|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   že spet te mame :(
16.3.2005 15:50:00   
KIRA
tokrat moja. živce mi žre na vsej črti. ene pohvale še nisem slišala od nje, odkar je mala na svetu. vse delam narobe, pa vem da delam prav. v glavnem, ona vedno vse bolje ve.
kot da sem jaz smotana - sedaj so drugi časi !!!!!
zdaj nazadnje sem jih spet poslušala, ker pri 7 mesecih malo še vedno v vozičku vozim - v jajčki - oz. lupinici. še je ni prerasla in je po mojem še čist o.k. da jo vozim notri, ko bo večja, jo bom že v spodnjem delu (bagiju), pa če bo treba ji bom zimsko vrečo tudi dala. Ampak zaenkrat ji je jajčka čisto prav.
ona mipa nekaj štenka od okvare hrbtenice, pa da bo imela krive nogice pa še kaj. Samo zato najbrž, ker nisem hotela imet njenega 18 let starega vozička, ki se je ves ta čas kotal na podstrešju, ampak sem si kupila novega. pravzaprav mi je denar dala tašča, ker je po vsej sili hotla nekaj mali kupit, pol sem ji pa rekla, da mi lahko za voziček nazaj da če hoče.
nisem kupovala tistega, ki se imela nagledanega od peg peregoja, pač pa tak kombiniran - pikolo (kot kobo recimo).
sedaj pa sem skoz kregana - češ zakaj še vedno malo v tistem vozim. čist za vsako poslušam samo štenkanje. pa če ne grem z njo v oblačnem ali vetrovnem vremenu na zrak tudi. jaz že vem, kdaj je dovolj toplo in je vreme za sprehod o.k. kje pa piše, da mo raš vsak dan bit z otrokom zunaj!! pa pozimi!!! sedaj ko bo bolj toplo bova že šle ven.
sedaj sem spet tako poslušala, da sem kar slušalko dol vrgla, ker mi je začelo na jok it. kadar mi ena ne teži, takrat mi druga, najraj bi obe nekam poslala - mamo in taščo, pa naj se zase birgata in mene pustita na miru. ne dasta si dopovedat, da sem zdaj jaz mama, da sta njidve že bile in da zdaj to velja, kaj jaz povem. če bi mogla, bi se odselila nekam daleč vstran, ker od niti ene ne dobim pomoči ki jo rabim, pač pa samo štenkanje in "jaz vem vse bolje, ker sem več otrok gor skopala kot ti"... vedno vse bolj vejo. počasi ne bom imela kontakta z nobeno več, ker mi preveč gre v živce in na dušo, ko moram take poslušat, pol sem pa samo slabe volje in jokam na ta račun...

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   že spet te mame :(
16.3.2005 16:41:32   
kalimero
Ne vem Kira, a sploh hočeš komentar na tole ali rajši ne? Res te ne bi rada razburila. Vsaka mama najbolje ve, kaj je dobro za njene otroke, tudi ti. Brez skrbi.
Za moje otroke in to za vse tri je bilo najbolje, da so šli ven vsak dan ob vsakem vremenu. V vozičku, v kenguruju, kasneje v nahrbtniku. Tudi v dežju, ker niso iz sladkorja. Pri sedmih mesecih je bila lupinica že zdavnaj predmet zgodovine.Amapk to je veljalo za moje otroke. In če bi imela še četrtega, bi zanj veljalo enako. Vsi so še živi in predvsem zdravi. Pa jih je dobil veter, pa od začetka že jedo jogurte iz hladilnika pa še kaj takega. Ampak to velja za moje otroke.
Ti pa imaš očitno drugačna merila. In ker za njimi trdno stojiš, potem je verjetno tako prav.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   že spet te mame :(
16.3.2005 16:42:11   
kalimero
Aja, pa še to. Nikakor ne jokaj zaradi njunih komentarjev!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   že spet te mame :(
16.3.2005 17:08:34   
Nogavička
Ej Kira, evo eno :kava: in eno:rozica:. Bo minilo. Pa saj to veš. Nisi edina, ki ji mama kdaj "pokrovko dvigne".

L.p.:rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   že spet te mame :(
16.3.2005 17:47:22   
lidia
Veš kaj, ko bo spet kaj takega, kar vprašaj, če je njiju tudi skoz nekdo poučeval in prepričeval, kako se kaj dela in kako nista nič prav delali.

Bosta debelo pogledali...mogoče pa kateri tudi kapne, da gre predaleč.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   že spet te mame :(
16.3.2005 18:07:00   
Gina
Kira, čez eno uho notri in s svetlobno hitrostjo pri drugem ven. Nima smisla. Povej jima, da tega ne misliš poslušati in se obrni takoj ko začneta. Jima bo že prišlo do možganov.

Če voziš v lupinici ali pa ne, je čisto vseeno, tako da res ne vem, zakaj bi se zato sekirala.

Če kakšen dan otrok ne gre ven tudi ni nič narobe. Jaz sem tudi včasih mislila, da vsak dan in za vsako ceno mora otrok ven. Pa sem hvalila vrtec, kjer so to delali. Ampak moj otrok je bil ves čas bolan. Kaj pa če je bil tudi to delen razlog. Mogoče pa dež in megla in hud mraz vseeno niso najbolj fajn.
Na sonček pa le pojdi, ker kisik in sonce vračata energijo.
Če si pa preveč utrujena za to, kar se tudi včasih zgodi, jima pa (starima mamama) daj bejbo za vozit. Naj jo ponosno vozita okrog, pa bo.:)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   že spet te mame :(
16.3.2005 19:45:50   
mamsi
Ti si najboljša mamica svoji hčerki, ti jo najbolj poznaš in veš, kako ravnat z njo. Če boš to vedla, bo tamala tut čutla, da se dobro počutiš v svoji koži in se bo potem tut ona dobro počutla9nebesa. Hkrat pa boš brez slabe vesti mami povedala, da si ti mamica tukej, ne ona. Tut sama sem takoj ta prvič, ko mi je hotla nekej pametovat, zinla: "A sem lahko mamica u miru! Če me boš komandirala, ne bom prišla več na obisk!" In je utihnila, od takrat mi nč ne reče. Povej, kje so meje.

PS.: Moja je skor 9 mesecev stara, pa sem jo do 1 tedna nazaj imela v jajčku!! Pa je čist okej;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   že spet te mame :(
16.3.2005 19:46:44   
viv_
A ti pri 7. mesecih nič ne protestira v lupinici? Moji bi se zmešal... pomoje?

Če ji paše jo imej notri...

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   že spet te mame :(
16.3.2005 19:47:31   
mimica
Upam, da ne boš užaljena, ampak mislim, da ima mama malo prav. Sicer ni pravilno, da ti to vedno vrže pod nos, ampak sedem mesečni otrok v lupinici. ..Ne vem no, se mi zdi malo ozko in res ne preveč udobno ter nezdravo za hrbtenico. Sicer pa je tvoja izbira. Ne jemlji si vsega k srcu in včasih kaki nasvet sprejmi, ne pa da takoj pomisliš, da te nekdo kritizira. To je bil samo moj dobronamerni nasvet. Pa brez zamere

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   že spet te mame :(
16.3.2005 20:15:44   
Annny
Ojla,

mame so pač take:) Tudi moja rada deli nasvete..ampak midve se res fajn razumeva, zato ji večkrat kar šali nazaj rečem, da zdaj je pa res že čas, da mi da malo miru in naj neha težit. No, in potem se smeji...ampak naslednjič spet isto: 'Dej no, a jo lohk jst previjem? Naja, danes greš s staro mamo ven..Niti za trenutek je ne puščaj same na previjalni mizi, sicer..Kar pusti jo, naj malo pojokca, jo boš tako razvadila, da boš njena sužnja..' In še bi ti lahko naštela, kakšne vse ima 'na zalogi':)-
Ampak ji nič ne zamerim- vem, da hoče samo dobro in to cenim..če mi pa kaj ni všeč, pa gre pri 1 ušesu noter, pri drugem ven:)
Jokat pa nikar- veš, da je vsak nasvet dobronameren in da obe skrbi za vnučko9nebesa
Ne bodi z njima 'na nož', če veš, kaj mislim..ko ti dasta nasvet, reci 'Ja, OK' in naredi po svoje.

papa:rozica::zajcek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   že spet te mame :(
16.3.2005 20:16:54   
Annny
Ja, zdaj se pa sploh ne smeš sekirat, ker v sebi nosiš novo pikico, ki dobro občuti tvoje razpoloženje.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   že spet te mame :(
16.3.2005 20:24:36   
Jutra
Kira, veš kaj naredim jaz, kadar mi nekdo non-stop "utruja" z nasveti, kaj se pri :duda: sme in kaj ne? Vprašam svojo pediatrinjo;) In če moje ravnanje potrdi kot pravilno, sem pomirjena. Če pa sem v svoji nevednosti doslej ravnala napačno, pa :ups: poslušam njen nasvet.

Dostikrat pa vprašanje zastavim kar tu na forumu. Več glav več ve.:)
No, bomo pa skupaj prišli do rešitve težave.:)


(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   že spet te mame :(
16.3.2005 21:38:06   
Pia73
Za svojo hči si sigurno najboljša mamica.

Čeprav se tudi jaz podpišem pod post od kalimero. Meni se tudi zdi, da je tamala že prevelika za lupinico in morda res greš s tamalo premalo ven. Sicer pa je to tvoja stvar in ti že veš. To povej tudi mami in tašči, čeprav sem sigurna, da ti nočeta slabo. To so pač mame.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   že spet te mame :(
17.3.2005 7:41:39   
KIRA
Hvala punce. sem se mal pomirila. sem včeraj morala it ležat, ker sem bla tako na tleh. sem probala še enkrat razmislit o tej zadevi.

pa sem prišla do sklepa, noben ne more sam šimfanja poslušat. jaz mam tega čez glavo. vse delam narobe po njeno, kot da sem slaba mama. občutek mam, kot da bi mi punči najraj vzela. ampak jaz jo ne dam, ker je moja in sem se tako dolgo trudila za njo in sem morala dat skoz vse mogoče cirkuse in bolečine in kupe injekcij...

em primer: ko jo je morala prvič preoblečt, ji je pleničko sprednji del nazaj dajala. to pove skoraj vse. takrat so bli drugi časi, ko je bla ona mama, zdaj sem pa jaz in jaz že vem kako je prav.

pomagata mi pa ne niti ena, ne druga, zato ne vem, kako se ju naj rešim, da se bosta nehali vmešavat. stike bom prekinla tako bom naredla. tašča sam jamra, pa se neki "kao cmeri", ker je ne rabim - saj itak nardi vse po svoje, ne kot ji poveš, pol je pa takoj užaljena... mam pa sam neke kritike od sebe daje, če je ne hranim prav, pol jo preveč nosim, če ni to, pol je jajčka v vozičku kriva, da bo imela krive nogice ali pa hrbtenico! pa človeku to prek pride.

glede jajčke pa, ker ste se čudle, da se nič ne "buni" - mala je najraj v njej, ker je navajena nanjo, nič se ne jezi, takoj se umiri, ko jo dam not, ker ve, da greve ven. sem jo probala 1x v spodnjem delu peljat, pa ga ni marala preveč, ker je preveč položen. v sedečem položaju pa zdrsne precej dol, tako da jo moram na tesno zapet. jaz mislim, da je čist o.k. če je še v jajčki, ker je nikjer ne tišči in je še ni prerasla.
v onem spodnjem delu se mi pa zdi tako zgubljena in mičkena, ker je tako velik.

včeraj sem se čudila, da nekateri manjše dojenčke kot je moja, vozijo v teh 3 kolesnih bagijih po mestu in so dojenčki tako mičkeni, da se ti zdi da ven padejo, bagiji pa zgledajo tako veliki. pa še pokrit se jih ne da prek nogic..

jaz mislim, da bi še kak mesec dni komot lahko bla v lupinici, saj je narjena za do 9 kg. moja punca pa ima 7600 g in je sedaj (na zadnjem pregledu) bila velika 66,5 cm. ali pa naj jo vseeno že probam dajat v spodnji del??? pa naj ji dam gor zimsko vrečo, ali pa raje ne??? ne vem. čist sem zmedena.

ob vsakem vremenu je pa tudi nima smisla ven vozit, ker 1. voziček ni nepremočljiv in nimam denarja za dežno prevleko, 2. je bilo pa do sedaj premrzlo. zdaj ko bo lepše, pa bova več zunaj, itak jo skoz s sabo vzamem, ko greva v trgovino oz. v mesto, ker je ne upam pri tašči pustit.

ne vem kje piše, da moraš vsak dan kilometre nabirat z vozičkom, sicer pa moram čimveč počivat in je zame zelo naporno biti cele dneve z otrokom sama.
poleg tega še gospodinjstvo, perilo si itak moram sama dol nosit (2 nadstropji niže, tako da včasih imam v eni roki hčero, v drugi košaro s perilom),
pa še na sprehod, pa še vsak 2 dan kopanje - vodo si pa moram v vedri iz kopalnice nosit, ker midva svoje kopalnice nimava - tolko o tem, da nosečne ne smejo dvigovat več kot 10 kil - ko mi pa hči tehta skoraj 8, vedro vode pa prek 12... če bi se vsaj ponoči lahko malo spočila, kose mi pa od januarja meseca naprej, ko je bla bolna ponoči oglaša. danes me je vsake pol ure budila in nisem praktično nič spala...

delam, kolikor zmorem, pol pa še take moram poslušat od babic...

LP

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   že spet te mame :(
17.3.2005 7:46:11   
dory
Welcome to the club kira...moja hoce met vse vedno in povsod pod kontrolo,vtika se v cist vse...poleg tega se blazno obremenjuje,kaj bodo drugi rekla...da ne govorim,da tip itaq zame ni bil noben dober,ce ni mela doktorata in kej pod palcem...men ornk preseda...pa zakaj se more vtikat...nej me pusti,da nardim po svoje..sej svojga soncka pa ja nam zafrknila...mamo res pestre in komi cakam,da greva s tamalim na svoje po blazen mir :)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   že spet te mame :(
17.3.2005 8:39:12   
NinKa
Naš škrat je ful hitro protestiral z lupinico, nikoli je ni kaj ekstra maral. Sicer pa kak je lupinica na vozičku ne vem ker je nismo imeli.

Od začetka smo imeli "big foota" za domač teren, tega je kak je prišel iz vreče hotel met malo višje, ker je hotel ven gledat. Za v trgovine pa k babici smo pa kupili 3 kolesnika. Tega je pa od 4 meseca hotel imeti v polležeči položaj. Lupinico smo pa tut v avtu kaj hitro menjali (8 mesecev, takrat je imel 9.7 kg in 72cm), ker je z glavo kinkal ko smo se vozili.

Glede staršev, pa nimam problemov, ker moji so 160 km vstran in jih vidim enkrat na mesec. S taščo pa nimam stikov. Otroka vgajam po svoji najboljši vesti. Kar se pa tiče komentarjev pa - sem na začetku povedala, da se naj ne vtikavajo, razen če jih vprašam za kak nasvet. Ko pa je štrat pri njih pa želim da upoštevajo to kar jim povem - recimo nič sladkarij, .....

Zato nimamo nikakršnih problemov. ... hvala bogu...

Aja pa še to......če si že bolj rizična....NE DVIGUJ TEŽKEGA.....počakaj da pride mož domov pa obesi zvečer perilo, saj sedaj bo že dolgo dan. Al pa kupi kako stojalo za perilo pa obesi direktno zraven pralnega stroja. Glede kopanja, jaz sem našega vsak dan umivala s rokavičko, kopala sem ga 1-2 x na teden. V tvoji situaciji to opusti, al pa znova, naj mož nosi težke stvari. Opažam, da vse kar si pisala delaš sama, kje pa je mož.....v taki situaciji mora (po moje) malo več pomagat. Govorim iz približne izkušnje.....jaz sem bila rizična, ker sem bruhala tut do 20 krat na dan. 6 mesecev se nisem mogla sama tušat, kuhat, prat,.....vse je v tistem času moj :love: prevzel, še v službi se je zmenil, da je večinoma delal od doma. Da me je imel pod kontrolo......saj to je tut sedaj med glavnimi razlogi, da si ne upam imeti še enega otroka........

Pazi nase in poslušaj signale ki ti jih pošilja telo, glede staršev ---ena uha not, druga ven....


:sloncek::kuza::sloncek:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   že spet te mame :(
17.3.2005 9:08:36   
karmy
ti sm reci ja ja sem bom. in si misli svoje in delaj po svoje.. sploh se ne ozirej na njo 9nebesa

jzt sm bolj vročekrvna tk da bi jo jzt nekam poslala če bi težila preveč :hudicek: :grrr:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   že spet te mame :(
17.3.2005 22:07:47   
Pupica
kira nič s ne sekiraj. naše mame so mele res druge čase, sedaj se pa ne bi dobr počutile če ne bi nasvetov talale.

Za voz pa se tut ne sekiraj. Jaz sme mojo do predvčerajšnjim vozila v lupinici(6,5mes) to pa za to ker mi je v hipu zaspala, samo da sme jo v voz dala. In mi je res najbolje se naspala takole v košari, kot pa če bi jo v športnem delu vozila:(

Evo zate , boš videla jutri bo lepši dan:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   že spet te mame :(
18.3.2005 7:30:41   
Anonimen
Prebrala sem samo prvi Kirin post in oprosti, Kira, malo sem presenečena. Neprijetno seveda. Tole pisanje se mi zdi kot pisanje ene užaljene 16-letnice, ki ji mama ne pusti na žurko, ne pa ene odrasle, pametne osebe za kakršno te sicer imam. Malo se skuliraj, vse mame so iste več ali manj. Na tebi pa je, kaj boš "slišala" in česa ne.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   že spet te mame :(
18.3.2005 7:34:59   
wawa
Ej nimam še otroka da bi lahko komentirala tvoje delo s tvojim....

Kar se pa tiče komentarjev staršev ter tašče, enostavno ji reči, da je otrok tvoj, da če še želi ostati del njegovega življenja bo pač sprejela, tvojo vzgojo, ker ona je svoje otroke ze vzgojila in so že odrasli, sedaj pa je čas da ti narediš kot veš in znaš........

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   že spet te mame :(
18.3.2005 7:38:36   
Anonimen
ja, plenico je pa tudimoja mama mjemu sinnu narobe obrnila, ko ga je čuvala. So what?

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   že spet te mame :(
18.3.2005 13:35:20   
Misek
Popolnoma je razumljivo, da ce ti negde cel cas najeda, da ti zivci popuscajo. Mame in tasce gor ali dol, vsak ima polno pravico da zahteva in vztraja da ga ne najedajo cel dan.
Kira na tvojem mestu bi poklicala mamo in tasco, pa bi ju vprasala ce ti zelijo pomagati. Ce receta, da da, bi na mizo privlekla spisek v stilu:
- pomoc pri perilu
- pomoc pri nosenju vode
- pomoc pri sprehajaju otroka ( po svoje ga zrihtas, obleces, pripravis in ga das da porivajo vozicek) itn

Ce im to ni po volji in se ne strinjata, da bi ti na ta nacin pomagale, potem jih zaprosi, da ce ze niso za pomoc, naj ne bodo v napoto. Povej jima jasno in glasno da te njihovi nasveti motijo, da jih razumes kot najedanje in da slabo vplivajo nate ter, da ce bodo nadaljevale s taksnim obnasanjem, da si bos mir ustvarila tako, da bos nehala kontaktirat z njimi.

Sploh ni pomembno kaj kdo drugi o tem rece. Pomembno je kaj tebe moti, kaj bi ti rada in kako bi ti rada zivela. Vso sreco ti zelim.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   že spet te mame :(
18.3.2005 14:04:46   
Vidov ati
Kira:... enkrat sem že pisal v eni temi... vsak svoje ta stare uštimat pa bo....;) Če ti ni prav, povej... boljš prva zamera kot druga.

p.s. Do sedaj nisi bla glih zjamrana v postih. Neki se ti je poslabšalo. ;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   že spet te mame :(
18.3.2005 21:07:39   
HuAnita
Kira, kakršno predstavo imam o tebi, moraš biti kar 'oštra' oseba, 'zabiberjena';), bi rekel moj :love:. Pa ne zameri!!!!
Te ne poznam dobro, ampak večkrat si napisala, da si sama jasno povedala svojim, da zmoreš vse sama, naj se ne vtikujejo vate.
Tudi jaz sem bila sebi vedno dovolj, izpod časti mi je bilo kaj prositi, raje sem plačala za uslugo tujcu, kot prosila domače (no, res da ne najožje familije), pa se je obrnilo - porod in vse, kar je sledilo, me je tako vrglo s tečajev, da si dolgo nisem opomogla. Takrat sem se naučila prositi, se zahvaliti in biti hvaležna. Tudi moja mama našo :muca: tkao zavije v bombažne pleničke, da vse ven gleda in premoči, pa zamižim na eno oko, ker si res prizadeva, da bi mi olajšala zadevo.
Zakaj ne bi Vikice pustila pri tašči, ko greš v trgovino, če lahko?! Bo dobro zate in zanjo, po mojem. Tašča jo ima rada, ne bo ji hudega storila. Sicer se ne bi vmešavala, ampak ker je v igri še ena:duda:, sem ti morala tole napisati: požri ponos, pa naj ti pomagajo domači! Ne moreš nositi vode, pa :duda: hkrati. Res ne! Tudi mamo vključi v to, pa daj ji vedeti, da jo ceniš, čeprav se ne strinjaš z njo. To rešim tako, da jo velikokrat sprašujem, kaj o čem meni glede nege otroka, pa je ful vesela, ko lahko pomaga. Potem je pa na tebi, če boš to upoštevala. Moraš pa obema, mami in tašči, zaupati, ker gotovo počneta z vnukinjo vse, kar se jima zdi prav. Na lep način jima razloži, kaj od njiju pričakuješ, pa bo.
Skratka, ne igraj se z zdravjem, če že sebi nisi tega dolžna, si pa Vikici in :duda:.

Pa ne jezi se name, to je moje skromno mnenje.

:rozica: zate, pa brž poklicat mamo, pa k tašči na čvek!;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   že spet te mame :(
18.3.2005 21:17:09   
Jančika_
HuAnita, to je pa zelo lepo napisano.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?