Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Skratka,rada bi zaščito ampak ne zaradi
,temveč predvsem zaradi PMS. Po menstruaciji imam 14 dni mir,nato pa se začne nova runda priprav za naslednjo menstruacijo. Zelo postanem nervozna (za prazen nič) vse me boli,predvsem križ,nič se mi ne da,nimam energije,apetit
..V glavnem vse to se pojavlja skoraj vsak mesec,dokler ne je dobim potem imam 14 dni mir in spet jovo na novo.Ne morem več,to me čisto uničuje....Zato razmišljem o mireni,čeprav sem rekla,da tega ne bi nikoli imela.Tudi ene tablete sem že probala,pa mi niso odgovarjale(femoden-ali nekaj takega). Ju3 sem naročena pri ginekologinji,vseeno pa bi rada še kakšne informacije z vaše strani. Kak ste z mireno zadovoljne??

od tega je že skoraj 2 leti, prvih 4-6 mesecev (jaz sem imela kr 6 mesecev) boš imela izcedek precej pogosto, pač toliko časa. da se telo navadi, saj gre vendarle za hormonsko terapijo. jaz sem pač imela skoz dnevni vložek pa je blo ok, je pa blo že kr mal tečn kr je tk dolgo trajalo. no in po kočanih 6 mesecih se je vse skupaj umirilo in od takrat nimam več menstre, vsaj ne več v takem obsegu kot prej. sedaj imam na nekaj mesecev kakšna dva dni pa še to tk malo da je dnevni vložek čist dovolj. pa tudi nobenih bolečin ni več, tk kokr sm jih imela takrat ob tistem času. glede odnosov pa bo tvoj tisto vrvico res malo čutil, vendar moj pravi da ga nič ne moti
, tk da se pri tej stvari ni treba nč bat.