|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ŽALOSTNA
25.9.2005 19:52:11   
mihi78
avgusta sem bila na histeroskopiji, po 3 ss, ki je pokazala manjšo pregrado pa je G rekel, da po njegovo tako majhna pregrada ne vpliva na splave user posted image po drugi strani pa mi je dr. Pušenjak svetoval naj po 3 ss premislim o odstranitvi.user posted image
verjetno se bom odločila za odstranitev. bolj malo sem zadnje čase na forumu, ker me služba čist zmozga user posted image user posted image pa ponavadi že ob desetih zaspim.
žalostna pa zato, ker še vedno ni user posted image pa še bo treba malo prestavit, ker sem prvo leto začela delat user posted image user posted image . pač mam res zelooo slab dan, mi gre kar na jok!!!
gledam vse te srečne mamice in očke, meni pa se na čase zdi, da se mi bo user posted image
zmešalo! saj vem, da nisem edina pa da ima vsaka kdaj tak dan ampak mene tako srček boli!
brez zamere, nisem imela namena pokvariti večera!
lp user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽALOSTNA
25.9.2005 19:59:49   
ameli
Mihi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,... pošiljam ti vse mogoče..... vem kako je ko iz meseca v mesec čakaš pa nič in pri tebi so še ti ss.......
Pošiljam ti en velik user posted image  , včasih je to najboljša tolažba......

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ŽALOSTNA
25.9.2005 20:01:27   
biba77
Joj, zalostna,
kako rada bi ti napisala tiste prave besede, ki ti bodo dale nove volje in vec optimizma, pa se sama redno in vedno znova znajdem v "tvoji" situaciji. Sicer se nisem imela nobenega SS, a verjemi, tudi, ko po 2.5 letih ne zagledas user posted image , je hudo...
Ti se le potozi in poskusi zaspati z mislijo, da se zdalec ni vse izgubljeno/doreceno. Stisni se k in pomisli na lepsi jutri.
user posted image


< Sporočilo je popravil Astra -- 25.9.2005 20:04:56 >


_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ŽALOSTNA
25.9.2005 20:12:11   
Marogica
Draga mihi78, rada bi te "potolažila", če te v tvoji situaciji sploh lahko. Pa ti namenim vsaj nekaj vzpodbudnih besed. Po številki 78, sklepam, da si '78 letni, torej stara 27 let. Mogoče se bo slišalo bedasto, vendar si še vedno dovolj mlada in imaš še kar nekaj časa, da boš imela otroke. Jaz sem imela prvega pri 35, drugega sedaj, pri 39 letih (mož je 6 let starejši). Seveda sem tudi v tvojih letih pomislila na dojenčka, vendar če ti sedaj po pravici povem, mi ni žal, da sem ju imela tako pozno. Sem se "izživela" na vseh področjih (potovala, živela v tujini, dozorela...), kar je sedaj samo v korist mojim otrokom, ker nimam občutka, da kaj zamujam.
Vem, da ni enostavno, če imaš 3 SS, vendar zate obstaja upanje!!!!!!In to je najbolj pomembno. Najbrž še ni prišel tvoj čas (sicer oguljena fraza), vendar vedi, da enkrat bo in bo zato takrat toliko slajše. Boš pač "starejša" mama, nič zato, otroci te kar lepo "gor držijo" in se nimaš časa staratuser posted image
Želim ti vse lepo

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ŽALOSTNA
25.9.2005 20:13:22   
Anitka
Mihi, vem kako te boli in prav je, da si se obrnila na nas. In sploh nam nisi pokvarila večera, saj vsaka kdaj pride v obdobje, ko se mora izjokati, ker ne vidi več "izhoda". Sama sicer še nisem imela SS, a me tudi vedno boli, ko ni uspeha. Upam, da bo za vse prav kmalu posijalo sonce in da bomo srečne spet zrle v svet.

Zdaj se pa stisni k svojemu dragemu, pusti solzicam prosto pot in ne obupaj. Naj kmalu sije sonce sreče v vajinih življenjih.

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ŽALOSTNA
3.10.2005 18:31:48   
mihi78
no, pa mi gre spet na jok! user posted image tokrat ne od žalosti ampak mi je enostavno toplo pri srcu, ko vidim kako mi stojite ob straniuser posted image
hvala, res ste najboljše!!!!!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ŽALOSTNA
3.10.2005 18:48:44   
Anitka
Ne več jokat, no. Zgleda, da bova obe prestavili delanje user posted image  za nekaj časa. Upam in želim nama, da nama ta čas hitro mine, do takrat ga pa izkoristiva karseda, a prav?

_____________________________

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ŽALOSTNA
8.10.2005 19:29:29   
mihi78
imaš prav, anitka user posted image , kaj čemo. mogoče pa še res ni napočil najin čas (ha,ha kot, da bi naju, pa vse ostale, to res tolažilo). ne glede na to koliko se tolažim "saj bo, saj bo" nič kaj ne pomaga user posted image včasih že mislim, da pa mi mogoče res ni namenjeno, da bi bila mamica ali pa da sem kaj takega storila in sem zato kaznovana. saj vem, da je butasto. no ja zdaj se odpravljam, seveda ko dobim termin, v ambulanto za neplodnost, bomo videli kaj bodo tam pogruntali.
Lp

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ŽALOSTNA
8.10.2005 19:41:58   
PiaM
Bravo, punce! Prave ste.Vse čestitke, da si tako lepo pomagate in opogumljate! Le tako naprej...user posted image  

user posted image  vsaki! 

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?