Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Kot da je kdo zaradi tega na slabšem, no.
Ena znanka bo veselo kazala vsem kako ima pobrito, ampak dojila pa ona res ne bo vec kot eno leto, ker je to fuj..
. Pa se nisem ozirala na komentarje, sem rekla samo ja, še dojim in upam, da bom še dolgo. Po 13 mesecih sem dobila vnetje in na najino žalost končala
.
.
stara 2 tedna, rekla, da jo bom razvadila, ker jo dojim, kadar hoče. Naj bi jo dojila na tri ure, pa če vmes izdihne od joka. Sem se kar smejat začela, sem namreč prav čakala, kdaj se bodo začele take in drugačne pripombe o dojenju. Nameravam dojiti nekje do enega leta, pa naj imajo take ali drugačne pripombe. Jih preslišim
, da sploh nisem hotela malega hraniti v njeni bližini. Ker je na vsak jokec spraševala o stanju mojega mleka in dajala pripombe, da kaj pa če je lačen!!! No, sedaj se je hvala bogu skulirala