|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Črna lista
2.7.2006 21:39:39   
k1
Evo, pa mi je kepa* dala idejo - naredimo črno listo privatnikov, ki se norca delajo iz strank, da ne bojo še drugi nasedali.

če ste za, pišite.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Črna lista
3.7.2006 13:16:05   
KIRA
jaz sem za, ampak ne vem, če se lahko tako javno pove za katero firmo gre??? da ne bo kdo kaj tožil in rekel, da je to klevetanje ali kaj takega.

(ko sem recimo svoje negatine izkušnje s trgovino sonček lasko leto zapisala na RR so mi takoj začeli nekaj groziti - bili so zelo nesramni. posledično nočem imeti z njimi nobenega kontakta.)

lahko bi prišlo do enake situacije, če bi kdo napial svoje izkušnje z firmami tu na spletu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Črna lista
3.7.2006 13:40:29   
Anonimen
Glede na idejo, bom jst mal povprašala kaj se lahko naredi in kako je z objavami kritik.
 
Glede na to, da je dobre reklame vsak vesel in se zaradi tega ne buni nastene problem pri kritikah. Če je le ta podana neosnovano se bojim da zna bit nemalo težav. Če smo pošteni tudi na podlagi čisto osnovanih kritik podkrepljenih z resničnimi 'dokazi' in izkušnjami znajo bit problemi.
 
Bom lepo jst admine kontaktirala in vprašala kako in kaj do nadaljnega pa črno listo zaklepam. Za vsak slučaj in v izogib neprijetnostim. Če se RR tim odloči, da je okej - temo odklenem. Sploh ni blema.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Črna lista
4.7.2006 23:00:18   
Anonimen
Evo temo odklepam ampak držite se par pravil:

1. lahko se objavljajo polni nazivi in imena
2. žaljivke v smislu kreten, idiot itd... odpadejo - bom brezkompromisno brisala sporočilo, ali vsaj žaljivke.
3. prosim brez variant rekla - kazala. Dejte pisat iz lastnih izkušenj in samo dejstva, kaj je blo narobe, zakaj je blo narobe in kdo je za to kriv, kako ste rešili situacijo, če ste jo.

Evo pa vselo delitev izkušenj...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Črna lista
5.7.2006 9:30:30   
bini
no, pa da jest našo klima izkušnjo še tukej napišem...
SETR doo - poslovalnice Stična, Grosuplje, Vrhnika

montaža klime je trajala 9 UR (popolnoma nesposoben monter, ki je od tega sigurno 2 uri porabil za razporejanje orodja user posted image ), pa še moža je skoz nekaj rabil... 
dogovorjena cena za montažo je bila max 40 tisoč, seveda si je nabil ure in je zneslo 52 tisoč - brez pojasnila, z zelo nesramnim odnosom šefa omenjene firme, da če nam kaj ni jo bo pa odmontiral... ker jaz nisem bila plačnik ampak tast, smo klimo pustili... sigurno pa ne bomo več njihove stranke!!

_____________________________

Svet je lep!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?