|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "faza mama"
24.11.2006 21:04:10   
karla 04
Zivjo!

Zanimajo me vasa mnenja... Kaj bi ve naredile... Moja hcerkica bo jutri stara eno leto. Do sedaj je vedno lepo sama od sebe zaspala v svoji posteljici, zdaj pa ze cel teden, ko jo odlozim in odidem ven iz sobe, zacne neutolazljivo jokat in klicat mama. Vse dokler spet ne pridem, jo pobozam, sem poleg nje. Takoj, ko odidem, spet isto, kricanje..... Sploh ne vem kaj naj naredim. Ali naj jo pustim, ali naj bom ob nje dokler ne zaspi? Ce zaspi med jokom, potem zelo nemirno spi in se veckrat zbuja in se med spanjem veckrat pohlipa. Zanimivo, da hoce samo mene. Ce gre moz isto joka in klice mama.
Kaj ve mislite?

Hvala vam, zlate ste!

Lep vikend vsem!

Karla
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: "faza mama"
24.11.2006 21:25:39   
lenika
Jaz bi počakala ob njej, da zaspi. Naš šestmesečnik tudi sam zaspi v svoji posteljici, če pa ima težave in ne more takoj zaspat, sem tudi ob njem in mu popravljam dudico dokler ne zaspi. Saj meni je tudi tečno,če kdaj ne morem takoj zaspat, kako more biti šele otroku.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: "faza mama"
24.11.2006 21:36:27   
tweed
Pri naši 8-m je nekako tako, da je zdaj začela malce trmarit, ko gre za spanje. Do pred 14 dnevi je sama vsak večer zaspala, zdaj pa joče in želi ali mene ali mamo, vseeno ji je. Poskušala sva že skoraj vse, pa ne pomaga nič drugega, razen če je eden od naju pri njej in jo enkrat ali 2x vzame ven, ji malo prigovarja in nato položi nazaj. Na srečo traja to samo nekaj minut.
Pri tebi pa je verjetno to obdobje, ko se počuti, kot da jo zapušča mama... Jaz osebno ne morem nič pametnega povedat, ker nisem mama user posted image , lahko pa rečem, da bi jaz poskusil zapeti ali povedati še kakšno odvečno pravljico ali znano zgodbico.

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: "faza mama"
24.11.2006 21:41:27   
TONČI.
Jaz rje počakam, da zaspi. Potem zaspi v roku parih minut. Če boi ga pa pustila jokat, se je pa zmožen tud kakšno urco po mojem. Če mi ne zaspi ob flaši, mu dam roko ali mu pa pojem. Zaspi ko angelček. Star 13m

(odgovor članu karla 04)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: "faza mama"
24.11.2006 22:31:44   
eya
Jaz tudi svojega otroka ne bi mogla pustit, da bi jokal, če ga lahko potolažim.

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: "faza mama"
25.11.2006 9:59:06   
Metuljček Cekinček
Glede na to, da je stara 1 leto, predvidevam, da se v njenem življenju dogajajo kakšne spremembe. Mogoče se mamica vrača v službo? Ali pa se je pričelo uvajanje v vrtec ali varstvo?

Če se kaj izmed tega pri vas res dogaja, potem je čisto naravno, da v tem obdobju user posted image  potrebuje več pozornosti. V tem primeru kar ostani z njo dokler ne zaspi!

Če pa je pri vas še vedno vse po starem, pa mislim, da je to samo faza, ki bo minila sama od sebe. Zato ti tudi v tem primeru svetujem, da ostani z njo dokler ne zaspi. Čez en teden pa ponovno poskusi tako, da bo sama zaspala.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?