgodbo vsak drugačen pogled. Branje iste knjige s prijatelji je v bistvu kar v redu stvar, saj te drugi spodbudijo, da knjigo prebereš do konca in ker se o knjigi potem lahko tudi pogovarjaš. Fangirling je pa itak bonus; o zaljubljenosti v knjižne junake se da namreč pogovarjati prav tako kot o ljubezni do ljudi," je nad Fejstbukom navdušena Brina, ki vsem najstnikom, ki neradi berejo, svetuje, da za priporočila prosijo prijatelje, ki radi berejo.

"Pridi nas pogledat in poslušat, pripravi se na hudo debato, kresanje mnenj o kul knjigah in seveda fejst druženje!" mlade vabijo Fesjtbukerji. 

 

Več o Fejstbuku najdeš tukaj ali na njihovi Facebook strani.

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
10
Od prvih zlogov do govora
Prvi zlogi in prve besede so eni najbolj pričakovanih napredovanj v otrokovem razvoju. Kljub temu, da je otrok rojen s s...
4
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
4
Opičje koze pri otrocih - glavna dejstva
Okužbo z opičjimi kozami so potrdili že v več evropskih državah, to nedeljo tudi pri naših sosedih Avstrijcih in tudi pr...
4



DR RAJOVIĆ: Kako otrokom postavim meje
Kaj je danes naloga staršev in učiteljev, kako se otrokom postavljajo meje in kako naj poskrbimo za ravnovesje med časom...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?