|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Ta nove"....18.dan
3.11.2005 6:31:37   
CUKRČEK
Ola,
danes pa spet škrob. Bom skuhala za kosilo kislo repo, vmes pa še krompir zmečkala. Nehujšajoči bodo zraven jedli še hrenavke. JAz torej samo repouser posted image

A ve vedno večerjate? Jaz sploh ne. Ker sem skoraj vedno še od kosila sita. Bom sedaj količino obroka zmanjšala in se bom raje na večerjo vrgla.
Drugače zvečer preprosto nisem lačna, ker tudi prej nikoli nisem jedla zvečer( oz. zelo redko).

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Ta nove"....18.dan
3.11.2005 6:45:18   
Anonimen
Jaz tudi nisem vedno večerjala oz. kadar je bil B dan, največkrat ne, ker mora med obrokoma miniti 4 ure, meni pa časovno ni zneslo. Ob 16 do 16.30 kosilo, kaj naj potem ob osmih, pol devetih jem? Tako da tudi nisem vedno, ja.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Ta nove"....18.dan
3.11.2005 6:53:42   
tjaga
Oj,

jutro. S kakšno pridnostjo se pač ne mislim hvalit, ker se nimam za kaj. Trenutno sem v fazi velike krize. Ja grozno velike krize. In pojedla bi ravno vse, kar mi pride mimo oči. Saj se brzdam in ne pojem vsega, vendar to kar počnem še zdaleč ni podobno 90-dnevni dieti.
Danes bom skuhala ričet. Zame brez, za druge s klobaso. Dopust se izteka, jutri veselo na delo. In hvala bogu, da nimam hladilnika v službi. Vsaj s hrano ne.
Držite pesti, da se spet spravim v normalne tire user posted image user posted image user posted image user posted image .

_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Ta nove"....18.dan
3.11.2005 7:30:15   
mama76
Dobro jutro tudi od moje malnkosti,hvala punce za včerajšni odgovor o izgubi kg, naj vam povem, da sem zelo lepo okrogla pri moji višini oz.manjšini 159 cm imam kar 75 kg pravi maliuser posted image , no ja saj bo šlo dol, z mojo vstrajnostjo pa z vašo spodbudo, tako danes samo sadje za kosilo pa paprika, bučke in malo paradižnika vse lepo pocvrto na žlički olivnega olja pa malo peteršiljčka in česna mmmmmm okusno, včeraj sem nabavila skoraj cel nakupovalni voziček sadja sem dobila en tak lep mini ananas škoda, da vam ga ne morem pokazat upam, da je tudi tako dober, no sedaj sem se malo razričala , a če bo katera še kaj napisala sem na volji za klepet, tiste, ki smo doma bomo uživale z našimi malčiki, tiste ki pa greste oz. ste že v službi naj vam dan hitro mine lep dan zdaj grem pa kavico spituser posted image !

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Ta nove"....18.dan
3.11.2005 8:29:03   
asija
Punce kljub žretju so moje kile ostale nespremenjene.user posted image user posted image user posted image

Danes bom za kosilo zelenjavno rižoto ali pa še to ne, ker grem z Asijo na pregled in ponavadi prideva iz Mb-ja ob treh.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Ta nove"....18.dan
3.11.2005 9:17:22   
total
Jutro,dans bo na jedilniku ričet,saj upam,če se ne bom še premislil in posegla pa krompirjuuser posted image .

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?