|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   žalostna!!
28.9.2005 8:42:43   
trobentica74
Danes me je ugriznila žalost.user posted image Zadnjo M sem imela 10.08. 3.09 je bil minimalen izcedek 2 dni user posted image , ki ga ne morem imeti za M. S kt sem prenehala februarja in od takrat pridno delamo na otročku. Tudi M so bile kar nekako redne od 31 do 37 dni.Zdaj pa je ni in test tudi ni nič pokazal. Nimam nikakršnih znakov da sploh misli priti, ponavadi me je pred M vsaj kaj špikalo, zdaj me tudi to ne, prsa me tako in tako nikoli ne bolijo. Test sem naredila pred 14 dnevi,zdaj pa ne vem ali naj ga naredim ali ne. Ali naj se najavim pri moji zoprni G.Po toči je prepozno zvoniti ampak zdaj se sprašujem, zakaj sem 6 let jedla kt, ko jih očitno nisem potrebovala. Nikoli si nisem mislila, da je tako težko priti do otroka, pa tudi rosno mlada nisem več-kmalu 32 letuser posted image . Ker ste prijazne punce, vas prosim za kakšno vzpodbudno besedo in čeprav nimam energije, vam vseeno želi en lep dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: žalostna!!
28.9.2005 8:50:23   
tecka
Trobentica. Lej, kako imaš ti lep vzdevek! Pri njem dobiš asociacijo na pomlad, topel sonček, optimizem.
Če si jemala kt 6 let, si jih jemala zato, ker si neko odločitev sprejela zavestno. Za nazaj ne moreš popravljat, ne izgubljat energije za pretekla dejanja.
Če ne rata in ne rata in ti je tvoj G smotan, je prvi možni korak, ki ga lahko storiš, da ga zamenjaš. Torej v akcijo, sploh če si lahko za začetek privoščiš samoplačniškega g.

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: žalostna!!
28.9.2005 8:51:43   
emaa
ne bit tako žalostna, saj 7 mesecev še ni tako dolgo. Do enega leta te nima kaj skrbet. Moji svakinji je uspelo po enem letu, pa bo čez 1,5 meseca rodila. NIč ni izgubljeno, še malo pa bo. Je pa res hudo, ko pride M. če pa sumiš, da M ni bila prava ponovi test, saj je že več kot 14 dni mimo, če si noseča, ti bo zdaj pokazalo.

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: žalostna!!
28.9.2005 8:54:48   
vampirka
Trobentica - glavo pokonci! Ne sprašuj se kaj bi bilo, če bi... KT nimajo veze z neplodnostjo oz. težavam ob zanositvi (kvečjemu pomagajo jajčnikom, da malo počivajo in hranijo zaloge jajčec). Če bi videla v prihodnost, bi bila najpametnejša, najbolj bogata (ker bi vedela loto kombinacijo user posted image ) in nasploh naj naj!!! Pojdi do svoje G. Če je "zoprna" kot praviš, jo zamenjaj - razumevajočih G ne manjka, le spravit se je treba do njih.
Mogoče se tole bere, kot da te kregam, ampak ne - želim ti vse najboljše - in vedi, da nas je tu kar nekaj, ki se na user posted image  trudimo že lep čas. Stojimo za tabo in ne obupat!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: žalostna!!
28.9.2005 10:02:38   
kapica
Ja, Trobentica je pa res lep vzdevek, tak poln energije in dobre volje.

Verjemi, da nas je polno tukaj, ki smo ob prihodu M zalostne in user posted image user posted image user posted image , pa se vedno nekako poberemo in spet znova.

Jaz bi tudi rekla, da mogoce se enkrat test poskusis, potem pa najprej zamenjas G. Ce se tako neudobno pri tem G pocustis, res nima smisla. Jaz sem tudi dolgo rabila preden sem pravo nasla, ki je vsaj malo bolj normalna.
Aja, pa pri meni je tudi bilo ta mesec tako, da je M prisla 10 dni pozneje kot ponavadi, test vmes je bil pa seveda negativen. S tem hocem povedat, da lahko psiha tudi naredi svoje.

Jaz se tudi sprasujem kaj mi je bila leta prej zascita potrebna, da je vcasih tako tezko zanostiti si verjetno nihce prej ne misli.
Ampak vedi da vsaka odlocitev ki smo jo kdaj koli sprejeli, je bila za nas takrat edina in ta prava.
Tako da ne jokat za leta za seboj, nicesar ne moremo spremeniti.

Sedaj pa kar pogumno, jaz ti drzim pesti in zelim veliko srece user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: žalostna!!
28.9.2005 16:42:40   
ronni
No,ne bodi tako žalostna!!!!!!! Poglej,koliko nas je,ki držimo skupaj in vse mislimo druga na drugo!!! Zato vsaki rata-enim prej drugim kasneje!!!
Poskusi si najti kakšno stvar v kateri uživaš,pa si jo čimvečkrat privošči!!
Zamoti se, potem pa bo kar naenkrat-kot strela-user posted image user posted image !! Mogoče še pričakovala ne boš!!!

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: žalostna!!
28.9.2005 17:25:57   
lenika
Praviš, da je že 14 dni odkar si delala test? Mogoče pa takrat še ni bilo dovolj nosečniškega hormona. Jaz bi na tvojem mestu še enkrat naredila test in če bi bil negativen odšla na pregled k svoji G. Želim ti veliko sreče in da bi se vse izteklo po tvojih željah.

(odgovor članu ronni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: žalostna!!
28.9.2005 21:13:59   
Massa26
Oj trobentica,

jaz pa razmišljam takole: če si imela zadnjo M 10.8, bi mogla dobit naslednjo okrog 15.9 in si imela O nekje konec avgusta začetek septembra. Po tej logiki bi lahko bila tista krvavitev 3.9. vgnezditvena. Test si pa delala ravno ob zamudi in laho da še ni bilo dovolj hormona. Res je tudi, da se hormoni lahko zbegajo na 1101 način in da pri teh stvareh ne moremo natančno vedeti, kateri dan se kaj zgodi, ampak meni se zdi čisto mogoče............

Jaz bi na tvojem mestu čimprej naredila še en test, boš vsaj vedla, pri čem si. Držim pesti. Sicer pa sedem mesecev pomeni nobene panike.

(odgovor članu trobentica74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RESNIČNA ZGODBA: Sinu so zdravniki ohladil...
Bil je lep topel jesenski dan, za pregled v porodnišnici sem obula balerinke. Malčku se ni mudilo na svet, bila sem štir...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?