|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
17.10.2015 23:42:11   
rosse
Živjo,
ali je tu še kakšna stara borka ali so same mlajše?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
18.10.2015 0:12:45   
Barbbabu
zdravo! Jaz jih imam 41, sem ravno včear nekaj napisala o tem kako sem dala misli o otroku ad acta, a zdaj sem noseča :-) lahko tudi kaj v zs

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
18.10.2015 11:51:22   
tasyjka
ojla sotrpinke


tudi jaz sem že 43 in še vedno čakam.....za mano sta dva neuspešna ivf-ja,zdaj mi je prenehala pravica do brezplačnih postopkov tko da čakam.....trudiva se že več kot dve leti...imam sicer dva otroka,ki sta bila spočeta naravno in brez kakšnih problemov,vendar sem bila še mlada in drug partner...zdaj trenutno iščem Klomifer da poskusim še s tem,izgubiti nimam kaj.

lp

(odgovor članu Barbbabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
18.10.2015 16:33:43   
rosse
No, vesela za nosečko;)))
Sama nimam otrok. Meni ščitnica tako nagaja že dve leti, da sem bolj ali manj skoz bolna ali bolehna. Sicer imam še zamrzjenčke, a se psihično pripravljam na to, da se zna zgoditi, da jih ne bom mogla nikoli greti. Za mano sta dva neuspela IVF-ja, dva sta bila pa prekinjena. Naravno, po stari metodi, tako kot večina, pa ne morem zanositi. Pa tudi teoretično zaradi mojih težav s ščitnico, zmanjšanega lidbida, sploh ne vem več, kaj to je;))))
Morda me pa daje tudi že emšo, kaj pa vem;)) user posted image

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
19.10.2015 17:25:21   
Barbbabu
Rosse, kot rečeno, jaz sem 41, lansko leto sem šla dejansko bolj po nakljušju delat teste za aMh, vrednost pod 0,14, misel o otrocih so mi izbili iz glave. Nekako racionalno sem se tolažila,d a sem tako ali tako predolgo odlašala, razmišljala o donatorskem jajčecu, a tudi ta misel mi je bila nprijetna in sem jo pač dala popolnoma na stran. S partnerjem sva skupaj kratek čas, pojma nimam kaj bo iz tega (partnerstva namreč) in prej ko sem se z drugimi trudila, ni ratalo, zdaj pa kar naenkrat je! Sama sem sicer zdrava, a delam 10 do 12 ur na dan, ves čas v stresu in hektiki, ne pazim na nič, a zgleda je pač narava tako hotela. Zdaj sem happy, seveda, mislim an druge probleme, ki se lahko pojavijo - kako bom zmogla sama itd, a jih proba odriniti na stran....bo že. Držim pesti zate

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
19.10.2015 17:58:33   
mava1975
Jaz sem stara 40 let in sem 8 tednov noseča, tako da punce kar pogumno...

(odgovor članu Barbbabu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
3.11.2015 14:46:44   
Ekaz
Tasyjka; pri meni ista situacija. Ista starost, nov partner, razlika je le ta, da imam enega otroka iz prejšnje veze. Partner želi otroka, mene je strah - skrbijo me moja leta. Sicer menim, da bi nosečnost dobro prenesla, vendar menim, da bi kar težko dohajala potem vse ostalo. Velikokrat pomislim na to, da bom stara 50 let, ko bo šel otrok v prvi razred. Je to normalno? Ga bom dohajala? Bom zmogla vsa opravila? Sicer vem, da lahko računam na partnerja, vendar mama je vendarle tista, ki poskrbi za vse.

(odgovor članu tasyjka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
8.11.2015 0:15:15   
rosse
Hm... tudi sama po eni strani razmišljam o tem ... da sem že stara, da se mi že mal pozna emšeo ... težko brez težav prekrokaš eno noč. Po drugi strani pa zaradi težav s ščitnico nisem mogla zanosit.


(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
16.11.2015 11:00:48   
beja55
mava1975 iskrene čestitke in le optimistično naprej.
Jaz sem ravnokar napolnila 40, pa ne mislim odnehati, čeprav so za mano že 3 neuspešni ivf in sem včasih čisto na tleh, ampak se ne vdam. Pride dan, ko bi bila najraje čisto sama in cel dan prejokala, pa potem pride spet dan, ko si mislim, da pa le ni vse tako črno kot se zdi, da bo tudi zame enkrat na tem področju posijalo sonce...upam pa, da čim prejuser posted image .

Vsem, ki ste na istem želim, da čim prej ugledate tisti tako želeni plusekuser posted image .

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
18.1.2016 10:45:48   
loremi
Živijo,

po res zelo dolgem času spet pišem na tem forumu.
Včasih je bila kar zelo aktivna tema deklet, ki še čakajo plusek in donositev, stare okoli 40. leta.

Sama sem preko IVF-ET postopkov bila dvakrat noseča, obakrat z dvojčki, a izgubila vse. Prva nosečnost se je končala z odmrtjem plodkov, druga na sredini nosečnosti, zakaj, pa ne bom nikoli izvedela. Lani pa bila še operirana zaradi raka na materničnem vratu in posledično otroka že zaradi nastale poškodbe ob operaciji nebi mogla donositi, če bi zanosila. A je edina možnost IVF, kar pa trenutno ni opcija že zaradi količine hormonov in seveda 100% verjetnosti, da otroka ne donosim ter tudi te možnosti, da bi ponovno bila dva, kar vse še otežuje. Poleg tega si umetnih posegov moj novi partner ne želi.

Vzrok neplodnosti je PCO, povsem neprehodni jajcevodi.

Stara sem 38 let in bijem bitko v sebi, da bom ostala mamica angelčkom in praznega naročja. Tako da je želja imeti ob sebi ljudi, na katere se lahko obrnem, ko naprimer potrebujem čvek in bližino.

Vsem, ki ste mamice, veselite se tega, danega.
Upajoče, seveda vam želim plusek in da bi se vse dobro končalo! user posted image user posted image

(odgovor članu beja55)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
23.1.2016 22:34:57   
rosse
Živjo, Loremi!

Želim ti vse dobro. Tudi sama sem z možem na tem, da morda bova ostala sama. V sebi sem bila hude bitke .... Težko se je sprijaznit, da ne bom mati ... da ne bom pestovala malega škrata .... Še vedno tako kot ti pridem sem in malo pogledat ... preberem ....
Sedaj odhajam po svoje pingvine... v zadnji postopek ... po treh letih, ko sem že obupala, da se bom sploh še kdaj tako sestavila, da jih bom šla iskat. V postopek odhajam z mešanimi občutki. Spet odpiram Pandorino skrinjo.


(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Še katera stara 40 let in še vedno čaka?
6.2.2016 21:22:08   
jona klara
loremi...
živjo, ne ve če se me spomniš iz pred par let na forumu, smo si že pisale.Res mi je hudo ko to berem o tebi...po vsem hudem še rak..sploh ne morem verjeti kako je to možno, res mi je dudo zate in žal,da si mogla vse to dati skozi, res ni fer.Kako te je lahko vse to doletelo.Sem PA VESELA, DA IMAŠ NOVEGA PARTNERJA IN VAMA ŽELIM VSE DOBRO.Av postopke torej ne moreš več že zaradi donositve.drži se in bodi močna v sebi.V mislih s tabo lp


_____________________________

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Sanje o nosečnosti so pozitivne
Se je tudi vam kdaj sanjalo, da ste noseči? Pomenijo te sanje, da si želite otroka oziroma še enega otroka? Preverite, k...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?