|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 9:32:44   
honey
Punce pozdravljene!

Sicer nisem več redna na tem forumu, ker mi je uspelo in sem se preselila na Prvič noseča, ampak to vam moram povedat, ker se mi kar mal "fržmaga" in mislim, da me boste razumele.

Sem v 10. tednu, moja bodoča svakinja pa v 8. Poleg tega, da ima ona že eno pučnko, staro 2,5 leti, je zanosila čisto ponesreči, sploh niso planirali, ampak je ratal kar tko. Ker je že ves čas govorila, da bo imela samo enega otroka, je hotela it delat splav (HALOOOO!!!!), ampak potem ji mož ni dovolil (pameten dec). No, v 8. tednu je imela UZ in veste, kaj je pokazal? DVOJČKA!!!! Jaz sem se začela kar smejat, ko mi je tašča to povedala - pol sem pa mojmu rekla - evo, še je Bog na svetu, orng jo je štrafal! Že pred leti je delala splav, ker sta se z bivšim razšla, potem se je komaj odločila za enega, nato je hotla spet it delat splav, zdej pa ima - mela bo kar dva. Noro, vam povem. Najbolj trapast se mi zdi pa to, ker sva se midva matrala 1 leto, da bi zanosila, ostale borke tudi na tem forumu se matrate tudi že po več let, nekaterim pa rata čist tko, k sploh ne planirajo! Groza, mene je kar pr srcu stisnil.

No tako, mogla sem dat to ven iz sebe, ker sem tko jezna, da bi se drugač kr razpočla.

Vsem vam pa želim, da čimprej ugledate :modri::roza: ali po novem na CB-ju + - (kot sem prebrala prej v enem sporočilu).

Lep dan in še lepši vikend!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 9:53:18   
GoYa
No, tiste, ki bi pa hotle :duda: ali :duda::duda: pa od nikjer :((:(( Kje je tu pravica????
Jaz ji ne privoščim teh dvojčkov, ker sta nezaželjena (z njene strani). Res pa da se zna njena želja obrnit, ko bosta pikici rastli v njej. Upam, da se bo tako zgodilo, ker ni hujšega, kot če ju imaš pod "prisilo" (sej me zastopite, ne ;)).

Jaz bi tudi DVOJČKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! No, Bogec, če si res nasvetu, daj mi ju ;)

LP, GoYa

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 10:33:44   
klarisa
Goya, tud jst bi dva!!!!!!!!!! No, dobra stran umetne je pa ravno to, da imamo več šans za 2! Se je treba mal tolažt!ha,ha

pa pa :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 12:26:40   
GoYa
Ja, jst kr upam, da naslednjič bosta pa 2.
Držim pesti za obe ;)
pa pa

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 12:56:43   
bambi
Joj uboga dvojčka, ko ju mamica ni vesela..... to ni pravično, ona ki si sploh ni želela otroka pa dobi kar dva, nam pa Bog še enega ne da??? Ja kje pa je ta Bog??? Midva z možem si oba blazno želiva dvojčka, vem da bi bilo naporno, ampak jaz bi vse prestala za dva :duda::duda:. No, bom pa 9nebesa če dobim vsaj enega.

Eni pač imajo srečo

Bambi

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 13:09:32   
Sulfinija
Midva z mojim si tudi želiva kar :duda::duda: in vedno sta nama bližje,saj naravno ne gre in ne gre.Zelo,zelo bi bila vesela,če bi lahko imela z možem :duda::duda:-FANTKA!!!!!!!!!JUPI,JUPI IN ŠE ENKRAT JUPI ZA NAJINI :duda::duda:!!!!!!!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Še je Bog na svetu!!!
10.9.2004 22:51:19   
urši77
Jest bi bla že z enim straaaaašno zadovoljna, če bi bla pa dva bi pa od sreče kar..... ja ne vem kaj....

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?