|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čišča ali že menstruacija?
25.11.2010 9:56:22   
isobel
Čiščo sem imela približno 7 tednov z vmesnimi nekajdnevnimi (dan, dva) prekinitvami. Potem pa 1 teden nič krvavitve, nakar se mi v ponedeljek pojavi šibek roza izcedek, naslednja 2 dni spet nič, danes pa že močnejša krvavitev (ampak še vedno taka, da je za en vložek za ves dan). Sestra v gin. ambulanti mi je rekla, da imam že menstruacijo. Meni pa je to čudno, ker polno dojim brez dodajanja prilagojenega mleka malemu. Pregleda po porodu še nisem imela, ker vedno datum pade na dan, ko krvavim. So mi pa sestre rekle, da čišča traja od 6 do 8 tednov. Jo je katera imela dlje?
Pri prvem user posted image sem tudi polno dojila in prvo menstruacijo dobila šele po devetih mesecih, zato mi je čudno, da bi menstruacijo že imela tako hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: čišča ali že menstruacija?
25.11.2010 9:59:30   
zmajaz
Pri meni je bilo nekaj podobnega - čišča celih 6 tednov, potem nekaj dni že brez, potem pa spet krvavitev, ki se mi je zdela premočna, da bi bila še čišča, a prešibka, da bi bila menstruacija. Lepo sem klicala h ginekologu, da ne morem na poporodni pregled, ker imam verjetno že M, pa mi je rekla: "ne, ne, to zagotovo še ni menstruacija, kar pridite na pregled" - kljub krvavitvi. Pa sem šla, je naredil UZ in rekel, da sluznica ni zadebeljena, da to ni M, ampak še kar del čišče in mi je dal neke kapljice, ki sem jih morala jemati par dni, da so potem ustavile krvavitev.

_____________________________

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: čišča ali že menstruacija?
25.11.2010 10:05:39   
Hope2
Pri meni je bilo isto nekej 5 tednov čišča z vmesnimi prekinitvami, nato skoraj 1 teden nič, pa takoj menstruacija. Je bila kar M, ker sem isto imela pregled pri G in je potrdila. dOJILA sem polno, brez dodatkov, ponoči tudi po 5x ali še več, čez dan na 30 minut, do 60 minut, redko na 2 uri.
Je pa tale moja M bila res kot M, prvi dan šibka, drug in tretji normalna in potem sem kljub polnemu dojenju dobivala M na točno 28 dni

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: čišča ali že menstruacija?
25.11.2010 10:19:36   
isobel
No, ravno zato je meni sumljivo, ker tale krvavitev ni nič podobna mojim menstruacijam. Preprosto je prešibka, pa še nikoli nisem imela vmes dvodnevne prekinitve. Na naslednji pregled sem naročena 7. decembra, ko naj bi bilo konec te moje domnevne menstruacije. Ne vem pa, zakaj meni preglede prestavljajo, če jih vam ne.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: čišča ali že menstruacija?
25.11.2010 11:20:18   
vesna_b
jaz sem imela precej kratko čiščo in sem po 6 tednih dobila M, potrjeno tudi iz strani G, in sem jo potem dobivala natanko na 4 tedne, ko da bi jemala tabletke, in to kljub temu, da sem dojila. (pa sem dojila več kot 1 leto)
po eni strani sem bila kar mal fovš ostalim okoli sebe, ki niso dobile M po par mesecev, po drugi strani pa sva se lažje zaščitila...

se pa marsikomu M po porodu spremeni - enim na boljše (bolj blaga krvavitva), nekaterim pa tudi na slabše - krči in močne krvavitve

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: čišča ali že menstruacija?
28.11.2010 23:14:25   
isobel
Pri meni je po prvem porodu ostala M popolnoma ista kot pred z vsemi bolečinami vred. user posted image Edina razlika je bila le v tem, da sem jo tudi jaz dobivala na 28 dni, ampak še to ne dolgo.

Tole, kar sem imela sedaj, pa zgleda res ni bila M. Krvavela sem samo dva dni, pa še to le za vzorec. Sedaj pa spet nič.

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: čišča ali že menstruacija?
7.12.2010 13:49:35   
lipikica
ravno to sem hotela danes vprašat- glede čišče oz menstruacije. sem dobrih 5 tednov po porodu. krvavela sem pribl tja do 4 tedna, in potem nič več. učiraj pa me je zelo bolela glava, danes tudi, tišči me v hrbtu in tišči me sv sp. delu trebuha- take znake sem imela ko sem dobila mensttruacijo. opažam pa tudi kri, malo malo na uložku, kose obrišem pa tudi. ali je to že menstruacija- res prvič sem zasledila da se menst. tako hitro "vrne". in tudi polno dojim tako da....

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?