|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Zapisi z oznako: glasba
Razvrsti padajoče glede na: 


image
četrtek, 29.3.2012
iceangel
Stara sem 3 mesece in 10 dni! Veliko spim čez dan, čez noč pa itak spim že od drugega meseca naprej! Čez noč spim od 20.00 do 8.30 in se nič ne prebujam! Mamica ima očitno dovolj močno mleko zame,da lepo spim in rastem kot moram! :) Včasih jo zvečer ko me odloži v posteljico preizkušam in začnem jokat,če bo prišla k meni in me pocartala,ampak mi ne uspe več in potem kar zaspim ker je ni! :) Prvo cepljenje sem dala super skozi,nisem imela ne vročine ne kakršnihkoli problemov! Krčov še vedno nimam,kar je mamica zelo zelo vesela! Prdim skos kot da sem že velika ženska! :) Čedalje več se smejem in klepetam,mami mi pravi da sem prava mala klepetulja :) Dude še vedno nočem in flaške tudi ne,itak bom kmalu lahko začela še ostale stvari jesti! Komaj čakam na prvo juhico,kašico.... Sicer bom mamico malce namučla,saj nočem tudi iz žličke piti čajeka,ampak čez čas bom popustila! :) Čedalje več se spoznavam,dajem rokice na glavo se tipam po trebuščeku,gledam rokice se igram u njimi......Mamici prijemam noseka,ustnice,spoznavam še njo! Lepo mi je ko mi vedno pove kaj primem! Mamica tudi pleše z mano,mi poje,se igra,telovadi z mano..... Najraje pa zaspim in se pomirim ob pesmi Cuando me enamoro od Enrique Iglesias iz neke telenovele ko je igral noter Jeronimo! :) Ah,grem sedaj še malce poklepetat z mamico in mal se na zizo priklopit! :)

0
1

image
ponedeljek, 20.9.2010
peshich
Za Marka in njegove nove ključe.

5
3

image
četrtek, 16.9.2010
peshich
Tole melodijo imam v glavi že nekaj dni ... popevam si jo v službi, med vožnjo v avtu, med igranjem nogometa ... skratka ves čas. Predlagam, da si predvajate pripeti video; pa ne pozabite zapreti oči ... in uživajte.

2
3

image
petek, 16.4.2010
jaka_rr
Čas za nov zapis v blog. 

2
1

image
nedelja, 13.12.2009
peshich
Tokrat samo tale video...impressive! Ne me spraševat, kako sem naletel nanj ;).

3
1




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?