|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 6:09:49   
CUKRČEK
Ojla,bejbe,
a se ste kaj zvagale? Dejte povedat, koliko ste shujšale v enem tednu!
Meni kaže tehtnica, ne boste verjele, 3 kile manjuser posted image
Sem kar presenečena, da mi je naenkrat šlo toliko dol. Upam, da se mi ne bo potem preveč ustavilo. JE pa res, da se počutim že zdaj bolje.....saj veste,pač nisem tako nažrta, kot prej.

In danes spet sadje. Ma, jaz bom kar na jabolkah...vsaj dopoldne, ker nimam drugega.Pol si moram kupit še kaj drugega. Se mi pa za kosilo ne da nič posebnega packat iz sadja, zato pojem kar navadno surovo sadje.


lp

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 6:55:44   
tjaga
Oj,

jaz sem sicer že prej nekaj hujšala, pred to rundo, vendar sem tudi nekaj nazaj dobila. Trenutno mi od prejšnje teže kaže -5 kg, kar pomeni še -7 do cilja.
Moram pa priznati, da še nikoli nisem imela toliko volje kot tokrat. Tudi skušnjave čez vikend me niso premamile, na kar sem pravzaprav zelo ponosna.
Jaz bom danes tudi jabolka. Pa en kompot imam še od prejšnjega sadnega dneva v službi. Kaj pa vem, mogoče mi ga pa uspe danes pojesti.
Edino povejte, kako se vam prabava "šlihta". Moja se je namreč ustavila. Sem zelo, zelo napihnjena. Ne pomaga niti Donat. Moram si spet pripraviti mešanico iz suhega sadja in listja seninega čaja. To zagotovo pomaga.
Pridne bodite in za vsako en user posted image user posted image user posted image



_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 8:29:13   
asija
Jutro,

Meni kaže -1 kg. Ful jezna nase, ker sem včeraj malo grešila.user posted image user posted image user posted image Pojedla tri francoske rogliče, zvečer pa še pečen kostanj. Punce koliko ste visoke? Jaz bi bila vsa srečna, da izgubin 4 kg. Vendar mislim, da bo zelo težko. Večerjam sploh ne, pa sem izgubila komaj 1 kg. Do začetka službe si želim shujšati, saj da mi bodo hlače prav ( v omari mi ležijo s št. 34 ali pa 36). user posted image user posted image

Danes bom na jabolkah. Skuhala si bom tudi cvetačo in brokoli.

(odgovor članu tjaga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 8:39:49   
Anonimen
Najprej naj vsem čestitam, ker ste se odločile za to dieto in se je tudi tako striktno držite. BRAVO!!!
Imam pa samo eno vprašanje...ali ste v dieto vključile tudi gibanje?
Jaz nikoli ne hujšam po raznih dietah, ampak zgolj z omejitvijo sladkarij in gibanjem. Zdi se mi, da je to nasilje nad samim seboj, da popolnoma spremeniš način prehranjevanja. Ena ura intenzivnega gibanja na dan (tek, gorništvo, fitnes...) pa je več kot uspešna...kile kar frčijo.

Samo kot razmislek...
SREČNo še naprej!

(odgovor članu asija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 8:45:56   
Anonimen
Anonimen, se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz bi vsak dan eno uro športala, če bi imela čas. Ja, O.K., izgovor, ampak drži. Če pride partner ob 18-tih iz službe je pač do takrat treba otroka čuvat. In z njim eno uro športat se ne da. Sicer pa jaz delam doma trebušnjake, bolj ali manj redno, recimo po 400 na dan, pa včasih grem peš v službo (cca 25 minut hitre hoje, recimo trikrat na teden), enkrat v času diete sem šla na 10 km "pohod", pa bi še, če bi lahko.   

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 9:09:15   
CUKRČEK
ja, jaz že doooolgo vsak dan pol ure "gonim" orbitrek. Pa probam čimveč hodit in kaj drugega počet.
Je pa tako: najlažje je govorit nekomu, ki nima hudih problemov s kilami. In takemu, ki mu pomaga že to, da omeji sladkarije in malo laufa. Toda nekaterim nam ne gre tako lahko in resnično veliko več potrebujemo, da zgubimo kako kilo.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 10:03:13   
total
Jutro,mi smo mal zaspanci,ja dans pa sadje na jedilniku.Šla sem dol -1kg,stem da sem 2x grešilauser posted image ,zdaj pa ta teden res strogo držanje.Moj cilj je izgibiti 5 kg in bom superuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: "Ta nove"....8.dan
24.10.2005 10:11:39   
Anonimen
Ja, anonimnica, tudi mene čas baše. Saj če bi ga imla, ne vem, če bi ga izkoristila, priznam. Ampak trenutno mi o tem ni treba premiškjevat, ker ga nimam čisto nič. Do treh sem v službi, do osmih pa sama z otrokom. No, še dlje, ampak po osmi spi. Potem je treba še kuhat za naslednji dan, pa kaj postoriti po stanovanju, potem pa je človek, verjameš ali ne, tudi že malo zmatran.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?