|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 12:31:13   
brunetka
Pozdravljene,
moram se malo izkašljati. Najprej tukaj potem pa doma.
Drage dame, dajte mi povedat a se še kateri dogaja da se partner (mož, fant) pritožuje nad vašo službo, šefi, pogoji dela, nad tem in onim... ter primerja svojo službo z vašo, pa kako je pri njih vse oh in ah, pa šefi razumevajoči, pa dopust kadarkoli si zmisli jaz pa ne (žal - kolektivni dopust, točno določen)... Ko s tem začne mene to prav nažira. Pa sem mu že večkrat jasno povedala da moja služba in moji šefi so takšni in takšni... Če tega ne moreš sprejeti, si pa najdi takšno katere služba ti bo po godu, ki bo delala točno osem ur in niti miute dlje... In zadnjih 14 dni je imel skoraj vsak dan kakšno pripombo.

In vceraj je imel moj dragi spet "slab dan". Že parkrat sem mu rekla da se moja služba in delo žal ne moreta primerjati z njegovo firmo, ker dela v firmi ki jo "financira" občina, polovico časa v zrak gleda, jaz pa v majhni privat firmi in dela vedno več kot preveč.

In včeraj sem imela spet en službeni sprejem posl. partnerjev v drugem kraju, ki se je seveda zavlekel in nisem bila doma ob 19h kot sem planirala ampak ob 21.30. In danes zjutraj sem ga prav videla kako je kuhal mulo in na poti v službo sva seveda imela "pogovor" ki me je pošteno pogrel. Drugače ni ljubusem in ne vem kaj mu je, ampak to me pa prav ubija.
Vam povem da me direkt ima da spakiram in grem, ker si ne predstavljam da bi to morala vedno znova in znova poslušati.
Najboljše je pa to da njega sploh ni bilo doma, ker je imel svoje športne aktivnosti in prišel domov enkrat po enajsti uri zvečer.
Nimava še otrok, jih pa ravno planirava. In kako naj grem sedaj iskati drugo službo? Važno je da sem jaz zadovoljna s svojo službi in kolektivom (ki je res ena A). Sicer so razmere v firmi včasih res čudne, ampak ne slabe. Jaz jemljem razne finte mojih šefov pač nekaj kar spada k mojemu delu, tudi poslovni sestanki, srečanja, konference... Plača je redna, regres, božičnica in kar je najpomembnejše ne rabim se bati za službo, niti če zanosim saj je to pri nas nekaj čisto samoumevnega, da ne omenjam da imam veliko več dopusta kot mi ga pripada (več kot 30 dni), ne komplicirajo če se slabo počutim in ostanem doma in to brez bolniškega lista... Le delo mora biti narejeno.
Mislim, vsepovsod so prednosti in slabosti. Ampak moj partner vidi le slabosti.

Kakšen nasvet, beseda??
Hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 12:40:08   
lenika
Moj pa vedno govori, da imam jaz boljšo službo, delo, šefe, pogoje...
Drugače pa sama veš kako ti paše in sama veš kaj je res. Ko bosta imela enkrat otroka pa bo definitivno težje, če nikoli ne boš vedela kdaj moraš v službo, kdaj prideš...

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 12:40:25   
Pia73
Jaz k sreči nimam teh problemov. Če kdaj do kakega problema v službi le pride me mož tolaži in mi pove dobre plati moje službe.

Tvoj bo pa mogel razumeti, ker verjami mi, da bo še bolj najedal, ko bosta imela otroka, ker takrat je pa res potrebna organizacija. Orng pogovor pa naj se zjasni ali je pripravljen sprejet tebe in tvojo službo v kompletu ali ne. Ker moraš se zavedati, da službo, ki jo opisuješ ni tako lahko dobiti!

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 12:55:00   
Anonimen

Nasvet?! Seveda.. Poisci resitev.. da te njegovo nerganje, vec ne bo obremenjevalo..

:rozica:

(odgovor članu brunetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 12:58:01   
brunetka
Saj ni zdaj tako da ne bi vedela kdaj grem v službo in kdaj končam. Imam načeloma delovnik od 8-16, ki sem ga že itak sama prilagodila na od 7-15h tako kot dela partner. Ampak njega že moti, če me pokličejo ob 16 ali 17h za kakšen nasvet (kar traja minutko ali dve), ali pa če je kakšen dan gužva in delam pol ure ali uro dlje... kar pa že dolgo nisem.
Ampak njega tu spet moti da nimam nadur plačanih tako kot jih ima on.
Se mi zdi kot začaran krog. Saj eno je ko malo pošinfaš službo, samo tole pa se mi zdi da me prav najeda no.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 13:25:07   
baguSka
Brunetka če hočš ga posluši, če ga nočeš ga ne.. Sej veš .. Če mu še nisi povedala mu povej, če ne razume, mu daj za prebrat tale tvoj spis, če se ne more sprijaznit s tabo, s tvojim življenjem.. ne vem no. Mogoče ma obdobje, mogoče ti teži že od nekdaj. Če ma obdobje ga bo minil, če ga nima bo trajal večno. Če ne misl nehat težit, ga vpraši če je sposoben delat za oba in služit za celo družino, ker take službe k jo ma on, pač ni več nikjer. Lahko se samo bogu zahval da jo ma, če je zadovoln. Če si ti zadovoljna, pa on ne mislt nehat, pol itak brezveze.. Jst vem da bi nehala domov hodt, tko k je že blo in s tem se je veza končala..:rozica:

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 13:25:48   
baguSka
Vse to kar sem napisala je Tjazy napisu v enem stavku.;)

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 13:31:33   
rija
če si sama zadovoljna s službo, je to najpomembnejše. Jaz bi se ostro postavila za svoj interes in mu nebi pustila toliko težiti.
A si imela to službo že ko te je spoznal? :zmeden2:
Je pa res, da če ima partner tako službo kot si napisala, da te težko razume. Zame pa bi bila služba, kjer nimam pol delovnega časa kaj početi VELIKA KAZEN.
Moraš pa te stvari čimprej razčistiti s partnerjem, kaj šele bo, če bosta dobila otročka. Potem bo pa itak zahteval da v službo sploh ne hodiš, ali kaj?

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 13:40:30   
gojska
to me pa spominja na mojga:miska: k me vsako leto pred dopustom nažre do kosti. Zakaj ne morem met tri tedne skup? pa zakaj to, pa un in naj najdem drugo službo, ker ta ni figo vredna.
Sej ma za ene stvari prav ampak ne verjamem, da bi dobila idealno službo, ker je ni.
Kaj lahko nardiš ?
Nimam pojma, men se zdi, da bom, ko bom stara, gluha. Ker ga že zdaj ne morem poslušat. Ponavadi se razburim in ga naderem, ampak nič ne pomaga.
goja:metulj:

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 13:59:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brunetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 14:08:54   
baguSka
:bravo::bravo::bravo: Deni

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 14:44:58   
brunetka
Saj kar dobesedno mi vse kar dol pade ko načne mojo službo. Žal nisem takšna da bi mi to šlo pri enem ušesu not in pri drugem spet ven.
Sem tudi sama pomislila da ima mogoče zdaj res samo takšno obdobje, mogoče ker kmalu planirava naraščaj ali kaj jaz vem.... Prej mi ni nikoli težil ali pa vsaj ne tak fejst in zaradi takšnih malenkosti.
Ampak jezi me to, da že od vsega začetka ve kakšno službo imam, in sem jo tudi imela še preden me je spoznal. In na žalost on ne pozna druge službe kot svoje, to je njemu prva in edina zaposlitev.
Ma mu bom rekla danes naj mi pa on najde drugo, boljšo službo. Do takrat pa naj bo tiho.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
15.7.2005 15:04:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brunetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 15:18:25   
ena mama
Mislim, da ni problem tvoja služba, ampak ga nekaj drugega moti, pa je vse skupaj sprojeciral na službo. kaj, ne vem, morda niti on ne ve. Pomisli logično, s službo si zadovoljna, ima + in -, očitno več +, idealne službe ni. V vsaki je nekaj, kar ni v redu. Na kar se človek lahko obesi. Poleg tega nimata otrok, včeraj nista bila zmenjena, da bi te čakal, da ni kaj zaradi tega odpadlo, ni ga bilo doma, športov je, prišla si v prazno stanovanje... in zjutraj osira. Lahko, da je ljubosumen, s kom vse imaš stik. In ni službe, ki bi to zadovoljila, tudi če ostaneš doma, boš pa predolgo hodila iz trgovine. Lahko se mu zdiš uspešnejša od njega... ???

Reši problem, ne tako, naj ti ne teži več, ampak tako, naj pove, kaj je resničen vzrok.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 15:21:09   
Anonimen
Jaz sem zamenjala službo v državni upravi za privat, ker mi je nažiral, da (pre)malo zaslužim itd...
Zdaj zaslužim enako, delo ni tolk stresno, delam eno uro manj na dan, služba je super, je za nedoločen čas, vse fajn za imet otroka. Problem, kljub ideji o nagrajevanju projektnega dela o tem ne duha ne sluha, pa posledično spet nažiranje o menjavi službe...

Pol pa je moj zamenjal mene. Meni pa službe ni treba manjat, ko sem se pa lih sodelavcev navadla

(odgovor članu brunetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 16:59:10   
pipica
Tudi jaz imam podoben primer, le da sem sedaj na porodniški, partner pa dela. Zadnje čase ima res probleme v službi, saj naredi veliko več kot bi moral , plačo pa mu nikar ne zvišajo. Nato pa ko pride domov, pa še kar naprej govori o šefinji in o raznih težavah z njo. Kar naprej poslušam to in ono, skratka vse, pa še živčen je kar naprej zaradi tega. Vse bi bilo bolje, če bi kakšno drugo delavno mesto dobil, pa nima dokončanega študija, zaradi diplomske naloge.Rada bi mu pomagala napisati diplomslo nalogo, za študij organizacije dela, pa se nikakor, ne spomnim nobenega pametnega naslova. Ali mi lahko kdo kakor koli pomaga z nalovom, za diplomsko nalogo, za študij organizacje vede. lp sabina
.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
15.7.2005 17:09:45   
Primoza
Prepletanje službenega časa z zasebnim je kar pogosto v sodobenm življenju. Tudi v moji službi vztrajam na tem, da mora biti delo opravljeno ne glede na uro. Seveda pa je dobro, da izkoristite del ali pa reciva večji del tako pridobljenih nadur za kompenzacijo in ne za izplačilo. Ker na koncu je prosti čas ob pošteno opravljenem delu najdragocenejši.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
18.7.2005 10:20:15   
Evelina
Lahko bi kar njegove praktične izkušnje v službi uporabila za diplomsko.
Npr.: problem organizacije v hitro rastočih malih podjetjih (ko organizacija ne sledi več rasti prometa).

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
18.7.2005 13:34:05   
Vesna
pri meni neko "prilagajanje"da bo on srečen ne pali.Potem sem vsa nesrečna in nisem več to jaz.Če uživaš v svojem delu,dobro zaslužiš in se še razumeš z sodelavci,je to naravnost fantastično.Veš kolikim je slabo prej ko grejo delat?
S tvojo službo ima problem on ne ti,alora naj razčisti on.Srečno

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
18.7.2005 17:00:42   
Primoza
Vseeno je to malo pretirana trditev. Pa imam dobro službo, se zelo dobro razumem s sodelavkami pa vseeno ne bi šel preko partnerja brez nekih kompromisnih rešitev.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
20.7.2005 12:57:52   
Vesna
primoza vsak ima pravico do svojega mnenja kajne?sploh pa sem odgovorila na vprašanje brunetki.Ne vem zakaj potem drugi komentirajo odgovore,ki niso namenjeni njim.Naj brunetka sama presodi kaj ji ustreza,Odgovorimo pa lahko vsi in sicer vsak po svoje.
jaz ne maram delat kompromisov,ker nisem taka oseba,da bom potem jokala,zaradi tebe pa nimam več dobre službe ....Pac sem taka.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
20.7.2005 17:10:42   
Primoza
Veliko uspehov v službi. Kar se pa tiče pravice do svojega mnenja je pa, bi rekel obojestranska.

Kar se pa tiče odgovora pa nikjer ne vidim, da bi odgovorili prav brunetki, vsaj po črticah, ki pomenijo nadaljevanje ne:zmeden:

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
21.7.2005 13:21:20   
Vesna
primoza komu pa če ne brunetki ,ki je dala vprašanje?

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   "Nažiranje" partnerja zaradi službe
21.7.2005 16:41:23   
Primoza
Črtice, ki pomenijo, komu oseba odgovarja, se pojavijo ob vsakem postu.

(odgovor članu brunetka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?