|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

Vaša najljubša linija za nego kože HiPP Babysanft sedaj prenovljena

Uredništvo Ringaraja.net, 29.3.2021
Vaša najljubša linija za nego kože – HiPP Babysanft – sedaj z dragocenim ekološkim mandljevim oljem. Tako nežna kot običajno, a odslej še bolj trajnostna, prijazna do dojenčkove kože in okolja.

image
Vaša najljubša linija za nego kože – HiPP Babysanft – sedaj z dragocenim ekološkim mandljevim oljem.
/11


Z dragocenim ekološkim mandljevim oljem.

 

Tako nežna kot običajno, a odslej še bolj trajnostna.

HiPP Babysanft kozmetika je pripravljena s takšno mero skrbnosti, kot vsi HiPP izdelki. Najpomembnejša sestavina HiPP kozmetike je ekološko mandljevo olje, ki je prečiščeno in zato brez alergenih snovi. Mandljevo olje se že od nekdaj uporablja v otroški kozmetiki, zato ker je izjemno negovalno. Številni dojenčki imajo težave s kožo, predvsem z dermatitisom, kar je pogost vzrok za njihovo slabo počutje. HiPP kozmetika se lahko uporablja od prvega dne življenja dalje tudi pri negi zelo občutljive in suhe dojenčkove kože. Mandljevo olje za uporabo pri otroški kozmetiki priporočajo tudi babice.

 

Prijazna do dojenčkove kože in do okolja.

V življenju enega dojenčka se porabi kar nekaj otroške kozmetike, zato številne starše za izbiro HiPP kozmetike prepriča tudi dejstvo, da ta ne vsebuje mikroplastike in tekočih polimerov. Ekološko bolj ozaveščene starše bo gotovo navdušila tudi informacija, da s prenovljeno embalažo za HiPP kozmetiko zdaj porabimo kar 14% manj materiala. Materiali, ki jih uporabljamo, pa se dajo več kot 90% reciklirati. Hkrati ves čas razvijamo postopke, da bi stopnjo reciklabilnosti še izboljšali. Vsi izdelki HiPP kozmetike so izdelani v klimatsko nevtralnem obratu z uporabo 100% zelene elektrike. HiPP kozmetični izdelki tudi niso testirani na živalih – kar je v Evropi na srečo zakonsko prepovedano.

 

hipp

 

Ali se mikroplastika uporablja v izdelkih za nego HiPP?

Onesnaževanje našega okolja z mikroplastiko je izjemno pomembno vprašanje za HiPP. Odgovornost do kupcev in tudi do okolja jemljemo pri HiPPu zelo resno. Mikroplastika so zelo majhni (5 mm) delci, ki se ne morejo razgraditi. Uporabljajo se v kozmetičnih izdelkih, kot so pilingi in zobne paste, kot abrazivno sredstvo. Tekoči polimeri, pa so plastika v tekoči obliki, ki se prav tako ne more razgraditi in služi kot generator gelaste konsistence kozmetičnega izdelka ali za povečanje viskoznosti. Predstavljajte si, da se zjutraj po vsem telesu najprej namažete z negovalnim losionom, ki ga potem zvečer ob prhanju in umivanju las skupaj s šamponom sperete s svoje kože. Mikroplastika pride v okolje s kozmetičnimi izdelki. Iz vaše kože se najprej spere v odtok, od tod v podtalnico in naprej v naše oceane. Mikroplastika in tekoči polimeri močno onesnažijo okolje in poškodujejo številne ekosisteme. HiPP v svojih izdelkih ne uporablja trdnih mikroplastičnih delcev in tekočih polimerov. V kolikor želite tudi sami zaščititi svojo in dojenčkovo kožo ter okolje pred nerazgradljivo plastiko, potem bodite pozorni na naš novi pečat "BREZ mikroplastike". Izdelki, označeni s tem pečatom, ne vsebujejo nobene mikroplastike v nobeni obliki.

 

hipp

 

*Do konca marca v trgovinah dm ob nakupu dveh HiPP kozmetičnih izdelkov prejmete HiPP toaletno torbico gratis.

 

 

NAGRADNA IGRA

Na Ringarajini Facebook strani in Instagramu preverite, kako lahko sodelujete v odlični nagradni igri, v kateri prejmete paket izdelkov Hipp Babysanft.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Kako pomagati dojenčku ob premiku ure?
Spet se bo premaknila ura, kar pomeni zopet "nekaj zabave" za nas, starše, saj otroci premik močno občutijo.
14
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
7
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
4
Pomen imena Maša
Dobili smo drugo finalistko epske bitke imen! To je Nika, ki je v prvem polfinalu premagala Mašo.
4



Vodene koze ali norice: kako otroku pomagati
Preverite, kako dojenčku ali otroku pomagati (o)lajšati srbenje in pospešiti celjenje mehurčkov oziroma kože na povsem n...
Kako dojenčku in malčku čistiti ušesa?
Ušesno maslo ali cerumen izločajo žleze, ki obdajajo bobnič. Je mastno in rumeno rjave barve, običajno ga starši vidimo ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?