|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Klikni tu in ustvari svoj spletni dnevnik!
Edinstveno obdobje, nepozabni spomini! Zabeleži vse mejnike in pomembne dogodke vaše družine v spletnem dnevniku. Deli jih z Ringarajino skupnostjo ali zakleni le zase.
Zapisi z oznako: hrana
Razvrsti padajoče glede na: 


image
četrtek, 12.7.2012
anonimna_nosečka
Uf, tako hitro čas beži, da sem pozabila na svoje pisanje ... evo, pa da nadoknadimo! Še dobro, da sem si teden za teden čečkala svoje misli na list papirja ;)

0
0

image
četrtek, 14.10.2010
moja_sedmica
Vse bolj se zavedam, da nas je sodoben način življenja pripeljal na pot, po kateri nas spremlja gensko spremenjena hrana, kronično pomanjkanje časa in 'višje sile', ki manipulirajo z našim mišljenjem in nam vcepljajo lažne vrednote, ki pogosto povzročajo slabo voljo. Ljudje želimo doseči več, želimo uspeti. Vendar kaj pravzaprav je uspeh? Zame je uspeh (poleg zagotavljanja sredstev za 'normalno' življenje) osebno zadovoljstvo in veseli trenutki v družbi moje družine. Kako živimo in kaj nas osrečuje ne bi smelo biti odvisno od tega, kaj je trenutno v družbi aktualno, temveč od naše lastne odločitve o tem, kaj želimo početi. In le malo ljudi se resnično najde v svojem pravem poklicu. Kljub temu pa poznam dve osebi, za kateri lahko z gotovostjo trdim, da sta se tam zares znašli. Agronom in veterinarka, ki sta se odločila za življenje na čisto pravi eko kmetiji. Zveni zanimivo ali ne?

1
2

image
sobota, 17.4.2010
jaka_rr
Rok pride iz sobe, kjer naj bi delal domačo nalogo in prijavi: oči, dej mi 10 različnih vrst hrane. Debelo pogledam, misleč, da je fant lačen...

4
2




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?