Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
 Natisni
Natisni

, danes pa je ni, tudi izcedka več ni. Še vedno se mi zdi da ne morem biti noseča čeprav sva
 , danes pa je ni, tudi izcedka več ni. Še vedno se mi zdi da ne morem biti noseča čeprav sva  redno skozi mesec(no nisem glih štela al so plodni al ne plodni dnevi)....in se mi zdi da bom kmalu dobila m, predvsem pa zato ker nimam drugih znakov, prsi so enake, bt ne merim, okus normalen, apetit normalen, špikanje tam spodaj...normalno(razen kar je od psihe ker razmišljam zakaj ni m)....sedaj me mika da bi šla kar danes narediti test....saj v bistvu bi pač samo pokazal situacijo se pravi al je ras kar mislim, da ni nič, al pa pač je kaj.
  redno skozi mesec(no nisem glih štela al so plodni al ne plodni dnevi)....in se mi zdi da bom kmalu dobila m, predvsem pa zato ker nimam drugih znakov, prsi so enake, bt ne merim, okus normalen, apetit normalen, špikanje tam spodaj...normalno(razen kar je od psihe ker razmišljam zakaj ni m)....sedaj me mika da bi šla kar danes narediti test....saj v bistvu bi pač samo pokazal situacijo se pravi al je ras kar mislim, da ni nič, al pa pač je kaj. 
 Srečno!
  Srečno!  .. mislm, niti ne razmišljam o tem. in prejle zjutraj pogledam na moj ticker in vidim d je samo še 8 dni do testa..
 .. mislm, niti ne razmišljam o tem. in prejle zjutraj pogledam na moj ticker in vidim d je samo še 8 dni do testa.. sem bla kr presenečena..
  sem bla kr presenečena..   no, zadnjič je blo pa "tko kot je treba".
  no, zadnjič je blo pa "tko kot je treba".