|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šola v naravi-obvezna?
18.9.2016 9:35:23   
pekica
Zanima me ali je šola v naravi v osnovni šoli obvezna in ali lahko neka šola po svoje postavi pravila glede tega? Na min.za šolstvo sem prebrala da ni obvezna. Učitelj zahteva da je obvezna udeležba.
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šola v naravi-obvezna?
18.9.2016 11:08:21   
canca
Šola v naravi je vzgojno izobraževalni proces (pouk izven šole). Torej hoditi na pouk je treba. Če nimaš financ prosi za sofinanciranje iz šol. sklada, če imajo to opcijo. SIcer pa moraš v primeru izostanka prositi za t.i. gabrove dneve, 5 dni letno, ko ima otrok lahko prosto.

(odgovor članu pekica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šola v naravi-obvezna?
18.9.2016 11:16:15   
pekica
Ne gre to zaradi financ, saj je zaprosil za Gabrove dni, vendar učitelj vztraja da je obvezno. V tem času pač nekam gremo na dopust.

(odgovor članu canca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šola v naravi-obvezna?
18.9.2016 11:35:58   
canca
Gabrove dni obicajno odobri ravnatelj. Torej ce odobri je to to.

(odgovor članu pekica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šola v naravi-obvezna?
18.9.2016 13:39:17   
madjanca
Šola v naravi ne sme biti obvezna razen v primeru, da ni plačljiva, kar pa ponavadi je. In pri nas v vsako ni šel vsaj eden in seveda so v šoli delali galamo, da želijo prikrajšati otroke (v šolo jih niso dali, ker otroci niso želeli) in na koncu so vseeno lahko ostali doma, saj šola ne more zahtevat, da otrok gre.

(odgovor članu canca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Šola v naravi-obvezna?
18.9.2016 18:48:26   
liliana
Šola v naravi ni obvezna za učence, je pa priporočljiva......je pa šola dolžna za otroke, ki se ne udeležijo šole v naravi organizirati primerljive aktivnosti na šoli, otrok pa se je teh primerljivih aktivnosti dolžan udeležiti, ker gre vseeno za nek izobraževalni proces, ki je obvezen.....

Torej učitelj blefira, da je udeležba šole v naravi obvezna (priporočljivo še namreč ni obvezno)....tako kot so blefiranje tudi "gabrovi dnevi" namesto šole v naravi.......

< Sporočilo je popravil liliana -- 18.9.2016 18:49:17 >

(odgovor članu madjanca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Razhod: menjata se starša, ne otroci
Ločeni milenijci vse pogosteje puščajo svoje otroke, da živijo v družinskem domu, medtem ko starša živita z njimi v izme...
Zakaj je ustvarjanje odlično za otrokov ra...
Ustvarjanje z otrokom ni le odličen način kakovostnega preživljanja časa, ampak dokazano pozitivno vpliva na otrokov raz...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?