|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.10.2004 19:10:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   a je mogoče...
4.10.2004 19:15:54   
Anonimen
Uh, men se zdi, da je blo to enkrat na MON-u na forumu o šoli!
lp,:fis:

Drugače pa gre sestra zdaj v 2.letnik PEF v Lj, če ti kaj pomaga:zmeden:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   a je mogoče...
4.10.2004 19:33:28   
Annny
Sošolkam ponudi plačilo- tako bo najbolj pošteno. Žal..so se trudile z zapiski in osebno se mi zdi prav, če imajo nekaj od tega. Sama sicer redko rečem 'ne', ampak itak ne študiram tega, tako da ti žal ne morem pomagati:)
Pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
4.10.2004 20:10:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   a je mogoče...
4.10.2004 20:29:32   
Anonimen
Ja:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   a je mogoče...
4.10.2004 21:44:34   
LEJLA
Meni osebno se zdi ZELO GRDO, ce nekdo noce posodit zapiskov sploh v primeru, da so ze opravili izpit ali pa naj posodijo vsaj za kopirat. Sej zato ne bojo nic slabse ali pa bolje naredili izpita. Na zalost ti tudi jaz ne morem pomagat, ker sem ze ven iz faksa (kemija).

Upam, da bos nasla eno fejst punco :miska: lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   a je mogoče...
5.10.2004 3:44:37   
Annny
Bubabaya, s tem plačilom sem hotela reči samo to, da če pač drugače ne gre, poskusi tako. Ali pa jim ponudi vsaj kaj drugega v zameno- npr. ti delaj zapiske za določena predavanja, na katera lahko hodiš, kakšna sošolka naj pa dela kake druge zapiske (in potem zamenjata- pa bosta imeli obe nekaj od tega, mar ne?).
Meni se pač tako zdi fer in od nikogar nič ne pričakujem zastonj. Tudi, če mi kdo naredi uslugo, se potrudim, in jo takoj, ko je mogoče vrnem. Pošteno?;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   a je mogoče...
5.10.2004 3:50:38   
Annny
Vedno se trudim, da delam fer in da se sama ali kdo drug nikoli ne počuti izkoriščenega.. Hodim pač na tak fax, da so izpiti izredno obsežni, večina jih je zahtevnih..in- žal- ni tistega 'kolegialnega duha' v zraku... Mogoče je tako na kaki FF ali FDV, tega res ne vem.. Pa tudi sama sem taka oseba, da na noben način ne bi hotela, da mi kdo zapiske kar 'poklanja', ker vem, koliko truda moram sama vložiti vanje. Z veseljem pa razne zapiske menjavam- tako, da nas je veliko sošolcev in sošolk, ki si s takšnim sodelovanjem ogromno pomagamo...sem zelo vesela tega:):)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   a je mogoče...
5.10.2004 11:43:02   
KatjaP
Moram še jaz pristavit svoj lonček tukaj. Ko sem bila še na faksu FDV, sva s sošolcem iz sr. šole skupaj delala zapiske - on pri prvi polovici pradavanj jaz pa pri drugi polovici. Enako je bilo tudi s semniarskimi nalogami - bila sva različne smeri ampak seminarske se itak samo v malenkostih spreminjajo. On jih je delal pri predmetih ki jih je bolj obvladal, jaz sem pa bila boljša v drugih predmetih. Vedno ampak res vedno sem posodila izpiske, ker vem da vsak ne more bit na predavanju ali pa zamudiš in nimaš začetka. Res pa je, da tistim kateri so špricali oz. se jim ni dalo študirat pa so se nekaj švercali ravno nisem posojala oz. sem hotela vsaj kavico al pa malico (na bone seveda). Študentje so večinoma omejeni z denarnimi sredstvi, tako da ravno plačila ne moreš zahtevat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?