|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čisto obupana !!!
7.7.2005 12:11:28   
povhek
Živjo,

rada bi vam postavila par vprašanj, ker sem sigurna ,da mi glede na vaše izkušnje lahko pomagate!

Našega Nika grozno zvija ima vetrove, krče... kakšno mleko priporočate? Do zdaj je imel Aptamil 1, ker je star pač tri tedne, dodajam mu tudi kapljice sab simplex pa nič ne pomaga.Pa masaža, pa ga nosim gor in dol.....pa nič ne pomaga.

Koliko ml. mora pojesti na en obrok?Do zdaj ima 100 pa sem hotela povečat na 130 kot piše na listu, da bi potem imel le pet obrokov pa ni šlo je kar naprej je bruhal.Tako da sem obupala nad tistim dozaranjem po tednih.Koliko časa lahko vztrajam še na 100?

Za konec me pa še nekaj zanima kaka je razlika med mlekom Aptamil 1 iz Kolinske ter Aptamilom 1 iz Millerja? (razen v ceni )
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čisto obupana !!!
7.7.2005 12:42:46   
Naty*Taja
Ka pa če bi probala mleko ki je baje tudi proti krčem? Zadnjič sem mimogrede zasledila, da obstaja, se ga dobi v lekarni , ne vem pa kako se mu reče. Mi se namreč dojimo, pa me ni zanimalo.
Pa podiranje kupčka tudi čudeže dela , kar se krčev tiče!

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čisto obupana !!!
7.7.2005 12:42:48   
Naty*Taja
Ka pa če bi probala mleko ki je baje tudi proti krčem? Zadnjič sem mimogrede zasledila, da obstaja, se ga dobi v lekarni , ne vem pa kako se mu reče. Mi se namreč dojimo, pa me ni zanimalo.
Pa podiranje kupčka tudi čudeže dela , kar se krčev tiče!

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čisto obupana !!!
7.7.2005 12:44:49   
Blink1
Poskusi s Hippom. Veliko jih poznam ki so z Aptamila in krčkov presedlali na Hipp in so se krčki nehali.

Glede doziranja pa smo mi takole počeli. Ko je parkrat spraznila 100ml, sem ji dala 130ml in videla ali poje do konca. Sej ko enkrat začne spraznjevat flaško, veš da rabi več.

Če pa skoz bruha, pa vprašaj pediatra. Mogoče pa mu daš tisto mleko ki je za tiste, ki bruhajo (ne vem katero, mislim, da ima Hipp tudi eno).

Razlika med nemškimi in slovenskimi? V kvaliteti in ceni. Pri Hippu se že v sestavi prahu pozna razlika. In ko mešaš z vodo, se sploh ne delajo grudice.

Lp in uspešno papcanje:rozica:

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čisto obupana !!!
7.7.2005 12:46:32   
Blink1
Aja...tudi jaz sem pri 3. tednih presedlala iz Aptamil Pre na Hipp 1. In tako smo se tudi uspešno znebili krčkov. Res deluje.

Mislim, da je Hippovo posebno mleko označeno z Hipp 1 HA.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čisto obupana !!!
7.7.2005 13:57:51   
snežinka *
Se popolnoma strinjam z Nino&Nejo.
Pri prvem otroku sem uporabljala Hipp1 pa je imala Pia pol manj krčev kot sedaj Vid,ki pa se doji.

Obstaja pa tudi Hipp pre za nedonošenčke, lahko tudi
s tem probaš.

Lp.S:rozica:

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čisto obupana !!!
7.7.2005 14:08:58   
lucky 111
Mi smo še pri štirih mesecih pojedli "samo" 120 ml, pa imamo zelo krepkega fanta. Patronažna sploh ni mogla verjet, da poje tako malo. No sedaj pojemo približno 180-200 ml.
Iz Aptamila pa smo prešaltali na Hipp 2 in smo zelo zadovoljni (vendar le s tem iz Mullerja, ker se ne delajo grudice).
Nismo pa nikoli imeli problemov s krči.

Lp

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čisto obupana !!!
7.7.2005 14:36:46   
Katyj
MI smo tudi imeli Aptamil 1.
POtem pa smo prešaltali na Comformil 1. Pri nas se je super obneslo. :bravo:

Skopirano.

Comformil 1
Posebna hrana za uravnavanje prebave pri dojenčkih od rojstva dalje

Dietetično živilo za posebne zdravstvene namene, namenjeno dojenčkom, ki imajo krče, kolike, zaprtje in ostale manjše prebavne težave

Delno hidrolizirane beljakovine

Prebiotični oligosaharidi

Rastlinska maščoba

Brez glutena

LP K

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   čisto obupana !!!
7.7.2005 15:04:31   
povhek
No za probat je ,pa sej nimam česa zgubit.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čisto obupana !!!
7.7.2005 15:17:07   
morskadeklica
Mi smo imeli iste težave, nato smo začeli jesti novalac ac1 proti krčem in je res super:bravo:. Je sicer kar drago, a je tudi vredno. Glede tega koliko mora otrok pojesti, pa raje nehaj brati. Tudi mene včasih (velikokrat) skrbi, da poje premalo, čeprav je glede teže in rasti v povprečju. Poje pa včasih le 70-80ml, danes zjutraj pa je pomlatila 210, nisem mogla verjet, zdaj pa spet samo 60, tko da....:zmeden2:

lp:muca:

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čisto obupana !!!
8.7.2005 15:15:10   
* Mateja *
Nejca je po Aptamilu tud zvijalo, pol sem provala tudi Comformil, sam je naravnost nagravžen, tak sluzast, za kozlat>!!:)-:)- Nato pa sem poskusla Bebo1 in je bila super, krči so pojenjali in še več mleka mi je spil ker je bilo boljše. Sedaj je na beba 2 in sem tud zadovolna.

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   čisto obupana !!!
10.7.2005 22:31:04   
mojčca
Oj

Tudi naša Manca je imela grozne krče, uporabljamo pa mleko Comformil. Pri nas kapljice sab simplex niso pomagale čisto nič, potem pa sem šla po nasvetu prijateljice kupiti kapljice v lekarno na Deteljico (Gorenjska, Tržič) - kapljice namreč izdelujejo sami in lahko rečem, da so zelo pomagale :bravo:.

Sem pa prebrala v knjigi, da imajo otroci grozne krče v primeru, če so materam zaustavljali popadke (meni so jih namreč začeli zaustavljati v 31 tednu).

Lep pozdravček

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   čisto obupana !!!
10.7.2005 23:08:44   
spacey
Tudi mi dodajamo, ker jaz nimam dovolj, to pa zato ker je naš tak jedec in ker jaz ne spadam med tiste, ki imajo mleka na pretek, pa nič zato! :)
Naše izkušnje z adapritanimi mleki: začeli smo z Aptamil 1, ker so mu ga že v bolnici dodajali in mu je odgovarjal .. nadaljevali smo doma, vendar ga je po enem tednu začelo grozno zvijat, napenjat, ni mogel kakat oz. se je mučil tudi po 1h .. pa smo prešaltali na Novalac 1AR, ki ga pa ni maral, morda mu okus ni bil všeč, ne vem .. potem smo šli na Beba 1 in je bilo dva tedna ok, nato pa spet zvijanje, zaprtje, prdkanje...skratka ni bilo več dobro .. pa smo probali Humana 1 in tako kot je šel not, tako je šel tudi ven (bruhal je v loku) .. no in za konec smo pristali na Hipp Pre, ki ga ne morem prehvalit :bravo: .. zdej je vse ok, tudi prebava se je uredila saj kakamo 1-3x na dan. Torej, mi priporočamo Hipp. :)

Lp in srečno!
:kuza:

(odgovor članu povhek)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?