|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

VIDEO: 12 izvirnih pričesk za male dolgolaske

Uredništvo Ringaraja.net, 22.8.2023
Kitke, čopki, pisane lasnice in lasni obroči z rožicami so skoraj obvezni dodatki za punce. Če bi radi svojo malo lepotičko razveselili s posebej izvirno pričesko za posebno priložnost, si obvezno poglejte video.

/11


Ko gre za posebno priložnost, so dolgolaske lahko zelo zahtevne glede spenjanja svojih las. In zahteve so včasih tako nemogoče, da bi potrebovali že tečaj frizerstva, da bi lahko ugodili svoji deklici.

Mogoče pa vam lahko mi pri tem pomagamo brez frizerske šole ;).

 

Pričeska za prav poseben dan v letu

V življenju vsakega otroka je prvi šolski dan nekaj posebnega in večina otrok ga pomni še zelo dolgo, če ne kar vse življenje.


Ko se otroci po počitnicah vračajo v šolo in se ponovno oziroma prvič srečajo s šolskimi prijatelji, si vas otrok želi, da bi izgledal lepo. Dekleta pri tem običajno veliko bolj komplicirajo kot fantje. Poleg lepe obleke, jim veliko pomeni tudi to, kako bodo imele spete svoje dolge lase. 


V videu boste našli tri odlične ideje, s katerimi lahko svoji šolarki polepšate prvi šolski dan z resnično unikatno pričesko, da se bo počutila kot prava princeska. Ideje so izjemno enostavne, izpadejo pa res čudovito.

TUKAJ boste našli še tri različice spenjanja dolgih las, s katerimi bo vaša deklica sijala od zadovoljstva, ko bo stopala proti šolskim vratom. 

 

Če imate tudi vi kakšno izvirno idejo za pričesko dolgolasih deklic, jo delite z nami oziroma prilepite fotografijo vaše lepotičke spodaj v komentar, da vidimo, kako vam je uspelo.

 

VIR: Youtube

 

img10 idej za proslavitev prvega šolskega dne                     

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Hlače, ki rastejo s trebuščkom
Hlače se prilegajo prav vsaki postavi, zato se bodo prilegale tudi nosečnici v vseh mesecih njenega obdobja pričakovanja...
4
Kakšen nedrček za dojenje izbrati?
Pri nakupu nedrčka za dojenje, se vam hitro lahko zgodi, da boste ob bogati izbiri pozabili na funkcionalnost nedrčka in...
3
Božična oblačila za vso družino: 5 idej
Kaj, če bi letos tudi vaša družina sledila priljubljeni ameriški tradiciji ujemajočih božičnih oblačil? Preverite pet pr...
2
ZMAI: Torbe za pogumne ženske
Neli štrukelj, oblikovalka in ustanoviteljica blagovne znamke ZMAI, izdeluje modne torbe iz zmajeve kože in z zmajevsko ...
2



5 trikov za menjavo otroške garderobe
Poslovite se od vseh tistih čudovitih oblačil, ki otroku odločno niso všeč, in mu v omaro raje zložite nekaj manj kosov,...
Kako kupiti otroško obutev?
Ker otroci hitro rastejo, je potrebno otroku pogosteje kupovati nove čevlje. Kakšno obutev in kako naj o izberemo? Preve...