|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čakam
18.9.2005 12:05:37   
agnes
Tako lepo sem 14 dni nazaj sklenila, da bom ta mesec skulirana. Zdaj pa mi je vse dol padlo. Že par dni me boli križ, pri meni je to pač znak da se bo počasi pojavila M. In vsakič ko me v križu špikne mi je jasno da ta mesec pač še ne bo nič. Razumu navkljub mi je na trenutke tako hudo . . .
A še katera čaka, da se (ne) bo ulilo in kljub očitnemu PMS-ju upa, da M tokrat ne bo?
agnes
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čakam
18.9.2005 16:28:38   
tecka
Draga Agnes, take smo vse iz seznama čakajočih. Bolj si pri vrhu seznama, dlje si lažeš, da ta mesec pa bo, ker te je malo drugače špiknilo kot prejšnji mesec. Pa ne bo. Jaz sem že stara fosilka in šele ta mesec (9. po ss) mi nekako uspeva moj načrt čakanja: prva dva tedna po M čakam na O. Potem ima dete 1 teden časa, da se vgnezdi. Takrat ni nobenih znakov. Potem ko se "vgnezdi" me lahko napadejo vsi mogoči znaki: slabost, zgaga, pogosto lulanje, boleče joške,... Ti znaki so hkrati tudi PMS. To traja 1 teden (kar znese skupaj ciklus 4 tednov) in ko ti znaki minejo, pride čez nekaj dni M. Če je milostna in me ne muči, pa kar takoj. Torej, ta mesec si dovolim lažno upati samo 1 teden. Upam, da bom potem manj cmerala. Danes dežuje. Nekoč bo sijalo sonce. Tudi za nas. Če pa slučajno rata, bomo dobile najlepše junijčice. Tudi to izračunam vsak mesec...

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čakam
18.9.2005 20:18:13   
Tayda
Mene tudi danes grozno križ matra, pa se tolažim, da zaradi ohladitve ozračja in to....

lp

Saj nam bo uspelo

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čakam
18.9.2005 20:32:11   
kapica
Jaz sem tudi se ena taksna. Upam in upam, vceraj bi mogla priti M, pa se ni, tudi znakov ni nobenih. Mislim pa da nic ne bo, ker vecinoma    jih pravi da je obcutek kot pri M, ki pa ne pride. Tako da skoraj ne upam vec ta mesec.
Jutri sem pa vseeno mislila test narediti, vceraj ga namerno nisem kupila, ker bi ga danes ze verjetno delala, pa raje se kaksen dan pocakam z razocaranjem.

LP,

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čakam
19.9.2005 7:15:14   
Maša26
Pozdravljena agnes,

trenutno sicer ne čakam, ampak sicer naj te pa tolaži, da smo več ali manj vse iste. Jaz bi za večino mesecev nazaj, če bi zanosila (kar seveda nisem), lahko rekla, da tokrat sem pa vedla, ker je bilo.... že nekaj drugače. Najhujši primer je to, da ko pride, še vedno 1%misliš, da možnost obstaja. Če že ni vgnezditvena, sem pa mogoče med tistimi, ki še imajo eno ali dve ˝M˝. .

Drugače pa, dokler se ne ulije, res ni konec upanja. Ker tiste, ki zanosijo, se v bistvu delijo na dve skupine. Brez znakov ali z znaki PMSja. Potem se pa znajdi.

Želim ti, da se ne bo ulilo!

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čakam
19.9.2005 18:38:46   
EKA*
Ja še eno poznam.
Meni zamuja "že" 4 dni. Vendar me že cel teden bolijo jajčniki (isto kot pred M). Ampak upam, upam, upam, .... Joški me bolijo, slabo mi je.....
Ampak to je že stara zgodba. Samo test bom naredila, pokazal bo da ni nič in ...... ulilo se bo.
Sklenila sem, da bom močna in ne bom naredila testa do konca tedna.    
Prejšnji mesec sem imela vse simptome nosečnosti kljub M. (boleči joški, slabost, pogosto lulanje, smrdela mi je kava, ....)
To je po mojem samo psiha.
Če si človek takoooooooo želi in prebere preveč literature je pač tako.
Koliko časa pa ve počakate, preden naredite test. Koliko dni mora zamujat M da test pokaže nosečnost (če ta obstaja)

Pozdravček!

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čakam
20.9.2005 9:37:53   
Stefka
Joj, punce,
kar srce se mi trga ko berem vaše poste.
Midva se trudiva šele drugi mesec, pa sem prvič jokala kot norc . Ne morem si predstavljat kako je to šele po letu ali dveh.
Moj lupčk je ves čas trdil, da bo sigurno takoj ratalo, ker ima tako kvalitetno spermo , da me je tako prepričal, da sem noseča, da mi je menstruacija zaostajala 14 dni, z vsemi znaki, vključno s slabostjo... enako kot prvič. Ko sem naredila tretji test in je bil negativen, in ko sem se naročila na pregled, pa Opa .
Sem tako jokala. Zdaj sem se pa odločila, da bom poskušala o tem čim manj premišljevat (in računat rok...) in bom, čeprav pričakujem teto v nedeljo, počakala do 15. oktobra. Če takrat še vedno ne bo nič, bom delala test. Če ne, pa ponovimo vajo.
Držte se punce, jaz tudi mislim, da otročki izbirajo nas in ne mi njih .

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čakam
20.9.2005 10:51:47   
ur+sa
tudi jaz upam, da me bo enkrat presenetila in da ne bo prisla. tudi jaz komaj cakam tisti dan.

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čakam
20.9.2005 12:16:18   
nelky
Joj, to je pa res mučno!! Sem si rekla, da sploh ne bom šla več na forum in se sploh ne bom več ukvarjala z o-ji in m-ji, pa S-ji..., da mi bo manj hudo, ko se bo pojavil tisti zoprni vražiček. Dobro pri vsem skupaj je edino to, da nismo same in smo si v oporo vsaj v virtualnem svetu... Torej kljub vsemu, hvala za forum, ki nam pomaga krajšati dni pričakovanja.

Tokrat se mi zdi še posebno težko, ker če ni ratalo ta mesec, potem tudi drugi ne bo, ker gre ravno v času mojega o-ja moj dragi za več dni na službeno pot... Oh, ah! pa smo že pri novembru...

Naj končam z vzdihovanjem! Upanje umre zadnje!

Držim pestke za nas vse!

Nelky


(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čakam
20.9.2005 16:06:33   
nusa
NO tukaj še ena taka ! Pri meni je pa 31 dan zadnje M tako da mi tudi že zamuja. Par dni mi je bilo slabo, pa boleče prsi sem imela, ampa samo par dni! Zdej mi pa sploh nič ni! Sploh nimam filinga da mora prit M !

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čakam
20.9.2005 18:25:17   
EKA*
Ja jaz nisem zdržala do konca tedna kot sem rekla. Sem kar zjutraj naredila test. Jaz sem sicer videla eno zelo zelo nežno črtico, moj predragi pa pravi da ni nič.
Izgleda da sem že tako nora, da vidim kar ni. Ampak še vedno upam.
M še ni prišla...
Zaloga testov pa mi je pošla.
Pa so se začeli spet tisti mučni dnevi. Bo, ne bo, bo, ne bo prišla ta M
Sodelavke se kar čudijo ko letim vsako uro na stranišče. Mislim da jim bo postalo sumljivo.
Se bo treba počasi skulirat!

Lep dan (kolikor ga je še ostalo) vam želim...

(odgovor članu agnes)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?