Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 16:05:56
|
|
|
|
N _ B
|
Škarjice, kupila sem jih pa v Premaman v Emporiumu. Sem kar nekaj časa iskala take. So enake kot za odrasle, le konico imajo zaobljeno, prilagojeno za otroke. Nohtkov ne cefrajo. Cena je bila okrog 17 EUR.
|
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 21:06:29
|
|
|
|
Padme
|
Jaz sem se samo enkrat matrala s temi škaricami za dojenčke (z okroglimi konicami) in sem tako obupala. Tako, da mu že skoz strižem nohte s tistimi kot jih sebi, za odrasle...
|
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 22:08:51
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Mi že od rojstva uporabljamo otroške škarjice (take bolj okrogle) in nimamo nobenih problemov. Firma? Ne vem... Kupila sem jih pa v BC. LP
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 14.1.2008 22:39:12
|
|
|
|
katra55
|
Jaz imam take škarjice kot so za odrasle samo, da imajo zaobljeno konico. Kupila sem jih v lekarni, znamke Wilkinson. Mislim pa da jih imajo tudi v DM-u.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2008 22:50:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 10:07:33
|
|
|
|
Ani77
|
Se podpišem pod Bagi. lp
|
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 10:48:07
|
|
|
|
frufru
|
Ne gre z ničemer, ker preveč miga, še najlažje s ščipalko, ampak rabim zraven dva animatorja
|
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 11:39:20
|
|
|
|
ursy78
|
Mi že od rojstva uporabljamo otroške škarjice (take bolj okrogle) in nimamo nobenih problemov. Firma? Ne vem... Kupila sem jih pa v BC. enako
|
|
|
|
|
RE: Škarjice/ščipalka/pilica 15.1.2008 19:36:45
|
|
|
|
banki
|
S ščipalnikom, lepo drzi in je miren (seveda moram biti hitra). S škarjicami sem se prevec matrala. Noge so seveda drug problem, ker stalno brusi pete ...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKo partnerja postaneta starša ...»Postala sva cimra, varuški z izmenskim delovnim časom in kolega pri gospodinjskih opravilih.« Se tudi vi sprašujete, ka...
Koliko mleka popije dojenček?Najpogostejše vprašanje mamic je, koliko mleka popije njihov dojenček in ali je to dovolj, preveč ali premalo. Naj bo do...
Zadnje s foruma
Ime za deklico?kr_ena2Katero ime bi izbrali za deklico?Lana (
45%)

Ajda (
35%)

Iris (
20%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!