|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šolska pravila
17.10.2005 20:56:07   
Anonimen
Kako starši gledate na šolska pravila? Jih jemljete kot samoumevne ali se nanje jezite? Jih sprejemate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 6:19:21   
anajmad
Mi pri nas doma jih kar sprejemamo in tudi Pii zmeraj dogovarjam,da ta pravila morajo bit in naj se jih tudi drži.Po eni strani red mora bit in če ga v šoli ne bodo naredili,kje ga bodo potem?
en lpuser posted image D.

_____________________________

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 7:49:00   
india
Kakor katera Skutica. V bistvu se jih kar držimo oz. jih upoštevamo, sploh če so to pravila,ki veljajo na celi šoli.
V kolikor pa si katera učiteljica izmisli kakšno svoje pravilo in ni ravno "ta pravo", pa ponavadi,če ni velike škode ne reagiram.
Ena takih stvari je bila pred leti, ko si učiteljica ni dala dopovedat, da učenec, ki je reditelj, ne more v glavnem odmoru najprej prinesti malice, je razdeliti, očistiti table in pospraviti pripomočkov, šele potem pa se najesti,če mu seveda ostane čas, preden je treba odnesti posodo nazaj v kuhinjo. Ponavadi so reditelji ostali lačni,ker je ali zmanjkalo malice ali je prej zvonilo.


(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 8:56:29   
ronja5
Jih v glavnem sprejemamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 13:12:02   
Anonimen
Kaj pa mislite o prepovedi nošnje mobitela v šolo?

(odgovor članu ronja5)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 15:39:35   
india
Prepoved nosešenja mobitela v šolo se mi ne zdi ravno posrečena, vsaj v primeru, da je otrok precej oddaljen od doma in da včasih lahko zamudi na avtobus. Jaz sem potem zelo v skrbeh,če me ne pokličejo in povedo da bodo zamudile ali pa da imajo še kakšno dodatno uro.

Se pa strinjam, da morajo telefone ugasnit pred poukom in jih ne smejo jemati iz torb pred koncem pouka.

Se je namreč že zgodilo, da ni smela poklicati iz tajništva,ko so jim dodali 2 uri šolskega radia, kar je bilo "nujno", pa je zaradi tega prišla domov ob 15.30 namesto ob 13h. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 19:01:14   
Gina
Jaz se ne strinjam s prepovedjo nošenja mobitela v šolo. Šolo tega ne more zahtevat, zato tega pri nas ne upoštevamo. Sicer mora biti mobi ugasnjen, ampak ima ga pa s sabo vsaj eden od otrok, da smo na vezi. Je že velikokrat prav prišel. Najbrž tisti, ki zahtevajo ne mobi v šolo, nimajo sami več majhnih otrok, so prestari,ali pa imajo premajhne otroke, da bi se zavedali, kako zelo te je strah, če otroka ni ali če kaj vmes pride.
Jaz sem tudi za to, da otroci vzamejo mobi v šolo v naravi ali na tabore in jih sama tudi pustim otrokom vzeti s seboj. Mobije ne pustijo s sabo jemat samo tisti, ki niso prepričani vase in ki jih je strah, da jih kdo preko mobija kontrolira, ali pa tisti, ki nimajo dovolj avtoritete, da bi se uspeli z otroki zmenit, kdaj bodo govorili po telefonu in kdaj bodo tam počeli določene reči, pri katerih se mobi ne uporablja.

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 20:45:12   
Blink1
Hja....naši peti devetletke so bili v šoli v naravi....Pa je ena učenka najprej mamo domov poklicala, da je dobila žilav zrezekuser posted image  Potem pa mati takoj učiteljicouser posted image user posted image

Sicer pa sem jaz ravno včeraj imela v devetem razredu probleme z mobiteli...Sej majhni jih itak nimajo non stop pri sebi, pubertetniki pa bi se kar pogovarjali, če bi jim dovolil. Jaz jih poberem, če ga le uspem zagrabit!!!

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Šolska pravila
18.10.2005 20:50:46   
india
Nina, kdaj ga pa vrneš?? Ravno to s pobiranjem so zadnjič imeli pri Karin v razredu,je  en oče prišel grozit učitelju,ker je sinu med matematiko telefon zvonil, pa ga je učitelj zarubil.
Nekaj podobnega se je pa zgodilo tudi pri Anji v razredu,ko je pri uri razredničarke "bolan" učenec ( ki je šprical) klical drugega učenca, na telefon se je pa oglasila učiteljica. Kazen je seveda sledila, poleg odvzema telefona.

(odgovor članu Blink1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Šolska pravila
19.10.2005 16:25:25   
ronja5
Lani me je učiteljica poklicala iz šole na moj mobi. Ena ura jim je odpadla, vendar so kljub temu imeli pouk, pač drug predmet. Nekateri osmošolci pa so slišali samo, da jim ura kao odpade in so veselo špricali. Naš fant je bil zelooo presenečen, ko sem ga poklicala na njegov mobi in mu rekla, da morajo on in tudi vsi ostali fantje kar lepo nazaj v šolo.

user posted image  za učiteljico.

Ko grejo v šolo v naravi pa jima mobitelov ne dam, ju pa sama večkrat pokličem na stacionaren telefon.

< Sporočilo je popravil ronja5 -- 19.10.2005 16:29:54 >

(odgovor članu india)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?