Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

No, ovulacijo sem imela dva dni prej kot ponavadi, ponavadi jo imam na 14dan. Včeraj sem delala test, ker pač nisem zdržala in se mi je pokazala taka res rahla črtica po parih minutah ampak ni bila preveč roza, bolj kot nek obris. Ampak pomojem, če bi jo pokazala mojemu bi itak reku, da je ne vidi.
   No, ovulacijo sem imela dva dni prej kot ponavadi, ponavadi jo imam na 14dan. Včeraj sem delala test, ker pač nisem zdržala in se mi je pokazala taka res rahla črtica po parih minutah ampak ni bila preveč roza, bolj kot nek obris. Ampak pomojem, če bi jo pokazala mojemu bi itak reku, da je ne vidi.  No, danes sem test ponovila ... Najprej ni bilo nič, malo pred koncem 10minut pa se je test začel barvat v roza tam, kjer bi mogla bit testna črtica. Obarvalo se je ampak vse skupaj kot neka roza črtica v zmazek. Se je kateri to že zgodilo? Imam neke poceni teste iz spleta, mogoče so bili kaj uničeni. Ne vem, kaj naj si mislim.
   No, danes sem test ponovila ... Najprej ni bilo nič, malo pred koncem 10minut pa se je test začel barvat v roza tam, kjer bi mogla bit testna črtica. Obarvalo se je ampak vse skupaj kot neka roza črtica v zmazek. Se je kateri to že zgodilo? Imam neke poceni teste iz spleta, mogoče so bili kaj uničeni. Ne vem, kaj naj si mislim.   

ulila
   ulila