|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 6:12:11   
CUKRČEK
Ola,
evo spet mene....to da me cel vikend ni bilo ne pomeni, da sem nehala hujšat. gre se za to, da je doma crknu rač. in se nisem mogla javljat. Je pa šlo vse po redu in brez prekrškov.
In danes je spet ponedeljek in se spet vagamo, kajne?!?
No, meni kaže od začetka -7 kil. Bravo zameuser posted image  Kaj kaže vam? Ste zadovoljne?

Drugače bom pa danes po dolgem času jedla riž+veliko graha. Zvečer pa najbrž nič....no, ne vem še. Najbrž kar sadje, če že kaj.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 7:33:29   
Anonimen
O, cukerinos,dobro ti tole dol leti, ni kaj. Bravo user posted image  pa tudi ko se bo ustailo, ne obubat, terat dalje, ampak vate itak niti trohice ne dvomim, da ne bi zmagala user posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 7:45:23   
CUKRČEK
ja, za enkrat kar leti. Upam, da se ne bo preveč ustavilo in da bom zdržala do kraja. Pol pa upam, da se ne bom nazaj zredila. Sicer imam pa zdaj v načrtu, da shujšam vsaj 20 kil pol se bom pa še na kako aerobiko vpisala, da si še telo oblikujem in zgubim še kako kilo.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 7:57:08   
Anonimen
Aha, 20 kil, ja to potem bolj dol leti, če imaš več za izgubit, kot če imaš manj. Mene je tudi zdaj najbolj strah, kako obržat, ampak s sadjem dopoldan, pa potem dvema obrokoma, ločevalnima, npr. kosilo B, večerja Š ali kako drugače, mislim, da ne bi smelo biti panike.


Zakaj pa ne bi že zdaj vmes malo potelovadila? REcimo vsaj kakšne trebušnjake, saj ni tako težko, ko enkrat začneš, postaneš kar malo odvisen in nekaj manjka, če se vsak dan ne spraviš k akciji.

(odgovor članu CUKRČEK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 8:04:52   
CUKRČEK
Saj telovadim......športam na orbitreku. Vsak dan po pol ure. Pa če je lep dan, gremo med vikendi na doooolg sprehod (v soboto ene 20 km).

V mislih sem imela organizirano zadevo.....zdaj me je sram sploh it kam v telovadnico, ker so tam le natreniranci in te pol vsi postran gledajo in se posmehujejo, če pride kdo bolj obilen pogledat. Saj najbrž veš, kako je to.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 9:27:11   
asija
Cukrček bravouser posted image user posted image user posted image  -7 kg ni kar tako. Jaz imam danes - 2,5 kg. user posted image user posted image Vendar sem spet grešila. Včeraj je mami spekla potico in sem jo mogla probat. Ful nsem živčna in kar naprej bi nekaj jedla. V sredo gre Asija na ponovno testiranje, če je alergična na mleko (nekaj sumijo, ker ima redkejše blato), pa tudi laktoza je bila na meji. Ful se sekiram.

Drugače pa še kar vztrajam. Če ne bo šlo dol drugače si bom naredila zeljno juho, po kateri sem že tudi skujšala 2,5 kg in nazaj nisem nič dobila.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 9:48:39   
Anonimen
Ne, ne vem, kako je to, nisem nikoli hodila na organizirano vdbo. Si pa lahko mislim, ampak kaj misliš, da na tovrstne vadbe prihajajo vsi v super fit formi? Malo morgen, pa tudi tisti, ki so "suhi", so zase zagotovo še "predebeli", tako ima verjetno vsakdo nek "kompleks" v glavi.

(odgovor članu asija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Ta nove"....22.dan
7.11.2005 15:59:25   
tjaga
Dan,

evo se še jaz oglasim. Za dopoldanski zajtrk eno banano, za kosilo pa krompirjevo juho (precej gosto). To mi je tako dobro, da bi vedno samo to jedla. No pa še za večerjo bo juhica.
Še k telovadbi bi se morala spravit, pa bi bil efekt verjtno večji. Nič ne migam.
Vsega skupaj do sedaj (z enim dolgim obdobjem nažiranja) sem izgubila  5 kg. Kar se mi ne zdi tako malo. Kljub počitniški krizi.
Cukrček kar korajžno na telovadbo. Nobody is perfect. Tudi tiste, ki so kot barbike imajo nemalokrat fiksno idejo v glavi, da so pa itak predebele. Ma daj no, ne se sekirat. VOLJA JE, torej bo tudi uspeh.



_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?