|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Žusterna
2.3.2007 13:40:31   
marsovka
na kakšen deževen dan bi se odpravili v žusterno z našim 9-mesečnikom. Prosim za komentarje, izkušnje! Kako je kaj "poskrbljeno" za dojenčke?
Hvla vsem

< Sporočilo je popravil nalin -- 2.3.2007 21:42:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ŽUSTERNA
2.3.2007 13:43:42   
Peli
Mi smo bli tam za novo leto in morm rečt da je bla v otroškem bazenu za našega, takrat 10mesečnega fanta, kar malo hladna, potem sm ga mela kar v jacuzziju, pa mi ni noben nič zatežu, čeprav navadno reševalci tega ne dovolijo, očitno pa tam dovolijo?

(odgovor članu marsovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Žusterna
2.3.2007 14:51:24   
Anonimen
Mi gremo vsako leto vsaj enkrat na vikend paket v Žusterno in nam je vedno lepo. Letos smo bili prvič z našo štestletnico in takrat štirimesečnico in smo se imeli zopet super. Bazen smo z našo tamalo uporabljali tisti okrogel z mehurčki, v bistvu smo se samo malo namakali. Za našo tavečjo punco pa je itak Žusterna zakon. Se znori z atijem do konca. user posted image  Všeč mi je, ker se tam počutimo domače, tako na bazenih, kot tudi v restavraciji. Še bolj pa mi je všeč, ker iz sobe do bazena lahko greš kar v kopalnem plašču.

< Sporočilo je popravil nalin -- 2.3.2007 21:42:27 >

(odgovor članu Peli)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Žusterna
2.3.2007 23:46:15   
saving
Morda smo imeli smolo, ampak nam ni bilo preveč všeč. Pri tuših je bilo nekaj umazanije, stranišča so smrdela in v bazenu je bilo preprosto prehladno. Če ti ne gre za bližino, je kakšno drugo kopališče boljša izbira.
Je pa res, da imamo prijatelje, ki so tam bili že večkrat in se zadovoljni vračajo tja. 100 ljudi, 100 čudi user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Žusterna
4.3.2007 17:56:57   
KODA
Mi smo bili tudi zadovoljni.Tako v notranjem ,kot tudi v zunanjem bazenu.user posted image

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu saving)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Žusterna
15.3.2007 10:15:42   
Nika v službi
Mi hodimo tja redno in smo izredno zadovoljni. Do družin z otroki (in z otroškimi vozički) so izredno prijazni. Hotel je povsem soliden, hrana odlična, park je prav fin. Meni osebno je notri zelo toplo, sploh v tistem delu pri ta velikem, plavalnem bazenu ob oknih, kjer so ponavadi še sonce upre in je skoraj pretoplo. Meni se voda (razen velikega bazena, ki je tako ali tako namenjen plavanju odraslih oz. večjih otrok) ni zdela mrzla, skratka naše izkušnje so izredno pozitivne. Sem bila pa vedno v zimsko-spomladanskem času, tako da zunanjega dela nisem še preverila, izgleda pa čisto simpatično.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Žusterna
15.3.2007 10:26:24   
Anonimen
Nam pa ni bilo všeč. Zaradi osnovnih hotelskih storitev. Pozabii so, da imamo polni penzion in so potem nekaj na veliko štrikali, hrana je za kosilo priredba večerje (mnogokrat ostanki), v večji jedilnici je bilo v jesenskih počitnicah mrzlo, na recepciji niso našli naše rezervacije, hotelski gostje so (predvsem tujerodni) ponoči razgrajali po hodnikih, tako da se je naš tamali nenehno zbujal...

Raje grem v Histrion.

(odgovor članu Nika v službi)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Žusterna
16.3.2007 11:01:45   
Nika v službi
To samo dokazuje, kako različne so izkušnje. Očitno ste res imeli smolo, Raho. Mi smo vedno imeli polpenzion, tako da s polnim penzionom nismo ravno seznanjeni. Kakšnega izrednega hrupa v superior delu še nismo doživeli, je pa v hotelih vedno tako, da občasno pač slišiš prihajajoče goste v jutranjih urah, ko klepetajo in se smejijo na hodniku (največkrat Italijaniuser posted image ), ampak nas to ne moti. Včasih je tudi prag naše občutljivosti različen. In če si že v štartu malce znerviran zaradi neustreznih storitev, potem ti gre hitro vse na živce.

Skratka, v Žusterni smo bili že velikokrat, pa je bilo vedno zelo prijazno. Prav nasprotno pa lahko rečem za Morski park Laguna Mi niso dovolili z otroškim vozičkom noter). Tudi Histrion me ni navdušil, v lobby baru so bili prav neprijazni, pa še večkrat kot ne je bil zaprt. Tudi GH Emona ni vredna svojega denarja. Na Obali smo se mi imeli najbolje v h. Apollo, pa smo dali skozi praktično vse hotele kategorije 4 in 5 zvezdic.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Na družinski izlet z vlakom
Se je vaš otrok že peljal z vlakom? Toplejši dnevi so idealni za družinski izlet z vlakom - po Sloveniji ali za več dni ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?