|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 10:41:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mušice v lončnicah
19.8.2007 10:55:34   
Anonimen
Prej kakšen Biokil. Drugače pa pojdi v cvetličarno, kakšno večjo, in ti bodo dali kaj za pošpricat, ker to so gotovo kakšni znani zajedalci. Jaz sem jih tudi imela na eni roži, ampak sem jo kar stran zabrisala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mušice v lončnicah
19.8.2007 14:03:35   
Nasy
Ko boš izvedela, recept, ga še meni povej. Jaz sem tudi imela polno tega vraga, zdaj so se nekam pozgubile. So ble pa take črne, povsod jih je blo polno. Pa sem dala take lepljive rumene ploščice, se jih je tolk gor nalimalo, da je bila ploščica črna. Pol je bilo nekaj časa bolje, a kaj, ko so se hitro druge privlekle iz zemlje. V zemlji so pa mali beli črvički, iz njih pa so se razvile te mušice. Z Biokilom sem že tudi špricala in je bilo nekaj časa ok, pol pa spet invazija..opazila sem, da jih je največ pozimi, morda sem včasih malo preveč zalivala. Zdaj jih na srečo skoraj ni.

_____________________________

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Mušice v lončnicah
19.8.2007 18:47:52   
mojMika
Jaz sem v Kalii dobila insekticid FLORA KENYATOX VERDE od  Plantelle (zelena plastenka z razpršilom). So pa te mušice zelo škodljive, ker izležejo v zemljo ličinke (črvičke), ki požrejo čebulico. Meni so lani pojedli čebulice od begonij, samo lupina je ostala, znotraj pa nič!
Ja, pa če je bolj vlažna zemlja se še bolj razmnožijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Mušice v lončnicah
19.8.2007 18:55:03   
yellowcrystalstar
sem imela enkrat isti problem. sama takrat nisem poznala rešitve, ki ti jo bom kasneje opisala, tako da sem čez zemljo položila okoli moje difenbahije kar alu folijo, tako da so v bistvu vse pocrkale in niso imele niti časa kakšnih jajčec izlezt. no, kasneje pa sem malo srfala po netu in našla ta recept:

baje pomaga, če rožo zaliješ z vodo v kateri namočiš prej tobak. sama tega potem nisem rabla sprobat, ker se kaj takega ni ponovilo, če pa se bo, bom sigurno to naredila.

(odgovor članu mojMika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.8.2007 20:49:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu yellowcrystalstar)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Mušice v lončnicah
19.8.2007 22:51:11   
yellowcrystalstar
eš mogoče, kako dolgo moraš namakati tobak?
Pa razmerje me tudi zani
po mojem ni potrebe, da se zelo dolgo namaka. mislim, da je tista oseba opisovala, da je kupila škatlo cigaret in jih scufala v plastenko in pustila čez noč. jaz bi pa verjetno manj dala, ker je tobak itak močna zadeva. jaz bi si pač nardila tolko vode, kot rabim za normalno zalivanje rože in tam namočila poljubno število tobaka. če to ne bi pomagalo bi postopek ponovila in povečala dozo tobaka. daj, če boš probala to narest, potem sporoči uspešnost akcije. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?