Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: žitna kaša - ali prakticirate? 20.9.2010 21:28:52
|
|
|
|
Katy78
|
Jaz sem mu jih dajala. Ne vem točno kdaj sem začela... S sadjem sva začela okoli 7. meseca se mi zdi, se pravi takrat enkrat sem mu začela dodajati v sadne kašice zmlete ovsene kosmiče ipd. Kupljenih ala Milupa, Lino in podobno mu nisem dajala nikoli, edino na začetku uvajanja GH tiste riževe kosmiče zvečer namesto mleka. Še danes mu jih ne dajem - kdaj pa kdaj dobi čokolešnik pa še to samo takrat, kadar sva zjutraj pozna in mu nimam časa sama za zajtrk pripravit mlečno-žitno-sadne kašice - so zelo okusne, vsak dan lahko dodaš drugačno sadje ali drugačne kosmiče, včasih še jaz skupaj z njim jem. Sin jih ima zelo rad.
< Sporočilo je popravil Katy78 -- 20.9.2010 21:30:01 >
|
|
|
|
RE: žitna kaša - ali prakticirate? 20.9.2010 22:41:56
|
|
|
|
ninu
|
Katy, hvala. :)
|
|
|
|
RE: žitna kaša - ali prakticirate? 24.9.2010 12:57:01
|
|
|
|
behemot
|
Po mojih izkušnjah - imam dve punci - jejo dojenčki tudi nezmlete kosmiče. Jaz sem dajala oz. dajem ovsene, ržene in pšenične kosmiče, jih pa zvečer namočim, če jih imamo za zajtrk in potem še prevrem. Sem brala, da so žitarice nasplošno težko prebavljive, če niso namočene, velja tudi za odrasle. Mešam jih v sadje, včasih dodam skuto ali jogurt. S požiranjem pa naši dve nikoli nista imeli težav, saj so približno iste velikosti kot riž. Meni se to tudi zdi super hrana. Res pa je da imam v omari škatlo otroških kosmičev, 7 žit, za primer, da zvečer pozabim namočit.
|
|
|
|
RE: žitna kaša - ali prakticirate? 25.9.2010 13:51:20
|
|
|
|
divans1
|
Kdaj ste začele dajati kosmiče, kakšne?
|
|
|
|
RE: žitna kaša - ali prakticirate? 25.9.2010 20:57:32
|
|
|
|
Klaraklara30
|
Jaz sem tudi svojemu dajala ovsene kosmiče namočene v mleko (toplo). Jih pa nisem nič mlela, jih je lepo popapcal. So bili pa res dobro namočeni. Zraven sem mu dala pa še na mini koščke narezane suhe slive in mu je bilo zelo dobro. S tem smo začeli pa že po 7. mesecu.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.