Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Probala sem s Huggies, ker sem imela že enkrat to obdobje in so mi pomagale,zdej pa isti šit. Pri pamperskah mu uide ven na hrbtu, pri Huggies pri straneh. A je možno da zaradi tega ker so mu 3 rabno premajhne in 4 mogoče prevelke. Danes sem probala od DM in isti šit. Študiram če bi bile Activ fit boljše sam a ni samo fora da imajo elastične trakove pri straneh, spredek in zadek sta ista
 . Probala sem s Huggies, ker sem imela že enkrat to obdobje in so mi pomagale,zdej pa isti šit. Pri pamperskah mu uide ven na hrbtu, pri Huggies pri straneh. A je možno da zaradi tega ker so mu 3 rabno premajhne in 4 mogoče prevelke. Danes sem probala od DM in isti šit. Študiram če bi bile Activ fit boljše sam a ni samo fora da imajo elastične trakove pri straneh, spredek in zadek sta ista Mogoče bi probala tudi od Mullerja?? A ima Muller tudi mogoče svoje pakirane po 2 komada kot DM naprimer, da vsaj sprobaš...ne pa da moraš kupt celo pakungo pa vidš da je ista zgodba kot prej...mislem men že rjuh zmankuje, perem ravno vsak dan
  Mogoče bi probala tudi od Mullerja?? A ima Muller tudi mogoče svoje pakirane po 2 komada kot DM naprimer, da vsaj sprobaš...ne pa da moraš kupt celo pakungo pa vidš da je ista zgodba kot prej...mislem men že rjuh zmankuje, perem ravno vsak dan