|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čišča
17.1.2009 16:31:27   
birbalari
Pozdravljene! Saj verjetno ste o tem že pisale, ampak jaz dosti ne berem in bom kar vprašala. Danes je moj deseti dan po porodu. Čišča je bila kar v redu in sem samo še tu pa tam krvavela. Nisem pa nič počivala skoraj, ker je to moj drugi otrok in sem se zelo posvečala prvemu. No, danes pa čutim kar bolečine v spodnjem delu in pa se mi je kar ulilo znova. Tak vonj kot na začetku in kar močno. Patronažna me je obvestila, da se to lahko zgodi, če ne bom počivala, zanima me, če je to hudo narobe. Ker če samo krvavim in bo kmalu ok, ni problem, samo da se ne bi kaj zakompliciralo. Prosim tiste, ki o tem kaj vedo, da mi pišejo. Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čišča
17.1.2009 16:40:04   
maja zarja
Pozdravljena
zdaj  je sicer že pozno ampak mislim,da bi pa vseeno mogla malo več počivati. Sem pa tudi sama imela isto težavo,ko sem že mislila,da je konec se je zopet pojavila.Mislim,da nekaj hujšega to ne more biti.Počakaj do pon. potem pa se malo posvetuj z kakšnim strokonjakom, če ne bo bolje.


_____________________________

lp maja

(odgovor članu birbalari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čišča
17.1.2009 21:18:02   
end1
jaz sem tud tako enako že skoraj končala, pol pa ker sem premalo počivala spet dobila čiščo in zravn tudi temperaturo. tako, da je bolše da počivaš, vsaj jaz sem se čeprav se mi niti ni dalo. Čišča pa mi je prav nehala šesti teden. Po prvem porodu,CR pa ful hitro. Se je kar za pazit tistih 40 dni kot so postarem govorili, da si z eno nogo v grobu. SREČNO in POČIVAJ.

(odgovor članu birbalari)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čišča
27.3.2009 11:00:50   
akin
Bom še moje vprašanje kar sem prilimala...

Sem 5 tednov po porodu. Čišča se mi je nehala kak teden nazaj, bil je le še manjši rumenkast izcedek. Danes pa opazim spet svežo kri. Vsaj zaenkrat je ni bilo zelo veliko, za eno mini kavno žličko mogoče, ampak vseeno. Posebnega vonja ni imela, tudi jaz se počutim čisto ok, razen da me je tole malo prestrašilo. Pa nič kaj nisem pretiravala z delom ali kaj podobnega, tako da bi težko rekla, da je to posledica preutrujenosti ali pretiravanja...

A je to tako nenavadno? Nisem namreč zasledila kaj dosti o ponovnih krvavitvah razen v povezavi s pretiravanjem z delom... Zdej pa ne vem kaj naj...a naj cel dan preležim, madona. Al bo tole minilo samo od sebe? Ima katera kako izkušnjo, nasvet?

(odgovor članu birbalari)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?