|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   10-mesečnik, par vprašanj
4.4.2013 16:39:02   
Matejusska
Zanima me, ali jim že dajete mlečne izdelke in navadno mleko za kuhanje gresa ipd.?
Kaj jim dajete dopoldne in popoldne za malico?
Kaj pa za zajtrk, mleko ali že kaj bolj konkretnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 10-mesečnik, par vprašanj
4.4.2013 17:22:39   
ellie
Sicer se za svojega več ne spomnim. Delam pa v vrtcu in če pomisliš malo na to...otrok star 11 mesecev pride v vrtec in je enako hrano kot 3 letnik. Vsaj pri nas je tako. In imam zdaj 2 "dojenčka" brez 1 zobka...oba brez problema tudi zrezke jesta user posted image  in to čisto zares. Mleko pa tudi dobijo navadno. Tako da mislim, da bo počasi čas, da se navadi.

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: 10-mesečnik, par vprašanj
4.4.2013 20:18:47   
nusi
dajemo navadno mleko za kuhanje in pripravo mlečnih obrokov. Je pač enako kot mi, res je, da manj solim in kadar jemo mi sendvič ga on ne, ker samo nadrobi, poje npr salamo in ostalo pusti. Zajtrke in večerje ima velikokrat mlečne, gres, prosena kaša, kosmiči, včasih jogurt, skuta, sadje (za zajtrk), šmoren, mineštra...
Dopoldnaska in popoldanska malica sta pri nas ponavadi sadni, oz dopoldanska obvezno sadje, popoldanska pa včasih tudi kar ostane od kosila.
Jaz sem si tudi rekla, da če pri 11ih v vrtcu jedo vse zakaj bi jaz komplicirala.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: 10-mesečnik, par vprašanj
4.4.2013 22:06:52   
Lukka
Midva sva začela že pri devetem mesecu počasi uvajati neadaptirano mleko. Zdravnica je celo rekla, da je možno že po šestem mesecu počasi uvajati, vendar zelo malo, ker bi preveč obremenjevali ledvičke.
Pri devetem mesecu smo pa začeli pri nas dajati en obrok neadaptiranega na dan brez težav. Pa še rada ga je imela, nobene driske in nič praktično ni bilo narobe. Zvečer je pa res še do dopolnjenega leta in dveh mesecev dobivala adaptirano mleko.
Kosila pri deset mesecev stari so bila prinaš že čisto običajna kosila (brez začimb seveda). Juhica obvezno s kroglicami ali narezanimi palačinkami v njej.
Korenček in puranje meso sem pa običajno zmešal v krompirček. Sem ji pa recimo brez težav dajal lososa skupaj z bučkami in cvetačo. Tudi vse pomalcala user posted image .

Malice pa so bile različne. Midva sva imela kar težave do pred kratkim, torej skoraj do drugega leta, ni želela kakšnih vmesnih obrokov malicat. Včasih smo se pobijali skoraj za tiste tri grižljaje bananeuser posted image .
Še najbolje sem jo prinesel okrog, če sem jo posadil v kuhinji na pult, da je kao kuhala z mano, da je morala ona s kuhalnico poskusit, če je dobro user posted image .

Drugače pa lahko brez težave daješ že kar počasi vso hrano, malo zakamufliraj v skutko pa bo... Aja, mi smo se pa res izogibali "manj" preverjenemu mesu. To pa res no... Kakšnih salamc nikoli nismo dajali... Raje sem pripravil pol puranje meso, ali pa govedino. Sicer pa res smo kmalu prakticirali ribice.



(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Niti strije, niti stanje vagine zanjo ni v...
V svojih objavah redno prikazuje predele na trebuhu, zadnjici in nogah, dele telesa, ki jih večina drugih vplivnežev skr...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Katero ime?
qloq

Katero ime paše zraven za punčko?

Amadej in Aneja (41%)

Amadej in Amadeja (7%)

Amadej in Alina (31%)

Amadej in Adrijana (9%)

ali drugo ime ( kakšno) (12%)


Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!