|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čišča-koliko močna?
10.2.2011 19:35:02   
PC Baby
Sem 15 dni po porodu (CR) in imam še čiščo. To pa tako, da jo npr. 2 dni nimam čisto nič več, potem pa se za nekaj ur spet ulije. Danes se mi je zgodilo enako, samo, da teče kr konkretno. Vem, da je to vse normalno in da traja lahko tudi 6 tednov, ampak me je malo panika, ker obe moji cimri iz porodnišnice, sta imeli par dni po prihodu domov komplikacije. Se jim je orenk ulila čišča in sta šli nazaj v P in so jima našli neko infekcijo.

Koliko časa je vam tekla tako v presledkih in kako močna je še normalno? sem sicer že drugič rodila, ampak se čisto nič ne spomnim od prej user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čišča-koliko močna?
10.2.2011 20:35:23   
bibla
Meni se je vlilo takrat, ko nisem dovolj počivala. Če sem čez dan ležala, je nisem imela nič več, potem pa 2 dni kar naprej na nogah in se je spet vlilo.

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čišča-koliko močna?
10.2.2011 20:38:50   
PC Baby
Ja,  sej.... jst sem tudi zaštartala 100 na uro, takoj, ko sem se počutila boljše...

Nekje sem slišala, da po CR ne more ostati del posteljice  v trebuhu, ker jo porodijo drugače. A je to res?

(odgovor članu bibla)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čišča-koliko močna?
11.2.2011 11:37:22   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: PC Baby

Ja,  sej.... jst sem tudi zaštartala 100 na uro, takoj, ko sem se počutila boljše...

Nekje sem slišala, da po CR ne more ostati del posteljice  v trebuhu, ker jo porodijo drugače. A je to res?


Ne, ni res. Sicer je res, da pri CR maternico iztipajo ročno (pri vag. porodu tega ni), da ja ne ostane kaj notri, ampak meni je kljub temu ostal delček posteljice in to se je zgodilo slavnemu dr. Pušenjaku. Jaz že kmalu po CR skoraj nisem več imela čišče, pa potem spet malo, pa spet nič. Po ca. 1 mesecu se mi je pa kri ful ulila, okoli mene je bilo vse krvavo ampak naslednji dan je bilo pa spet ok. Potem se je to ponovilo še 1x in takrat sem potem šla do G, ki je z UZ potrdil, da je ostal delček posteljice in morala sem na čiščenje (ki pa je bilo neuspešno, ampak to je že druga zgodba). So mi pa v P rekli, da sem imela srečo, da po več kot 1 mesecu nisem staknila sepse. Sem pa bila kasneje v kontaktu s pušenjakom in je rekel, da je šlo zagotovo za mikroskopsko majhen delček, ki ga z roko ni zatipal, in da potem začne to na nek način rasti kot nekakšen polip.

Če se ti ne umirijo krvavitve oz. se ti kri ulije, bi šla na tvojem mestu do G da za vsak slučaj preveri.










< Sporočilo je popravil Katy78 -- 11.2.2011 11:38:47 >

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čišča-koliko močna?
11.2.2011 11:55:32   
eva1
Jaz sem imela po porodu čiščo 6 tednov, kakšen dan bolj malo, potem pa spet na polno, skoz pa sveža kri-in ja zato ker nisem čisto nič počivala...pa tudi otroke je bil zelo velik, in posledično večja površina maternice ki so mora sšistiti(tako mi je bilo razloženo)..je pa tudi mene skrbelo, ampak potem se je uštimalo! ti si šele 15 dni po porodu in če te ne boli, če nimaš vročine, naj te čišča ne skrbi!

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čišča-koliko močna?
11.2.2011 12:20:33   
end1
tudi meni se je po 14 dneh skoraj ustavlo, pol pa spet, sem pa kontaktirala G in me je spraševal, kakšni so ti izcedki. Sicer se je pol končalo, sem pa res doma že pretiravala in je bilo to zato.

Pokliči G, ti bo zagotovo najbolje povedal, ali si za pregled ali zadostje počitek (saj nam pripada mar neuser posted image ). 

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjetne porodne fotografije
Porodne fotografije, ki vas bodo pustile odprtih ust.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?