|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čuvanje dvojčkov
29.3.2005 4:10:14   
marta2
Drage dvojne, trojne.. mamice. Prosim za kakšen nasvet v zvezi s čuvanjem:duda::duda:. Moji dvojčici sta stari že štiri mesece, jaz sem končno prišla k sebi (no, ja), rada bi pospravila (v omari imam še vedno nosečniške cunje), rada bi se naspala...pa sem sama za vse. Moj mi pomaga, kolikor mi pač pomaga:zmeden:, na starše se ne morem zanesti, zato sem si zamislila pomoč pri čuvanju deklic enkrat ali večkrat na teden po par uric, da bi postorila najnujnejše. Malo je zoprno, ker imamo majhno stanovanje in bi v začetku bila zraven, da bi se ujele in bi pospravljala ali kaj počela, kasneje pa da bi jih lahko pustila same (?) ali da bi midva šla zvečer za kakšno urico ven (?). A zmore ena varuška čuvati dvojčka? Men se to ne zdi tako enostavno, saj včasih istočasno hočeta pozornost. Kako vi to rešujete?

Sem iz domžalskega konca, če ima kdo kakšen nasvet na dan z njim.

LP Marta+:duda::duda:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čuvanje dvojčkov
3.4.2005 18:36:47   
valentina.

Ko sta svakinja in moj brat imela še majhne otroke, par dvojčkov in punčko, eno leto starejšo, si lahko misliš da je bilo zelo pestro. No, jaz sem bila takrat stara devetnajst let in sem res pogosto čuvala, brez težav. Če sta onadva zažurala, da sem otroke že dala spat,sem jim uspela celo kaj pospravit :bravo:.

Srečno, valentina

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   čuvanje dvojčkov
8.4.2005 19:45:11   
KMALU
Morda se ti nasvet ne bo zdel dober, a vseeno ti povem kako je to resila moja znanka.
Prvo leto skoraj noben dan ni imela doma obeh otrok. En dan je pri njej spala ena, drugi dan druga puncka - ta drugo ap je cuvala ( cez noc ) njena mama. Cez dan so bili seveda skupaj, le noci niso ( mislim, da kar celo leto ) prespali skupaj.
Res je, da za to potrebujes babico, ki je sposobna oz zmozna to naredit in, ki nima svoje sluzbe...

Jaz ne vem ce bi to naredila, ker bi ta drugo pogresla ( ceprav se menjavata ), ampak ce res ne gre drugace - bi mogoce poskusila..

(odgovor članu marta2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 nenavadnih značilnosti novorojenčkov
Preverite seznam desetih najbolj čudnih značilnosti novorojenčka, zaradi katerih pa vam kljub njihovi čudnosti ni treba ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?