|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Že skoraj obupana
5.7.2005 11:57:25   
vitae
Lansko leto sem prenehala jemati po poroki KT in :hudicek: par mesecev ni bilo ne duha ne sluha o menstruaciji. Po pregledu mi je ginekolog predpisal Cyclo-Proganova in od takrat je redna.
Kot prvo me zanima ali ima že katera izkušnje s temi tabletami (jemanje je an isti princip kot pri KT)? Druga stvar pa je zanositev. V življenju mi je teklo vse po maslu, tukaj pa se je maslo stopilo :(. Že par mesecev neuspešno delava na tem, pa ni nič. Tudi danes je znova prišla teta Pehta. A imate kakšne učinkovite nasvete. Tudi na vsak drugi dan se ne prime. Vem, da se ne bi smela obremenjevati, a tako ne gre. Šla sem celo k vedeževalki, pa je rekla da do druge obletnice poroke bo. A čakanje me ubija. Opažam, da nisem edina.
Ali bi bilo pametno si meriti ovulacijo. Tega še ne počnem, ker ne želim postati suženj navad in rutinskega seksa.
Kakršenkoli nasvet bi me razveselil in me malce postavil pokonci.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:03:38   
Naty*Taja
Največkrat je kriva psiha!Moreš se popolnoma sprostit in ko ti sex ne bo samo sredstvo za zanositev (sama sem tudi kr naprej tako misl, ko smo začeli delat na :duda:), pa se bo ziher prijel, če je seveda vse drugo z vama vredu.
Lahko si pa temperaturo meriš in tisti dan ko se dvigne ziher rata, vsaj nam je.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:05:34   
Sara3
Žal ne vem kako ti pomagat, te pa popolnoma razumem. Midva se trudiva :sloncek::sloncek::sloncek: "že" 3 mesec brez uspeha kljub redni :hudicek:; pa sem že skoraj obupala. Ne bom ti niti rekla ne se obremenjevat, ker mene to razjezi :hudicek:, še posebej, če mi kdo to reče, ki ji je ratalo v prvo.
Recepta za takojšnji uspeh :duda: ne poznam........recimo - damo času čas in upajmo na najboljše.

:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

lp

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:09:03   
Rozika20
Z jemanjem tablet nimam izkušenj, za zanositev pa je
najboljši recept, da se sprostiš. Pot po kateri prideš do cilja je tudi zelo pomembna, posebej pri ustvarjanju novega bitjeca. Živi zdravo in polno. Kar naenkrat boš presenečeno ugotovila, da se je splačalo.

LP :rozica:

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:12:16   
vitae
Veš, kaj je najhuje in hkrati najlepše. Sex mi ni sredstvo, ampak v njem uživam. In takrat čisto nič ne mislim na to. Spomnim se le v času pred menstruacijo in ko vidim trop nosečih prijateljic in nekatere pripovedi (v stilu, prvič ko sva pa je ratalo:metulj:). Takrat ratam otožna, še zdaleč pa ne melanholična ter depresivna.
Vem, da moramo pustiti času čas, samo čakanje je naporno :)-. Se ti ne zdi. Po drugi strani, pa bi rada le zagotovilo, da bo vse v redu in nato lahko čakam in čakam. Najhuje je, ker poslušaš ženske v službi, prijateljice, ki ti pripovedujejo o svojih težavah.
Sicer pa, počitnice so tu.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:17:13   
Sara3
vitae se popolnoma strinjam s tabo (isti občutki), sej ima tudi potrpežljiva prav oz. vse, ki pravite, da se s tem ne smemo obremenjevat, pa da naj se sprostimo ipd. Vem, da je 3 mesece majhna doba, vendar pa si nisem tega pričakovala. Vse mamice okoli mene (sestra, 4 najboljše prijateljice) so vse takoj zanosile; ne poznam (dobro poznam) nikogar, ki ni zanosil v prvem poskusu. Mogoče sem razno zaradi tega že obupala.


(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:19:42   
maja75
Hallo punce!!! Obupate po treh mesecih?!?! A se zavedate, da je v vsakem ciklusu le 25% možnosti da zanosite v primeru, da je z obema vse O.K.? Midva eno leto :sloncek::sloncek::sloncek: brez zaščite in si neizmerno želiva otročička, pa nikakor nisem obupala. Seveda sem jezna, ko pride :hudicek:, pa tudi razočarana, to je pa vse. Ne delam panike in seksam zaradi užitka. Zadaj, ko jemljem Klomifen, se bova morala držati navodil G. tudi glede tega, kdaj seksava in upava na najboljše oz., da čimprej zagledava :modri::roza:.
Še to! Moja prijatelja sta 3 leta aktivno delala na tem, da zanosi. Z obema je bilo vse o.k., pa je šele po tako dolgem času uspelo. Verjamem, da se zgodi takrat, ko si v resnici pripravljen!

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:26:58   
emaa
punci ne se toliko sekirat, saj ni tako hudo, jaz mojmu rečem, da vaja dela mojstra. Mene tudi na obroke prime, da bi obupala, moj je pa samo jezen, zakaj se morava pri vsaki stvari borit, da jo dobiva, zakaj ni nič zlahka. Te grde misli preprečevat, ko sliši, da kdo pričakuje otroka, je težko, ampak se da. Ravno včeraj je bil slabe volje, ker je slišala, da ena v dlajnem sorodstvu čez dva meseca pričakuje otroka, in je bentil zakaj enim takoj rata. Pa sem mogla dat stvar v perspektivo, sem mu rekla kako je lahko tak, od te punce svakinja je mogla na IVF, je šele tretjič ratalo. Meni se zdi to dovolj za eno družino.
Ta mesec je 21., pa bova še vadila, če tudi tokrat ne bo, kot sem rekla vaja dela mojstra. Pa skoraj vsaka dočaka, je pač otrok takrat bolj cenjen, ko veš da prehodiš trnovo pot do njega.
Sara3 ne verjemi, da je bilo vse v prvo, za nekatere je tretji, četrti mesec v prvo, nekaterim se že takoj začne svet podirat, ljudje smo različni. Zame je bilo lani, ko sem po 4 mesecih zanosila, to takoj (je sledil ss) in se mi ni zdelo dolgo, za nekatere pa je.
Punce poletje je, čas dopustov, saj ni vse tako hudo, saj imata :love:, ki vaju imata rada, pa je že to nekaj, a ne.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Že skoraj obupana
5.7.2005 12:53:28   
rija
Sara3, mogoče pa si neplodna? Ma daj no, hecam se. Da ti ni ratalo v prvem poskusu pa si že obupala? Ja pa misliš, da boš dočakala 40 let? Jaz mislim da ne, če boš tako hitro obupala nad vsako stvarjo, ki ti v prvo ne bo padla z neba.
Punce, zresnite se malo, še bolj pa sprostite, pa bo.
A ste že slišale DA JE PREVELIKA ŽELJA NAJBOLJŠA KONTRACEPCIJA?

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Že skoraj obupana
5.7.2005 13:26:30   
Sara3
Boljše, da ne rečem več nič. VEM, DA 3 MESECE NI DOLGO!!! Sej tudi žile si ne bom rezala zaradi tega.
Mogoče sem se slabo izrazila :ups:

lp

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Že skoraj obupana
5.7.2005 13:58:33   
tinkamiška
Vitae in Sara:rozica:

Ne smeta zameriti, če vama katera kakšno pove zaradi vajinega obupa, ker so namreč na tem forumu punce, ki se po par let trudijo in trudijo zanosit pa jim še ni ratalo, pa niso obupale, mogoče so rabile kdaj malo vzpodbude, da so dobile nov zagon in še vedno upajo in se trudijo:angel:

Kot pravijo ginekologi je do 1 leta normalna doba, da zanosiš, potem pa se začnejo razne preiskave in postopki, tako, da do tkrat si nedelat tolikih skrbi. Res je zoprno to čakanje in ko se pokaže M nastopi razopčaranje, ampak res je prezgodaj za naslov "že skoraj obupana"

Upam, da ne zamerita, nisem hotela nič slabega, bi rada, da bi se dobro počutile med nami in razumem, da si želita čimprej imet svoje:duda:, ampak v vsem tem čakanju se naučiš bit potrpežljiv, kar kasneje, ko dobiš svojega tako željenega:duda: še kako pride prav:)

Lepo se imejta in čimprej vama želim:modri::roza:!

Tinka

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Že skoraj obupana
5.7.2005 13:59:48   
Neža81
Mislim, da bo tudi mene vsak čas presenetila M:hudicek:. Ne pričakujem je 9.7.05, ampak sem že zaj cela mozolasta, kar je prvi znak prihajajoče M:hudicek:. Eh, naj se gre vse solit. Mogoče bo pa v 11 poskusu kaj ratalo :(

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Že skoraj obupana
5.7.2005 14:01:13   
emaa
Neža mozolji so ja znak lepote, mene poglej, naj bi mela zdaj O, pa mam kar precej teh lepotnih znakov:)-

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Že skoraj obupana
5.7.2005 14:16:21   
vitae
Tinka, niti malce ničesar ne zamerim. :)Malce sem se le odklopila z neta in sedaj sem spet tukaj. Vem, da ni še časa za preplah, da sem še dovolj mlada in neizmerno zaljubljena, da šele pol leta intenzivno delamo na tem, a ne morem se znebit ob :hudicek:nato slabega občutka, v smislu le kdaj nama bo pa le uspelo. Sicer pa, vedno le ne gre vse po planu. Life is like a box of chocolate, you never know what you gonna get:sloncek:
Danes ste me punce spravile v boljšo voljo. Rabila sem le čvek, da vidim da nisem edina.
Me pa še ena stvar zanima. Če si katera od vas meri ovulacijo. Kako poteka oz. kateri pripomoček za to uporabljate.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Že skoraj obupana
5.7.2005 17:44:20   
anajmad
joj punce.kako ste nestrpne.Je treba vse odmislit in enkrat bo že.Kaj naj jst rečem,ko sva se za najinga :angel:Vida trudila več kot 6 let:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:.Potem smo ga izgubili,toda nisem obupala.Sedaj greva v nove boje:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:za tretjega:duda:in enkrat vem,da bo ratal.Potrpežljivost,potrpežljivost...
en lp:morje:D.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Že skoraj obupana
5.7.2005 18:21:56   
tinkamiška
Damjana:miska::miska::miska::miska::miska::)

Vitae, sem vesela, da nisi jezna in pregovor, ki si ga napisala se tudi meni zdi še kako resničen, včasih im apa tudi dober pomen:)

Glede ovulacije, sama nisem uporabljala testov, sem si jo pa par mesecev merila sama z termometrom in sicer vsako jutro ob istem času, pod kezikom. Samo enkrat se mi je narisala lepa krivulja, ker je BT zelo odvisna od raznih stresov, prehlada,...skače gor in dol, zato sem kmalu obupala. Sem si pa par mesecev preden sem zanosila tipala maternični vrat in en dan pred preden bi naj prišla M je bil še zelo visoko in trd, zato sem bila prepričana, dabo malo zamujala, no pa je sploh ni bilo več:)

Lahko si meriš BT, ampak meni se zdi to po eni strani zamudno in kasneje tudi stresno, ker imaš to ves čas v glavi, je pa res, da sem kasneje hodila h G, ki mi je z UZjem napovedlala prihod O.

Lepo bodi:rozica:

Tinka

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Že skoraj obupana
6.7.2005 10:02:43   
bambi
Ah, drage moje lubice, čisto vas razumem, da pride včasih obdobje obupa, ampak resnično pomaga pa tukaj samo vztrajnost in potrpežljivost..... Tudi nama je prvič ratalo takoj, najino miško sva žel izgubila, in ko sva se odločila za drugega :duda: je pa trajalo kar 14. mesecev..... Sem bila včasih resnično že na robu obupa, na koncu sem dobila še napotnico za neplodnostno ambulanto in to me je potrlo do konca..... in ravno takrat, tisti mesec, ko sem se že sprijaznila, da po naravni poti verjetno ne bo uspelo, sem dočakala :modri:.... Poglejte, koliko vztrajnih punc je tukaj, ki se leta borijo in na koncu bo vsaka dočakala svojega :duda:, v to sem prepričana 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Zapomnite si nekaj: vsaka stvar je za nekaj dobra in vse te izkušnje samo povečujejo ljubezen, ki jo čutimo oz. jo bomo čutile do svojih malih sončkov..... ti bojo zagotovo nekaj posebnega :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Bambi

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Že skoraj obupana
6.7.2005 10:30:32   
pupika
Punce ne obupat, bolj se bomo sekirale težje bomo zanosile. Saj vem, da je težko, toda posusite se prepustiti lepem dogodkom in tako, se nam bo nasmehnila sreča.

Tudi jaz sem včeraj skoraj obupala, ko sem imela zopet ss in sem se spraševala zakaj se mi to vedno dogaja, kadar mi uspe zanositi. Saj pozabiš nikoli, toda moraš preboleti in upati na najboljše. So pa trenutki, ko samo :(( in se sprašuješ zakaj se sploh trudiš, če je potem to tako boleče. Jaz sedaj upam, da mi ne bo treba ponovno na čiščenje, mojo drugo pikico sem izgubila in sedaj počasi prebolevam.

Za vse vas :rozica::rozica::rozica:
:miska::miska::miska::miska::miska:
:angel::angel::angel::angel::angel:

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Že skoraj obupana
6.7.2005 10:59:49   
tinkamiška
Oh Pupika, žal mi je:(, to je p tako hudo:rozica::rozica::rozica: Naj te angelčki spremljajo in ti pomagajo, da naslednjič ne bo prišlo do tega:angel::angel::angel:

Dži se!:rozica:

Tinka

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Že skoraj obupana
6.7.2005 11:10:58   
pupika
Tinka najlepša hvala.

Kako je kaj s tabo, tebi je že uspelo zanositi?

ZATE :rozica::rozica::rozica::rozica:

Saj jaz upam, da me jutri G ne bo obdržal v bolnici, ker se že pri moji G včeraj ni nič videlo v maternici, tako, da jaz upam, da se je samo sčistilo. Moram pa jutri pridet v bolnico na pregled tešča, in to mi je bilo malo sumljivo. Ni mi jasno kaj bi radi sčistili, če nikjer ni nič vidno, vidni so bili le nosečniški hormoni, ki mi upadajo.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Že skoraj obupana
6.7.2005 11:14:39   
Sara3
Pupika sem brez besed :((:((:((........ne vem niti kako bi te lahko vsaj malček potolažila...........zelo mi je žal :((:((:((.....
Kakor sama praviš....samo obupat ne smemo (Upanje zadnje umre) No upam, da ti bo vsaj čiščenje prikrajšano. Zate :miska::miska::miska:; :angel::angel::angel:
:rozica::rozica::rozica:

P.s. Hvala vsem za spodbudne besede; po prespani noči je vse malček lažje.

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Že skoraj obupana
6.7.2005 11:15:04   
Pia73
pupika tole je pa res žalostna novička,.... :((:((:((

Smo s teboj,.... Tudi jaz sem šla čez 2 s.s. V tretje pa je šlo,....

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Že skoraj obupana
6.7.2005 11:18:19   
tinkamiška
Pupika meni je ratalo ja. Zaenkrat ni nobenih problemov. In upm, da bo tako še naprej.:zajcek:

Ti želim, da ne bo treba posegat vate in da naslednjič pa bo res šlo vse brez problemov. Držim pesti:miska::miska::miska::miska::miska: in mislim nate:rozica:

Javi se kako je bilo:rozica:

Tinka

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Že skoraj obupana
6.7.2005 11:34:05   
pupika
Tinka naj vaju varujejo :angel::angel::angel: in da bo tvoja :duda: prišla na svet zdrava in da bo sedaj pod tvojim srčkom še pridno rastla.

Pia kako pa je kaj s tvojo nosečnost, če se ne motim, si že skoraj na koncu. Tudi zate :angel::angel::angel: in za tvojo :duda:, ter da boš imela lahek porod in brez zapletov.

Vsem puncam se zahvaljujem za vaše nežne besede, ki ste mi dale vedet da nisem sama.

Za vse vas punce en velik šopek :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
in naj vas in vaše pikice varujejo :angel::angel::angel:

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Že skoraj obupana
6.7.2005 11:35:58   
tinkamiška
Hvala tudi tebi Pupika, ker lahko tudi v tako težkih trenutkih misliš na nas:rozica:

Drži se in veliko sreče tudi tebi:angel::angel::angel::rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu vitae)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?