|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Šri Lanka
13.10.2007 21:34:05   
tananejka
Je bil kdo z otroci na Šri Lanki?
Kdaj se ponavadi hodi tja? Spomladi?
Je za otroke zanimivo? Je kaj za počet?

Dejte se malo razpisatuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Šri Lanka
15.10.2007 21:23:06   
tananejka
A res noben ni bil na Šri Lankiuser posted image
OK, potem vam bom pa (upam) jaz poročala naslednjo pomladuser posted image
Torej vsem hvala za izčrpne opise, orise, predstvavitevuser posted image user posted image
by

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Šri Lanka
16.10.2007 21:02:10   
pocka
Ja jaz sem bila na Šrilanki pred letom in pol, ampak sva bila sama z mojim. Kar se tiče otrok, ne vem, ker ga takrat še nisva imela. Jaz bi šla še tja, ampak ko bo user posted image malo večja, ker kar se čistoče tiče je bolj tako tako( kot vse take države), hrana je zelo pekoča, morje je za otroke neprimerno, ker so ogromni valovi...in trenutno niti ni najbolj varna država za hodit tja (tamilski tigri). To ti pač govorim za kraj kjer sva bila midva, ful je odvisno do hotela do hotela (v našem je bilo npr. zelo malo "evropske hrane " na izbiro), od plaže do plaže (so tudi take z bolj mirno vodo, npr. Unawatuna). Z otroke zna biti zanimivo, imajo razne parke, kao safari, ma ne vem no. Meni je bilo čudovito, res nepozaben dopust, ampak se ne da primerjat, ker sva bila še sama in sva lahko malo več tvegala.

Aja, sezona je dol od oktobra, novembra pa do konec februarja približno. Midva sva bila zadnja 2 tedna v februarju in je bilo super vreme.

_____________________________

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner



(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Šri Lanka
16.10.2007 21:41:25   
Gina
Nisem bila, bi šla pa tja z veseljem. So pa šli moji znanci in so se imeli menda zelo fajn. Otrok v prvem razredu in je užival. Šli so sredi zime, se mi zdi da malo pred zimskimi počitnicami. Prišli so nazaj čisto zagoreli. Skratka, jaz bi tudi...

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Šri Lanka
17.10.2007 18:09:21   
Majček28
Čao,
jaz in moj deagi sva bila tam ravno pred enim letom (prve 14 dni novembra ). Midva sva sicer imela potovanje po deželi in ne počitnic ob obali pa je bilo vse OK. Kar se tiče varnosti: stvari se dogajajo na severu, zato tja ni priporočljivo (so pa vsi turistični centri na jugu ). Ravno takrat so ubili tamilskega ministra, ampak midva nisva nič občutila, da bi bilo kaj narobe. Vodnik, ki naju je vodil je bil domačin in je tudi vedel do kje je za turiste še varno. Hrana precej pekoča, imela sva dosti izbire v hotelih kar se tiče bolj evropejcem prilagojene hrane. Sicer pa nisi tam zato, da bi jedel tisto kar ješ doma.
Vsak hotel ima tudi svoj bazen oz. si izbereš tekega , ki veš da ga ima- to je pač alternativa, če bi za otroča bilo morje neprimerno!
Poznam družino, ki je odšla samo z ruzaki in dvema otrokoma (7 in 3 leta ) v lastni režiji, za 1 mesec in so neskončno uživali. Če pa imaš že v naprej vse organizirano je pa toliko manj komplicirano.
Sezona od oktobra do konca februarja. Midva sva sicer šla novembra, ko naj bi bilo malo padavin pa je vsak dan padal dež (moram priznat, da je prav pasalo, ker je bil topel in sploh ne moteč ). Zaradi podnebnih sprememb, ki uplivajo tudi na monsune je težko bit pameten kdaj bo najmanj padavin.

Priporočam, jaz bi definitivno še šla. Se je pa dobro držat določenih pravil glede higiene, ki pa ti jih bodo z veseljem posredovali organizatorji!
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Šri Lanka
17.10.2007 21:19:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

A res noben ni bil na Šri Lankiuser posted image


Žal še ne.....user posted image

(odgovor članu tananejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Šri Lanka
29.12.2007 12:51:06   
Pokora
Malo gledam teme za nazaj, pa sem našla tole tvojo temo.
Z možem sva pred prihodom otroka precej potovala in ker je v nama popotniška žilica precej prisotna, naju tudi mali ni ustavil. Ko je bil star pol leta je prvič letel. Do leta in pol smo se premikali po Evropi, pri letu in pol smo šli prvič "malo dlje" in sicer v Maroko. Ko sem spraševala za kakšen nasvet so me kar malo strašili da s tako majhnim otrokom naj nikar ne hodim tja. No pa se je prav lepo obneslo vse skupaj. To nam je bila tudi nekakšna preizkušnja za drugo leto ko se odpravljamo v Azijo. Spoznala sva da se mali sicer krsano obnese, samo za vse skupaj si je treba vzeti malo več časa.
Mi2 sva se odločala kam v Aziji bi šli. Med drugim je bila v igri tudi Šri Lanka, na kateri sva bila par let nazaj. Tam sva spoznala eno družino (mešan par - ona Nemka, on Avstralec) z dvema majhnima otrokoma, ki so potovali tako kot mi2 - se pravi backpack varjanta. Vse jim je štimalo. Otroka sta ful uživala. Prehranjevali so se v lokalnih restavracijah - otroka sta jedla bolj reči ki niso pekle.
Za lažje potovanje lahko na Lanki najameš šoferja, ki te z avtom vozi okoli. Mi2 tega sicer nisva prakticirala, sva potovala z lokalnimi busi in vlaki. Ljudje so ful prijazni. Mi2 nisva imela nobenih problemov, še posebno ne na severu, ki ga obvaldujejo Tamilski Tigri. Edino z otroki mogoče ne bi lezla tja gor, ker nikoli ne veš kdaj zopet "udarijo" in potem se težko vrneš (za pot dolgo 150km sva porabila malo več kot 8 ur, ker so non stop kontrole, tako da sva se nazaj vrnila z letalom)...
Mi jo drugo leto vsekakor popihamo v Azijo, najverjetneje v Indonezijo. Za enkrat imava v planu let do Balija, malo raziskovanja po njemu, potem pa počitnice na treh kičastih otočkih (Gili islands).
Če te zanima kaj bolj konkretnega, ti kar vprašaj. Lahko mi pišeš tudi na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Šri Lanka
24.1.2008 0:46:11   
Annny
Sezona za potovanje na ŠriLanko je jesen/zima. Če bi rada šla za ugodno ceno, spremljaj ponudbe za februar,
ko se bliža konec sezone (se začne deževni del leta) - so cene res kul.
Poročajuser posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Šri Lanka
24.2.2012 10:20:22   
viledka
no... ali si se vrnila iz Šri lanke????
Mi planiramo tja v aprilu? Še kakšen nasvet za potovanje z otroci?

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Tudi na dopustu ne pozabimo na okolje!
Ali ste vedeli, da je turizem odgovoren za kar 14 % vseh nastalih komunalnih odpadkov na globalni ravni in da evropski d...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?