|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Še vedno slaba
18.1.2005 12:30:50   
žiža
Je že skoraj el teden mimo, jaz si pa še vedno nisem opomogla od mastitisa. S tistimi Ceporexantibiotiki sem morala prekiniti, ker je vročina kr rasla pa rasla, je bila že krepko čez 39. sem šla potem v soboto k dežurnemu in sem dobila drug antibiotik Cefa-cl. Zdaj jem po dve tableti na 8ur. Vročine ni več, počutim se bolje, samo dojka je pa še vedno kot kamen. Sem probala že en kup stvari, pa mi ne pomaga nič. Na začetku sem si grela, potem sem kar v porodnišnico klicala in so mi rekli da naj si zdej hladim. Dojim na tri ure, tudi ponoči, potem si še stisnem, ampak oteklina ne gre nikamor. Danes sem še enkrat klicala porodnišnico in so rekli da če je vročina padla bo tud oteklina se zmehčala, tako da sedaj upam na čimprejšnje izboljšanje. Bila sem tako slaba da Sare tudi iz ene dojke na drugo nisem mogla sama prestavit. JOj tega pa res ne privoščim nobeni več. Pa hvala za vse tolažbe prejšnji teden.
LP žiža
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Še vedno slaba
18.1.2005 12:48:31   
dory
Ufa boga ziza...si mela pa kr hudo...upam in drzim pesti,da se cimprej vse normalizira...


papa,teja

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Še vedno slaba
18.1.2005 12:59:02   
Kenny
Joj, si pa res revica! Meni je šlo po dveh dneh na bolje, pa je bilo tista dva dneva grozno, tako, da iz izkušenj vem, kako to boooli! :((Kaj šele en teden! Upam, da bo zdaj res bolje in lep ozdrav tebi in tvoji pikici!:sloncek:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Še vedno slaba
18.1.2005 13:23:41   
Annny
Žiža, upam, da se boš kmalu pozdravila:(:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Še vedno slaba
18.1.2005 18:37:55   
HuAnita
Žiža, imela sem podoben problem, ko je bila moja :muca: stara 10 dni! 11 dni sem bila v bolnišnici zaradi mastitisa, že napol sem bledla, teden dni sem imela vročino 40 ali 40,1. Mleka je bilo vedno manj, ker sem si tudi dajala hladne obkladke gor, tudi iz ledu. Potem pa mi je znanka po fantu poslala olje, v kateri je bila namočena materina dušica. No, s tem sem potem masirala dojko, pa se je skoraj vsa zmehčala, majhno zatrdlino pa sem imela še nekaj tednov, potem pa je izginila. Tudi jaz je nisem mogla držati, tako 'švoh' sem bila... Se pa zato zdaj več cartava.
Najboljše pa itak že delaš - da čim več dojiš.

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Telo po porodu: Štiri resnice in ena laž
O spremembah, ki jih pusti nosečnost na telesu ženske se veliko govori. Ženske predvsem zanima, kako jih lahko omilijo o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?